Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın bu aradaaa herkeeeseee
hayırdır canım erkencisin
işe gemişdim de saat 8 di neden böyle diokiii saat 6 30 ya:)
herkeslere günaydınn...ateşli bir gecenin sabahından
nası yaa kaçta geldin işe
nasıl oldu canım toparlanmadımı biraz kuzum ya nasıl üşüttü böyle..
valla ben doğru saatte geldim kk yı da bebeler uyutmamış heralde ayarı bozulmuş
üşütme mi onu da anlamadım ,öksürük yok sümük yok ,sadece ateş....tam düşmedi inip çıkıyo , antibiyotiği dün sabah verdik bugün anca toparlar,belki de yarın
herkeslere günaydınn...ateşli bir gecenin sabahından
üşütme mi onu da anlamadım ,öksürük yok sümük yok ,sadece ateş....tam düşmedi inip çıkıyo , antibiyotiği dün sabah verdik bugün anca toparlar,belki de yarın
Bugun daha iyi dimi. Bizim gecr iyi gectı. Artık pilim bitmişti. Allahım çok para ver verki gece ayrı gunduz ayrı bakıcımız olsun. Amin demeyenin dişi çürüsün. Diş dıyince aklıma geldi. Randevu almayı unuttum
canım idrar yolu enfeksiyonu kız bebeklerde sadece ateş yapar ordan anlaşılır tahlil yaptırdın mı.. gerçi antibotiğe başlamışsın o etki eder de yine de diyeyim dedim... inşallah toplar bugun de eski haline döner yavru kuşum
Bugun daha iyi dimi. Bizim gecr iyi gectı. Artık pilim bitmişti. Allahım çok para ver verki gece ayrı gunduz ayrı bakıcımız olsun. Amin demeyenin dişi çürüsün. Diş dıyince aklıma geldi. Randevu almayı unuttum
Eee boğaz enfeksıyonu değilmiydi ben öyle hatırlıyorum. Gerci öle olsa elbet öksürür. Didonun dediği gibi boğaz değilse idrardır.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız al artık şu randevunu da gel yaaa
boğazı hafif kızarmış demiş doktor ama hafif kızarmaya bu kadar ateş olurmu aynı zamanda boğaz olsa balgam olr öksürük olur.. yani bnce idrar gibi geldi..
Şu bizimki bi gelse o goturcek ya onun için bekliyorum.
İriscan önemli değil. Bende bilerek aramadım. Bakıcı daha iyi bskar mersk etme. Doktorlarda 3 gun ateş düşmezse getırın derlerya o zamana kadar cektiğimizi bi biz biliriz. Ben hep öle yaptımda ger zamanda pişman olmuşumdur 3 gun çektşrdiğime
aynı anda diş çıkarıyo ya ondan da dedi alengirli olması
ben de aynısını yapıyom hep , doktor bekleyelim ertesi güne düşmezse verelim diyo her seferinde bekliyom salak gibi
Aslında goturmek lzm yagmur agız enfeksiyonu oldugundada öle düşündüm 3 gun ateşi düşsün diye bekledim. Tabi ben nerden biliyim agzında yara var oldugunu. O yara 3 gunde ağzını sarmıştı. Yani gec kalmıştık. 3 gun bekleyın diyolar. Ondam sonra vucutta enfeksiyon olmazsa ates cıkmaz derler. Ateş çıkar ateşi dişe baglarlar. Ama diş ateş yapmaz derler. Yine başa döneriz.