Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu site de bu kalabalığı artık kaldıramıyo yavaş yavaş ayarları bızuluyo
Olsun bizbize yeterız. Maksat sayfa ilerlesin gerekirse tek başıma yazarım. Bu sayfa tanışmamıza vesile oldu. Önem ve manası büyük
anladım cnm ben beklemiom dayıyom valla...
Aslında goturmek lzm yagmur agız enfeksiyonu oldugundada öle düşündüm 3 gun ateşi düşsün diye bekledim. Tabi ben nerden biliyim agzında yara var oldugunu. O yara 3 gunde ağzını sarmıştı. Yani gec kalmıştık. 3 gun bekleyın diyolar. Ondam sonra vucutta enfeksiyon olmazsa ates cıkmaz derler. Ateş çıkar ateşi dişe baglarlar. Ama diş ateş yapmaz derler. Yine başa döneriz.
Bide düşünce aynı işte. Bilmiyoz ne oldugunu zate tahlilde yapmıyoruz. Bare bi antıbıyotik verelim nası olsa her derde devadır.
ay doğru diosun hey gidi günler hey yanlız okadar güzel bir tanışmaya vesile oldu ki aileden biri gibi olduk valla nazlım.. iyikii tanışdık dost olduk bide adana ya tayin gelsen kim tutar biziiiiiiiiiiiii
Olsun bizbize yeterız. Maksat sayfa ilerlesin gerekirse tek başıma yazarım. Bu sayfa tanışmamıza vesile oldu. Önem ve manası büyük
aynen sana katılıyorum. En guzeli o fotografiara bakıp çıcuklar ne manyak analarımız varmış.internette tanışıp Kslkmışlar taaa mersıne adanaya gezmeye gitmişler dicekler. Bunu okuyan zıyaretcilerde aynını sölicekleray doğru diosun hey gidi günler hey yanlız okadar güzel bir tanışmaya vesile oldu ki aileden biri gibi olduk valla nazlım.. iyikii tanışdık dost olduk bide adana ya tayin gelsen kim tutar biziiiiiiiiiiiii
Evet gelişi arabayla gelcez. Okul kapanışının ertesı gunu. donuşu 5 subata aldık. Ordayız yani kesinya işte boşuna antbiyotik dayamayalım diyoruz ama o lanet ateş de düşmüyo arkadaş , vücutta bi enfeksiyon var demek zorladıkça zorluyo...
o zaman ben de kıskanırım yaa..gerçi ankaraya da gitmesin orda da topikolar var..istanbula gelsin..
evet..yaşasın kk....
sen biletleri aldın mı bu arada hemşom
evet canım boşa dayamamk gerekio ama ben dayanamıorum valla.. kız siz oralarda birsürüsünüz ankarada da öyle ben tekim kimsem yok bana gelsinya işte boşuna antbiyotik dayamayalım diyoruz ama o lanet ateş de düşmüyo arkadaş , vücutta bi enfeksiyon var demek zorladıkça zorluyo...
o zaman ben de kıskanırım yaa..gerçi ankaraya da gitmesin orda da topikolar var..istanbula gelsin..
evet..yaşasın kk....
sen biletleri aldın mı bu arada hemşom
aynen sana katılıyorum. En guzeli o fotografiara bakıp çıcuklar ne manyak analarımız varmış.internette tanışıp Kslkmışlar taaa mersıne adanaya gezmeye gitmişler dicekler. Bunu okuyan zıyaretcilerde aynını sölicekler
Evet gelişi arabayla gelcez. Okul kapanışının ertesı gunu. donuşu 5 subata aldık. Ordayız yani kesin
aynen sana katılıyorum. En guzeli o fotografiara bakıp çıcuklar ne manyak analarımız varmış.internette tanışıp Kslkmışlar taaa mersıne adanaya gezmeye gitmişler dicekler. Bunu okuyan zıyaretcilerde aynını sölicekler
Evet gelişi arabayla gelcez. Okul kapanışının ertesı gunu. donuşu 5 subata aldık. Ordayız yani kesin
evet canım boşa dayamamk gerekio ama ben dayanamıorum valla.. kız siz oralarda birsürüsünüz ankarada da öyle ben tekim kimsem yok bana gelsin
valla yaa analarımızda z kusağı olmuş net dostlukları olmuş derler arabayla geçerken bizide alsanız yaaa istanbula giderkenn
öncelikle çok geçmiş olsun canım..yakın zamanda yanan biri olaraktan ,ne acı çekiyolar çok iyi bilirim ,acının yanında bi de iz kalacak mı acaba korkusu çok derin değildir inşallah yaralarınız ... hangi kremi kullanıyosunuz ?Merhaba annişler geçmişi pek okuyamadım umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir... biz bu aralar fenalardayız Kızımın yüzüne haftasonu kaynar çay döküldü...:18: ömrümden ömür gitti resmen Allah beterinden korusun evlatlarımızı...sürekli krem sürüp kantaron yağıyla destekliyoruz şimdilik düzeliyor gibi ama çok korkuttu bizi sıpa... Dün gece de ateşi çıktı burnu tıkandı nefes alamadı bütün gece... zor günler bekliyor beni anlayacağınız yine...
Bu arada güzel bir haber de veriyim size... bebeişimin cinsiyeti belli oldu bir de oğluş geliyor evimize kısmetse inşallah
benim herif " beni geçtin ,ben bile bu kadar açılmamıştım " diyo ama çok seviniyo , kızımın heryerde kankaları var diyo
didoyu yalnız bırakmayalımmm , enişteme söyle adanaya tayinini aldırsın hemşom
öncelikle çok geçmiş olsun canım..yakın zamanda yanan biri olaraktan ,ne acı çekiyolar çok iyi bilirim ,acının yanında bi de iz kalacak mı acaba korkusu çok derin değildir inşallah yaralarınız ... hangi kremi kullanıyosunuz ?
cinsiyet haberi için de hayırlı olsun diyelim ,sağlıkla gelsin
Merhaba annişler geçmişi pek okuyamadım umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir... biz bu aralar fenalardayız Kızımın yüzüne haftasonu kaynar çay döküldü...:18: ömrümden ömür gitti resmen Allah beterinden korusun evlatlarımızı...sürekli krem sürüp kantaron yağıyla destekliyoruz şimdilik düzeliyor gibi ama çok korkuttu bizi sıpa... Dün gece de ateşi çıktı burnu tıkandı nefes alamadı bütün gece... zor günler bekliyor beni anlayacağınız yine...
Bu arada güzel bir haber de veriyim size... bebeişimin cinsiyeti belli oldu bir de oğluş geliyor evimize kısmetse inşallah
bence yüz göz olmak bide bizim kıyamamamız aman üzülmesin ağlamasın die... mesela 2 3 gündür çadırcılık oynuyoruzz.. linaa çadır kuralımmı deyince battaniyesini alıo koşa koşa gelioo
Bende aman aglamasin diye bazi seyleri veriyorum ana yuregi iste napcan
Bu kutu oyununu dun aksam denedik sonuc bizim kiz elinde ne varsa icine atti :)))
Bide su idrar yolu enf.icin eger bezden disari cis kokusu geliyorsa huylanin....
öyle öyle alışacak canım merak etme buda bir etkinlik içine atmış işde bu haftada boş köpük buldım içine tavuk falan konuyor ya ona kürdan batırmaca oyununu deniycem bir blogda görmüşdümm
Merhaba annişler geçmişi pek okuyamadım umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir... biz bu aralar fenalardayız Kızımın yüzüne haftasonu kaynar çay döküldü...:18: ömrümden ömür gitti resmen Allah beterinden korusun evlatlarımızı...sürekli krem sürüp kantaron yağıyla destekliyoruz şimdilik düzeliyor gibi ama çok korkuttu bizi sıpa... Dün gece de ateşi çıktı burnu tıkandı nefes alamadı bütün gece... zor günler bekliyor beni anlayacağınız yine...
öyle öyle alışacak canım merak etme buda bir etkinlik içine atmış işde bu haftada boş köpük buldım içine tavuk falan konuyor ya ona kürdan batırmaca oyununu deniycem bir blogda görmüşdümm