2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya siz ne bakıyonuz ya, bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo. diş ateş yapmazmış. nerde yapmaz. benim kızın ateşi 39.3 e çıktı 2 ay önce. hiçbişeyi de yoktu başka. bi gun yuksekti ateşi ertesi gun de düştü. oksürmüyo, burnu akmıyo, kulağı ağrımıyo. diş çıkarıyodu işte.
bence diş ateş yapar. oğlanda da ilk dişi çıkarken 38.5 olmuştu, grip gibi geçirmişti. nasıl 38 i geçmezmiş.

bakalım bu diş maratonunda görmeyiz işallah okadar yüksek ateşi. şimdi azılar çıkıyo.

ateş aslında önemli diil, hatta bağışıklık için iyi bişey. ama çok yüksek olunca hoplatıyo insanı.

Son düzenleme:
ay doğru diosun hey gidi günler hey yanlız okadar güzel bir tanışmaya vesile oldu ki aileden biri gibi olduk valla nazlım.. iyikii tanışdık dost olduk bide adana ya tayin gelsen kim tutar biziiiiiiiiiiiii
adana yok adana yok, ankaraya gelsin
geçmiş olsun ya neyse çok ciddi değil sanırım, işallah izsiz atlatırsınız.
hayırlı olsun inşallah oğluşunuz. Allah sağlıkla kavuştursun.
Allahım nasıl oldu ya. Cok yaramazlar bunlar teker teker düştüler. Şimdi Buda ikinci yanık vakası. Çok gecmiş olsun.
bizimki de elini yaktı, hatta ben yaktım göz göre göre.
bi de iz kaldı elinde
neyse artık, o da nazar boncuğu olsun:2:

öyle öyle alışacak canım merak etme buda bir etkinlik içine atmış işde bu haftada boş köpük buldım içine tavuk falan konuyor ya ona kürdan batırmaca oyununu deniycem bir blogda görmüşdümm

Tabi canim ben hic sıkıntı yapmadim alisacak sonrakilerinde kutunun icine oturmaya calisti kutunun alti cikti bantlicaz
Bos kopuk tavuk falan onu anlayamadim iste o nasi oluyor ?

[SUB][/SUB]

Biz bundan yapıyoruz, çok eğleniyor. Bir de makarna süzgecinden kürdan geçiriyoruz. Pipetten makarna geçirmece de güzel.. İnce motor kasları çalıştırıyor.

Pipetten makarna gecirmece fikri guzel haslanmamis olandan bahsediyoruz dgilmi?
Makarna suzgecinden kurdani daha once soylemistin sordummu bnd hatirlamiyorum ama sorayim suzgecin metal olan mi plastik olan mi? Kurdan batiyor mu eline vs.?

herkese günaydınlar topikcanlar

yarın Allah nasip ederse dr a gitcez test yaptırmadım

oyun demişken melek bu aralar kitaplara merak saldı hiç oyuncaklarına bakmıyo bile bi tek şilasına bakıyo bu arada kızlar pepeyi seyrettirenler varsa pepe artık yok mu ya

Tabi canim ben hic sıkıntı yapmadim alisacak sonrakilerinde kutunun icine oturmaya calisti kutunun alti cikti bantlicaz
Bos kopuk tavuk falan onu anlayamadim iste o nasi oluyor ?

hani tavuk falan alınca altında tabak gibi köpük oluo ya ondan bahsedioz.. yok kız haşlanmış geçmez haşlanmadan

Kızlar acil ebebek e bakın sabah 8 e kadar adidaslar acaip inmiş, tabii kalırsa :) sms gelir gelmez baktım ahanda paylaşıyorum

wavymmmmmmmmm...unuttun biziii , kokoşumun resmini koy yaaaaa

dün gece ateşlenmedi ,geçiyo inşallah

hee aynen öyle , 0 40 dereceyi görünce harbi hopluyo insan :18::18::18::18:

diş te ateş yapıyo arkadaş ,doğru ....çünkü - bence - diş zamanı vücut aşırı derecede zayıf olduğundan en ufak bir şeye tepki veriyo ...son 2 azı ve son 2 köpekte bizzzat test edilmiştir

adana yok anakara yok istanbul sarıyer var

Pipetten makarna gecirmece fikri guzel haslanmamis olandan bahsediyoruz dgilmi?
Makarna suzgecinden kurdani daha once soylemistin sordummu bnd hatirlamiyorum ama sorayim suzgecin metal olan mi plastik olan mi? Kurdan batiyor mu eline vs.?

haşlanmış olanı da borudan geçiriyoz ama yemek borusundan

hadi hayırlısı ,melek e kardeş mi geliyo
pepeyi seyretmiyoruz ama nooldu ki , bitti mi .:44:

hoşgeldin umay kuş nasıll olduuu

iyi didom iyi ,sağol.ateşlenmedi gece

iyi çok şükür sevindimm ya ii olsun yavrum bak sana ne diycem güneş istanbuldan lina ya almış hareketli kitap lina çok sevdi aklıma umay geldi onun ilgisini daha çok çeker bi bak istersen... bizde seyretmioz pepeyi

hadi hayırlısı ,melek e kardeş mi geliyo
pepeyi seyretmiyoruz ama nooldu ki , bitti mi .:44:

sanırım öyle tam 8 gün geçikti. ya ondan yada stresten bakalım yarın öğrenecez inşallah testte yaptırmadım.

pepeye gelince trt çocukta sık sık çıkardı şimid hiç göremiyorum oldan sordum birde pepenin abisi çıkmış:)

Selam topiccanlar
Saglik ocagina gittik geldik dikisler alındı. Biraz ödem olduğu icin birkac gün krem surulecek veee yine sudan uzak durulacak.
Dün kulak kepcesinin biri birden kizarip sismisti biraz, onu sordum doktora birsey isirmis dedi. Ari mi soktu acaba dedim ari olsa cok fazla siserdi dedi. Birkacgune gecmezse gel krem yazalım dedi.

çocuk felci asisini sordum doktora. Birkactane Doğu ilinde aşı kampanyasi baslatildi burada yok dedi. Suriyeliler ile mi geldi burada da varlar ama dedim. Suriyelilerin gelmesi ile bir artis gozukti evet ama Dogudaki cocuklarin cogu duzenli asisini olmayanlar drdi. Sizinkiler zaten asili 6aylikken Bir doz damla seklinde yapildi 2ay sonrada digeri yapilacak sizin icin tehlike yok dedi. Sahsen icim rahatladi. Dun yine markette bile tedirgin oldum Suriyelileri gorunce. Bize bu tepkiyi yaşatan devlet büyüklerine selamlar...

iyi çok şükür sevindimm ya ii olsun yavrum bak sana ne diycem güneş istanbuldan lina ya almış hareketli kitap lina çok sevdi aklıma umay geldi onun ilgisini daha çok çeker bi bak istersen... bizde seyretmioz pepeyi

var bizde bikaç hareketli kitap ama çok heyecanlanıp saldırıyo ,yırtıyo onları şaşkın...önümüzdeki aylarda çıkaracam biraz daha büyüsün

Kuzusu yanan arkadas (nicki bilemedim:) ) coook gecmis olsun. Sandigimizdan dayaniklilar gercekten Allah beterinden korusun
oglunda saglikla huzurla gelsjn seni yormasin insallah :)

Cevre en hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bu sefer dogumun cok huzurlu sakin gecer umarim.

hadi hayırlsı ,çok zor olacak ama aslında en ideali ya 2 yaş olacak aralarında ne güzel

bence de arı soksa davul gibi olur kız allah korusun ...
aşı konusunda bizim doktor da aynısını söyledi ,zaten yazı gelirse sağlık ocağı tek tek arar dedi. ...

Makarna haslanmis degil cig :)) yuzuk makarna vb makarnalar var ya onlardan en azindan biz oylr yaptik ama sevmedi yapmadi.
kurdan batirmayida hazir piknik tabaklari var ya onlarada yapabilirsiniz. Onlarinda adi aklima gelmedi. 5te kalkti sabah 5teee bebe yeni uyudu.

Yok kiz tatliskom 3. Yanik vakasi o ( ilk bizimkinin ayagi yandi bulusmaya giderken termos patladi sonra umay sonrada bu...cok cok gecmis olsun umarim 1.derece degildir cinsyet icin de Allah saglikla kucagina aldirsin pasayi...
Seninkini bilmiyodum dikkat edelim bare belliki sıra bize geliyo
aysreee bu sana burda montessori grubu var takipdeyim bende 16 aylıkken başlıo bak istersen
aysre sevmiyoki onları benmi yanlış hatırlıyorum.

Kız pepenın abisi yoktu. Başkasındanmı olmuş ki ortayamı çıktı uuıuu rezillik. Adam aldatmışmı kadını.? Yoksa kadının ilk kocasındanmı? merak ettım nerde bu abii ? kim? 1:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…