• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pipetten makarna gecirmece fikri guzel haslanmamis olandan bahsediyoruz dgilmi?
Makarna suzgecinden kurdani daha once soylemistin sordummu bnd hatirlamiyorum ama sorayim suzgecin metal olan mi plastik olan mi? Kurdan batiyor mu eline vs.?

Haşlanmamış düdük makarna:₺
Süzgeç metal benim ama plastik de olur. Eline bayırmadan atıyor ama tabi yanından hiç ayrılmıyorum, dikkatli olmak lazım

Radyo Bebek - Bu Radyo Bebeğiniz için !
pcden yada Iphoneu:52: olan arkadaşlar bebek radyosu :)

tv bitti ,radyo da mı çıktı .ne var ki masal falan mı :27: zorlan aldıracaksınız bana o akıllı telefonu :47:

Amerikaya karıyer için gıtmıs evet ama bu benim gozumde pek onemli değil dogrusu. Bende de bir kıtabı var okuyorum arada ama cokta saydıgım bir sahıs değil.
Sebebide bu görüşü: Sabiha Paktuna Keskin ocuk Sal ve Danmanlk Merkezi-STANBUL :45:

bu yazı pek sığ bi yazı ama konu çok hassas bi konu...aslında tema erkeğin aldatmasından ziyade kadının ezikliği bence orda vurgulamak istediği...

beni taşlamazsanız eğer sabihaya katıldığımı bildirmek isterim ; evet erkekler genetiği gereği çokeşliler ,bunu hayata geçirirler geçiremezler onu hiçbirimiz bilemeyiz , yazıdaki vurgu çok doğru bi tespit ; kadının ezikliği ,donanımlı olmaması en büyük sorun ,sadece yemek/ev işi yapmak veya çok iyi sevişmek yeterli midir tartışılır...ya da tam tersi , çok dominant/herşeyi yönetme heveslisi kadınların da sıkça başına gelir :50: hülya avşar gibi dangalaklık yapıp "benim kocam yapmaz" demeyelim hiçbirimiz , sadece cinsel birliktelik olarak bakmayalım , hangi erkek herhangi bir ortamda alımlı bi bayana mayışmıyor ?

Gunaydin topikom yanliz mi kaldin sen burda oyyyy kiyamam:16:

evet ,beni burda yalnız koyanlar utansın :63::63::63:

Bizbizemi konuscaz hocam. Sabah sabah pttcell le yormuslar seni yavrimuu. Didoda izinli.
umay iyi dimi bitti ates felan yok.

Bizbizemi konuscaz hocam. Sabah sabah pttcell le yormuslar seni yavrimuu. Didoda izinli.
umay iyi dimi bitti ates felan yok.

konuşalım dostum ,çene sağlam allaha şükür :7:

hee ayfon alınca pttcele geçcem ,neti ucuzmuş :52:
ateş mateş yok ciyaklama var ,eskiden saçını yoluyodu şimdi alt çenesini koparacak yavrum asılmaktan :5: sağ alt dişi çizmiş ,elleyince farkettim ,kaldı soldaki köpek :46::46::46:

selam topikcanlar

meleğe kardeş geliyor. bugün hastaneye gittik dr ultrasonda keseyi gördü 5+2 haftalık kan testine ihtiyaç duymadı 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi. bize gene 9 aylık bir maraton görüldü. radyasyonu da sorduk ilk 4 hafta radyasyona maruz kalmışsa zaten kse oluşmadan düşermiş

İris al şu akıllıdan cok akıllı olmasına gerek yok azda olsa yeter. Bixim oğlanında yumruğu ağzında geziyo. Senden bunları duydukça korkuyorum. Bide ne zaman başlıcaz dıyete ben aldım başımı kilolarla gidiyorum. Dunde cok tatlı yedım ozellikle mdoe nin istedıgınden 3 hslka kadar indirdim. Nasıl gidecek o

selam topikcanlar

meleğe kardeş geliyor. bugün hastaneye gittik dr ultrasonda keseyi gördü 5+2 haftalık kan testine ihtiyaç duymadı 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi. bize gene 9 aylık bir maraton görüldü. radyasyonu da sorduk ilk 4 hafta radyasyona maruz kalmışsa zaten kse oluşmadan düşermiş

Hayırlı olsun saglıklı doğsun buyusun. Sende cok iyi hamilelik geçirirsin insallah. O dogana kadar meleğin buyur. Hatta doğanda bi yasına gelene kadar meleğin daha da buyur kardeşiyle oynar oyalar. İyi olcak inşallah

selam topikcanlar

hayırlı olsunnnn , bak ne güzel haberler alıyosun , kötü günlerin mükafatı :nazar::nazar::nazar: çok kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah ,sağlıkla da kucağına alırsın umarım :46:

İris al şu akıllıdan cok akıllı olmasına gerek yok azda olsa yeter. Bixim oğlanında yumruğu ağzında geziyo. Senden bunları duydukça korkuyorum. Bide ne zaman başlıcaz dıyete ben aldım başımı kilolarla gidiyorum. Dunde cok tatlı yedım ozellikle mdoe nin istedıgınden 3 hslka kadar indirdim. Nasıl gidecek o
alcam bacım alcam ,bi yerden haber bekliyom ,gelince ilk işim o ,kaçırıyom muhabbetleri olmuyo böyle,bensiz muhabbet mi olur:47:

herkesinki aynı olmaz bcım ,sizinki kolay olur inşallah:18:
1 aralıkta başlıyoz tamam mı , ceydanın topiğe uğrayalım arada ,gaza geliriz..hem orda daha şişkolar var ya motive oluruz...anaaammm ceyda okumasın bunu :22:

kızlar ya çin takvimine göre kız diyo bebiş için . sizin çin takvimi tutmuşmuydu benim melekte tuttu ama

kızlar ya çin takvimine göre kız diyo bebiş için . sizin çin takvimi tutmuşmuydu benim melekte tuttu ama

oooo ,şimdiden başladın sen hesaplara :1: benimki tutmuştu ama etrafımda tutmayan da çok ...neticede %50 ihtimal değil mi ? kaç haftalık bu arada ?

oooo ,şimdiden başladın sen hesaplara :1: benimki tutmuştu ama etrafımda tutmayan da çok ...neticede %50 ihtimal değil mi ? kaç haftalık bu arada ?

5+2 haftalık canım ultasonla karından baktı göründü ben görünmez diye düşünmüştüm

Son düzenleme:
selam topikcanlar

Hayırlı olsun. .. Sağlıkla gelsin minik kuzu....

Back