bizden gelişmeleri bildiriyorum, artık kısıtlı bi kelime hazinemiz var, bişey isteyince alıp beni oraya götürüyo filan. masların üstünde, sandalyelerin peşinde geziyoz. ama fena bi çığlık sevdalısı oldu çıktı. sürekli bağırıyo istediği olmayınca. oyalamak için oyunlar uydurayım diyorum, aklıma da bişey gelmiyo. didemcim sen neler yapıyodun ya şu kutu oyununu biraz açarmısın?
bizim ki de bağıro ama vermiyorum bağırarak istediğini elde edemezsin diyorum yine bağırıo susana kadar yok diyorum sakinliyor bir iki derken çok şükür terk etti.. kutu oyunumuz şöyle: (ıslak mendili koliyle alız onun boşalan kutusu) normal bir büyüklükte bir kutuya lina görmeden dolduruorum bişeler herseferinde 10 12 obje kadar yere oturuorum(ilk zaman ilgilenmiyordu ama şimdi kutuyu görür görmez koşup yanıma oturuyor) başlıyorum şarkı söylemeyeee kendim uydurdum bu arada sen kafana göre değiştirebilirsin.. şarkı şeklinde kutumda ne var kutumda ne var die kutuyu sallıyorum sonraa aaaaaaaaaaa bir kaşıkkkkk kaşıkla nam nam yapıoruzzz dioruzzz diyorum yere koyuyorumm sonraa aaaaaaaaaa köpek köpek havhav diooo falan die uzayıp gidio... sonra kutu boşalınca hadi topla hadi topla lina kaşığı kutuya at diorum herseferinde doğru olmasa da çoğunu bilio artıkkk.... kutuya geri topluyoruz canım.. yeterince açdım mı