2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah korusun hemşom ,yanıktan da her türlü ağır kazadan da...ufak tefek düşmeler olacak tabi ,hatta olsun ki çocuk hayatı öğrensin...yürürken az elektrik direğine çarpmadım ben

Ben eşşeği sağlam kazığa bağladım oğlana aşıyı damlattırdım. Burda cevrede cok var gerci burdakiler zenginler. Hepsinin evi var. O fakirler kampta kalanlar. Aşı mı yoktu ülkelerınde bilmiyorum.

ayşe merak ediodu ya oyüzden paylaştım... Allah seni var ya nasıl güldürdün beni Allahta seni güldürsün.. anammmm trt iktidardan izin almadan böyle bişeye girmişsse kapatılır türk aile yapısına terss cık cık

allah korusun hemşom ,yanıktan da her türlü ağır kazadan da...ufak tefek düşmeler olacak tabi ,hatta olsun ki çocuk hayatı öğrensin...yürürken az elektrik direğine çarpmadım ben

Evet allah korusun çok korkuyorum.

Biz yagmurla trt de köstebekgilleri izliyoruz. Bide dijiturkde babyfirst tv var. Gayet guzel programlar oluyo.

Öle bişe bi çıksın trt çocukların hem ahlakını hem psikolojisini bozuyo diye direniriz

Yazmayi unuttum birkac guun once bana hippten bjr paket geldi. Sözde doğum gunu paketi bebe bir bucuk yaşına girecek nerdeyse :)

Bizim kız redekai izliyo cartoon networkde. Yakında oğlana uçan tekme atcak diye korkuyorum. Cok kötu cizgi filmler var. Bunlarımı izliyosun kizim diyoruz yani. Vuran kıran öpüşen ne ararsan var. Bi pepe iyidi. Onunda ailesı bozuk çıktı demek. Biz yine caillou izleyelim.

Biz yagmurla trt de köstebekgilleri izliyoruz. Bide dijiturkde babyfirst tv var. Gayet guzel programlar oluyo.

babytv gitti ducktv oldu ,o da kapalı ..babyfisti açıyom ben de arada bazen seyrediyo bazen hiç ilgilenmiyo ama güzel ben de beğendim..trt daha büyük çocuklar için gibi geldi bana

Yazmayi unuttum birkac guun once bana hippten bjr paket geldi. Sözde doğum gunu paketi bebe bir bucuk yaşına girecek nerdeyse :)

bana neden gelmedi yaaa ne var içinde

Kız pepenın abisi yoktu. Başkasındanmı olmuş ki ortayamı çıktı uuıuu rezillik. Adam aldatmışmı kadını.? Yoksa kadının ilk kocasındanmı? merak ettım nerde bu abii ? kim? 1:

valla bende dün akşam duydum Ayşe Şule Bilgiç mesut yar' a konuktu o söyledi ayas diye biriymiş:)

Cevre en hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bu sefer dogumun cok huzurlu sakin gecer umarim.

inşallah canım. kendimi yavaş yavaş hazırlamaya çalışıyorum melekte epey bir sorun yaşadım psikolojik olarak. ama bu sefer yanımda meleğim var o benim ilacım:)

bizede geldi geçen hafta aynen ya çok erken gönderdiler

Öle bişe bi çıksın trt çocukların hem ahlakını hem psikolojisini bozuyo diye direniriz

direnirizzzz valla biz burda bi arkadaşla rtük arayıp duruoz zaten onun içinde ararızz

Bir iyi ki doğdun canım diye yazi
bir tane kaşık
2 kavanoz maması
1kavanoz meyve suyu
1tane ufak devam sütü

hergun meyve suyu hazırlarim icmez onu verdim icti sipa
uyandı cok uyudu kuş uykusu
eline bakip duruyor

melekte babyfirst ü çok seviyor. köstebekgillerin, canım kardeşiminde müzikleri pepenin de şarkılarını seviyo.

Bir iyi ki doğdun canım diye yazi
bir tane kaşık
2 kavanoz maması
1kavanoz meyve suyu
1tane ufak devam sütü

hergun meyve suyu hazırlarim icmez onu verdim icti sipa
uyandı cok uyudu kuş uykusu
eline bakip duruyor

sıpa oğlu sıpa
bana da gelsin kutumu isitiyorum

melekte babyfirst ü çok seviyor. köstebekgillerin, canım kardeşiminde müzikleri pepenin de şarkılarını seviyo.
bizimki de hayvanlı figürlere dikkat ediyo dikkat ettim de

seherinde nerelerde arkadaşlar yaa , buluşmadan sonra hiç görmedim , yoğun heralde gene :44::44::44:

sıpa oğlu sıpa
bana da gelsin kutumu isitiyorum

bizimki de hayvanlı figürlere dikkat ediyo dikkat ettim de

aynen canım bizimkide öyle. babası hayvanlarla ilgili belgeseller seyredince bizimki parmakla gösterip gülüyo babasına kapat diyorum ay yılanlar timsahlar var çocuk korkacağına kahkaha atıyo onları görünce

didemm ben o mesajda başka bir şey göremedim (
iriss geçmiş olsun geçmiş gitmiş olsun inşalahh ,
ıce cığımm , hadi son bir kaç gün de toparlanırda o minik eli sizde rahat edersiniz ,bir daha da olmaz inşallah
seherinde bizim ile takılmıyor artık , zorlamayalım :)

Hipp e üçüzlerım var diye mesaj yolluyım önumuzdeki haftada doğumgunleri hesaabııı. Hepsinden 2ser 3çer gönderseler bana yeter

Seherınde nerde takılıyo ki? Merakımı gider aysre

Babyfisrtte bizimkide öle herseyi izlemez. Trt cocukgı yagmur izliyo bizimkide canım ailem izlemeye başladı ben bile sevıyırum artık. İrşscan Ducktv bende var izliyo sendede olması kzm bi arama yapın tv ye. ama onu sevmiyorum. Ses yok göruntu var bilmem ne alır ondan.

Ice sana erken yolladılarsa bize yolla sana zamanı gelince yine yollasınlar. Biliyon üçüzlerım var

ben hallettim o işi midem ağrıo ya dünyalı yemiş gibiyim

montessori anneleri ve minikleri die geçioo cnm ama biraz abartı şeylerde var kafana göre seçersin

üçüzlermiiiii yap bakalım yollayacaklar mı.. yoksa Allah söyletti üçlüonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…