2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim ki de bağıro ama vermiyorum bağırarak istediğini elde edemezsin diyorum yine bağırıo susana kadar yok diyorum sakinliyor bir iki derken çok şükür terk etti.. kutu oyunumuz şöyle: (ıslak mendili koliyle alız onun boşalan kutusu) normal bir büyüklükte bir kutuya lina görmeden dolduruorum bişeler herseferinde 10 12 obje kadar yere oturuorum(ilk zaman ilgilenmiyordu ama şimdi kutuyu görür görmez koşup yanıma oturuyor) başlıyorum şarkı söylemeyeee kendim uydurdum bu arada sen kafana göre değiştirebilirsin.. şarkı şeklinde kutumda ne var kutumda ne var die kutuyu sallıyorum sonraa aaaaaaaaaaa bir kaşıkkkkk kaşıkla nam nam yapıoruzzz dioruzzz diyorum yere koyuyorumm sonraa aaaaaaaaaa köpek köpek havhav diooo falan die uzayıp gidio... sonra kutu boşalınca hadi topla hadi topla lina kaşığı kutuya at diorum herseferinde doğru olmasa da çoğunu bilio artıkkk.... kutuya geri topluyoruz canım.. yeterince açdım mı

Ayy cok guzelmis oyununuz ben begendim bende yapayim beraya dava acmazsin dimi bize patentli oyunun icin bende her istedigini direkt vermiyoruum bi bakis atiyorum bazen sadece hayirrr diyorum agliyor bagriyor geliyor ve susuyor..verdiklrimde var mesela bulasik mak.her actigimda kasik catal sepetini ona veririm benden alabildiklerini bildiginden baskasi veya babasi ona vermeyince kiyamet kopuyor bndn hemen mudahale onu verr cocuk diyodur annem bunu veriyor alla alla ya

Benim fikim gerek yok akilli tel is goruyor bi hayli pclerde varmis bende tablet var tel.in sarji bitince aciyorum cok kullandigm soylenemez bi de benimki yavas ondan sanirim cok almiyorum elime :44: farkli bi ihtiyacin olan seyi alabilirsn tabii sen bilirsin ceydam

Bu arada idil beray artik bilincli ve net olarak anne diyor cok hosuma gidiyor herife de diyorum ki simdi hosuma gidiyor ilerleyen zamanlarda anne deme bana suss artik diyebilirim guluyorrr

günaydın topikcanlar ben daha test almadım eşimde bugün dr a gidelim bende 1 hafta geçsin öyle gidelim dedim şu anda çok karmaşık duygulardayım acaba erkenmiydi meleğe haksızlık mı etmiş olurum sonrada hamileysen temmuzda doğacak Allah nasip ederse aralarında tam 2 yaş olcak iyi mi kötü mü bilemiyorum eşim çok istiyo ama ben sanki hazır değilim gibi.

yok canım patentli oyunum ama bütün bebelere yararı olsunn öğrensinler hem bende daha ne oyunlar var bizde de o var ya benden yüz bulup aldığı şeylere anneannesi kızıo ya beni gördüğü an çoşuyoo

cnm senin ve eşinin bileceği iş bize karışmak düşmez Allah gönlüne göre versin ama eğer bebek varsa ne yapıcan mecbur onu da melek gibi onu da kabullenmek zorundasın haklısın bize ihtiyaçları var belki erken ama melek için karnındaki çocuğa da haksızlık etmiş olmayacakmısın onada yazık değilmi

çok haklısın canım. zaten hamileysem kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum. şimdi düşünüyorumda dedğin gibi karnımdaki için böyle düşünmekle onada haksızlık etmiş olacam.

Ohh icime su serpttin saka saka o oyunlardan bizide mahrum etme madem
Eeeee anne farki mi desem anneyi kullanmak mi anneyle yuz goz olmak mi...ama olsun bee onun varligi yeter

Ohh icime su serpttin saka saka o oyunlardan bizide mahrum etme madem
Eeeee anne farki mi desem anneyi kullanmak mi anneyle yuz goz olmak mi...ama olsun bee onun varligi yeter

bence yüz göz olmak bide bizim kıyamamamız aman üzülmesin ağlamasın die... mesela 2 3 gündür çadırcılık oynuyoruzz.. linaa çadır kuralımmı deyince battaniyesini alıo koşa koşa gelioo

Cok sagol canim benim super oldu. Yapalim bugun.
Ay cok tatlisin ya, kizin cok sansli valla. Masallah sana

Cok sagol canim benim super oldu. Yapalim bugun.
Ay cok tatlisin ya, kizin cok sansli valla. Masallah sana

inşallah beğenir kuzucuk da eğlenceli vakit geçirirsiniz canım.. çok saoll valla bazen kendimle çelişiorum ama beni oyun arkadaşı olarak görüyor farkındayım oyn oynuycaksa ille benimle paylaşacak yaptıkklarını acaba otoritemi kurmakla zorlanırmıyım ilerde onu düşüşnmeden edemiyorum...

E
Hiç öyle düşünme didemcim. Çocuklar için en önrmli şey oyunmuş. Oyunla zaten herşeyi öğreniyorlar. Tüm güzel davranışları ve otoriteyi bile oyunda öğrenir zaten..
Biz de aybı durumdayız. Beni kapda görür görmez çekîp oyuncakların yanına götürüyor.

bu açıdan bakıncada doğru diosun aslında.. ela da mı anneci yerim ben onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…