2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hasta yatağımdan selamlar
Wavy 41.5 ateş ve 18 tansiyonla bayılıp ambulansla hastaneye kaldırılmış :KK43: wavy kim ne nerde nasıl

bayadır girip yazamadım uutanlar için zombicanın annesiii.zombicandan en son haberler halauyku yok 1 ay kadar önce sütü kestik 7tanecik dişimiz var ve ağustos böcüklerimizin tümü gibi bizde hep yaramazlık peşindeyiz bide hepinizi çok özledik:KK9:

Günaydın topikolar..
Kaç gündür telefonum bozuk, işlerim de feci durumdaydı, hiç giremedim buralara.. Neyseki yeni telefonuma kavuştum:)
Umarım herşey yolndadır. Bir geçmiş yapmaya çalışırım ama bitmez 1 haftaoldu..
Biri bana önemli bir durum varsa bildirsin:)

Bir haftalık geçmişi 5 dk da bitirdim..
Wavy geçmiş olsun, sebebi ne ateş ve tansiyon bir arada??

slm anneler ve onların tatlı minikleri.uzun zamandır giremiyorum foruma,daha doğrusu girip okuyup çıkıyordum..umarım herkez iyidir ve keyifler yerindedir.biz çok yaramazız ve evde dur durak blmiyoruz.sizlerle bişey paylaşmak istiyorum bugün tesadüf eseri bi sitenin reklamı geldi facede.belki biliyorsunuzdur mompery.com bende girdim şöyle bi bakayım diye.todizoo akıllı tavuk 29.90 todizoo akıllı uğur böceği 29.90 todizoo akıllı radyo 12 küsürlü bişey.başka siteleri araştırdım hakikaten arada çok fark var..üçündende sipariş verdim.en azından değişik bi kaç oyuncağı olur,hoş ev oyuncaktan geçilmiyo ama bu kış günlerinde en büyük kurtarıcı oyuncakalr..kampanya 9 saat sonra bitiyormuş, bi bakın isterseniz.sizinde bilginiz olsun diye hemen girip yazayım dedim..bu arada vallahi siteyle bi anlaşmam yokneresi işimize gelirse ordan alırız:)

selam topikcanlar sakın sizi unuttum sanmayın son zamanlarda çok keyifsizim daha doğrusu mide bulantısından dolayı ayakta gezen ölü gibiyim. melekte bi kadar hareketlendi elinde olsa duvarlara tırmanacak hayırdan da anlamıyo herşeyi yere atmaya başladı bide. attıktan sonra attım diyip seviniyo cadı. çok şükür onun keyfi yerinde babası biraz destek olsa oda yok. üfff.benden bu kadar hepiniz öpüldünüz

Wavyy gecmis olsun canim
Fatom o siteden bizde aldik icedaisy dedigi site galiba
Cevreen isin zor canim allah yardim etsin

Icedaisycim o siteden oyuncak aldik geldi ama bana basit gibi geldi..zeka kupu mesela birlesik degil ayriliyor cevirmeli degil yani monte ediyon..ondan sonracima bu cekicle vurmali olandan aldim cekicle hepsine vuruyor bizimki neresi denk gelirse firlatilan aparatlari alttaki tahtayi tutup sokuyon yerine yoksa girmiyor berayda ters duz sıkıstiriyor oraya ..sizde durumlar nasil??

Günaydın
günümüz Günümüzden iyi geçsin inşallah
yeni yıl yaklasmisken hepimize simdiden iyi seneler diliyorum. Eski yilimiz eskide kalsın inşallah
yepyeni bir yıla huzurla sağlıkla girelim hepbirlikte :)

Günaydın
günümüz Günümüzden iyi geçsin inşallah
yeni yıl yaklasmisken hepimize simdiden iyi seneler diliyorum. Eski yilimiz eskide kalsın inşallah
yepyeni bir yıla huzurla sağlıkla girelim hepbirlikte :)

günaydın icem naaber ?
yeni yıl dileklerine de aminnnnnn :KK16::KK16::KK16:

bayadır girip yazamadım uutanlar için zombicanın annesiii.zombicandan en son haberler halauyku yok 1 ay kadar önce sütü kestik 7tanecik dişimiz var ve ağustos böcüklerimizin tümü gibi bizde hep yaramazlık peşindeyiz bide hepinizi çok özledik:KK9:

Merabaa canım
zombicani unutur muyuz hiç :)
Sütü kestik dedigin emzirmeyi kestin yani değil mi?
Nasıl kestin neler yaşadınız
birde emzirmeden sonra istahinda bir değişiklik oldu mu?
Uykuyuda soracaktim ama belli ki o degismemis :)

Günaydın :)
Bebenin eline radyo verdim onunla oynarken bakayım dedim :)
Sesini açıp kapatiyor birazdan babası kalkar kızar bize:KK24:
umaycan nasil oldu geceniz nasil gecti?

oynasın keltoşum ,babası da uyansın artık neyin uykusu bu ,gece mi çalıştı gene :KK53:

umay aynı hala sümük öksürük arada hafiften ateş...ateşlenince kabus görüyo sanırım çok ağlıyo uyanamıyo bi türlü ,öksürükten de uyuyamıyo.
yani özetle bizde bi değişiklik yok ; uykusuz her gece :KK47::KK47::KK47:

X