Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hani tavuk falan alınca altında tabak gibi köpük oluo ya ondan bahsedioz.. yok kız haşlanmış geçmez haşlanmadan
Hadi hayirlis canim ..pepee ye biz bakiyoz sarkilarina eslik ediyoruz oynuyoruz ama daha cok keloglan dikkatini cekiyor trt cocukta var canim sabah ve aksam saatlerinde oluyorherkese günaydınlar topikcanlar
yarın Allah nasip ederse dr a gitcez test yaptırmadım
oyun demişken melek bu aralar kitaplara merak saldı hiç oyuncaklarına bakmıyo bile bi tek şilasına bakıyo bu arada kızlar pepeyi seyrettirenler varsa pepe artık yok mu ya
Hadi bakalim gecmis gitmis olsun canim asi konusunda ben unuttum aramayi aricaktim ama orda yoksa burdada yoktur..hay dilimi essek arisi sokmasin nerden sordum makarna olayiniSelam topiccanlar
Saglik ocagina gittik geldik dikisler alındı. Biraz ödem olduğu icin birkac gün krem surulecek veee yine sudan uzak durulacak.
Dün kulak kepcesinin biri birden kizarip sismisti biraz, onu sordum doktora birsey isirmis dedi. Ari mi soktu acaba dedim ari olsa cok fazla siserdi dedi. Birkacgune gecmezse gel krem yazalım dedi.
çocuk felci asisini sordum doktora. Birkactane Doğu ilinde aşı kampanyasi baslatildi burada yok dedi. Suriyeliler ile mi geldi burada da varlar ama dedim. Suriyelilerin gelmesi ile bir artis gozukti evet ama Dogudaki cocuklarin cogu duzenli asisini olmayanlar drdi. Sizinkiler zaten asili 6aylikken Bir doz damla seklinde yapildi 2ay sonrada digeri yapilacak sizin icin tehlike yok dedi. Sahsen icim rahatladi. Dun yine markette bile tedirgin oldum Suriyelileri gorunce. Bize bu tepkiyi yaşatan devlet büyüklerine selamlar...
Gelmesin sizlere yanik manik yaa Allah korusunn...Seninkini bilmiyodum dikkat edelim bare belliki sıra bize geliyo
aysre sevmiyoki onları benmi yanlış hatırlıyorum.
Kız pepenın abisi yoktu. Başkasındanmı olmuş ki ortayamı çıktı uuıuu rezillik. Adam aldatmışmı kadını.? Yoksa kadının ilk kocasındanmı? merak ettım nerde bu abii ? kim? 1:
Olsa olsa şeytNın işidir yoksa allah halime acır vermez. Bende istşyorum nasıl oluyo o hippin sitesinemi üye olcaz. Nerde beleş orays yerleş
didemm ben o mesajda başka bir şey göremedim (
iriss geçmiş olsun geçmiş gitmiş olsun inşalahh ,
ıce cığımm , hadi son bir kaç gün de toparlanırda o minik eli sizde rahat edersiniz ,bir daha da olmaz inşallah
seherinde bizim ile takılmıyor artık , zorlamayalım :)
Hipp e üçüzlerım var diye mesaj yolluyım önumuzdeki haftada doğumgunleri hesaabııı. Hepsinden 2ser 3çer gönderseler bana yeter
Seherınde nerde takılıyo ki? Merakımı gider aysre
Babyfisrtte bizimkide öle herseyi izlemez. Trt cocukgı yagmur izliyo bizimkide canım ailem izlemeye başladı ben bile sevıyırum artık. İrşscan Ducktv bende var izliyo sendede olması kzm bi arama yapın tv ye. ama onu sevmiyorum. Ses yok göruntu var bilmem ne alır ondan.
Ice sana erken yolladılarsa bize yolla sana zamanı gelince yine yollasınlar. Biliyon üçüzlerım var
ben hallettim o işi midem ağrıo ya dünyalı yemiş gibiyim
montessori anneleri ve minikleri die geçioo cnm ama biraz abartı şeylerde var kafana göre seçersin
üçüzlermiiiii yap bakalım yollayacaklar mı.. yoksa Allah söyletti üçlüonmu
Canim kardesimi de seviyor bizimki hatta bende sevdim tatliskom kostebekgiller var suan
Sabah yataktan kalkiyodum corabimi verdi elime idilim ayy cok hosuma gitti kalkaarkalkmaz giyerim de ogrenmis akilli bidigim
topik kalabalıklaştımı bana mı öyle geliyo
siteye üye olmak yeterli mi , herhangi bi kutu talebi de yapcaz mı ,üye oldum ,beşizlerim var dedim
Anacim seninki hergun gidiyor disari alisik bakici abladada cocuklar var hevesli bidik:) bizimki kendi giyse daha cok sevincem hatta takla atcam corap cikarma adeti var maalesef bu ne yaman bi celiski bana giy diye uzatiyor kendisi cikariyoranaaammm kimlen takılıyomuş seherinde sööle çabuk
konuş konuş ,üçüz beşiz ,seneye üçüzler topiğinden toplayalım seni :18:
duck kapalı bizde niyeyse ,babytv açıktı ,duck oldu kapandı anlamadım :44:
ne yedin kız öyle
hadi gözünaydın ..bizimki de giymeyi öğrendi ama tamamen çıkar amaçlı , çorap ve ayakkabı ne bulursa giy giy diyip kapıya götürüyo ,giy de çıkalım bian önce
evet bi kalabalığız sankim
Batıralım hipp i kampanya yaptığına bin pişman edelim. Bu akşam ilk işim üye olup ürün istemek olsun. Sonra bi mesaj atarım biz bunların tadını alamadık bidaha gönderın diye.
Yagmurda basladı kıxı almaya gidicem. Oğlanla romantık romantık yururuz.
Anacim seninki hergun gidiyor disari alisik bakici abladada cocuklar var hevesli bidik:) bizimki kendi giyse daha cok sevincem hatta takla atcam corap cikarma adeti var maalesef bu ne yaman bi celiski bana giy diye uzatiyor kendisi cikariyor
Seher bulusmadan sonra bi gitti bi kac kere ugradi sonra ara ki bulasin nerlerde acep?
Kalabalikta gittmis kimse yazmiyoda
batıralım hipp i kampanya yaptığına bin pişman edelim. Bu akşam ilk işim üye olup ürün istemek olsun. Sonra bi mesaj atarım biz bunların tadını alamadık bidaha gönderın diye.
Yagmurda basladı kıxı almaya gidicem. Oğlanla romantık romantık yururuz.
evet ,bunlar çok organik yavan bişe anlamadık diyek
bu arada , geçen sabiha paktuna dan bahsederken , çocuğunu bırakıp 1 yıl amerikaya gitmiş falan diye eleştirilmişti ,başka biyerde mi okudum bilmiyorum...anne iş'te kitabı nı okuyorum da orda bi örnek olarak bahsediliyo sadece bu durumdan ,okuyan yanlış mı anlamış acaba merak ettim :44: