Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen gelince de gideriz ,zaten sen gelene kadar anca ayarlarız programı
başka yerlerde takılmayalım dostum
eşler de katılsın ya , çocuklarla gelmesi gitmesi zor olur...kimse rahatsız olmaz heralde değil mi? olmadı onları iddia bayiine yollarız
vaaayyyy alkoölik demek msoe eniştemiz , diğerlerinin de hayır diyeceğini sanmıyorum , gördüm ben o potansiyeli eniştemlerde
gelecem yavrum da aynı saatleri çakıştıramıycaz
günaydınnnn akdeniz takımı
Ben eşlerden rahatsız olmam, hatta bence daha iyi olur, Ela'yı arabada en fazla 3 km zapdedebiliyorum ben. Ama eşli olursa pazar olsun, size de uyarsa..
Bu arada kk kafayı yemiş, mesajları tekrarlayıp duruyo..
Ben de dün izin yaptım ya bugün çalışasım yok, pazarmış da ben işe gelmiş gibiyim. ama işler beni bekler..
Öyle dalmışımki kıza içireceğim nesguıki oğlana içirdim oda yok demedi içti sonra döndü geldi bidaha içti
iyi herife rakı makı hazırlamıyon
He dimi kurufasulye pilavın yanında rakı gibi mi ona degılde oğlana haxırlarmışım sabaha kadar uyurmuş
Dido gitti nere gitti ki
Oğlana gece süt niyetıne o sersemlikle fena olmaz gunahada gşrmem yanlışlıkla istemeden oldu diye
bugun bu ne yoğunluk ya zaten bir süre yazamadım hata verrip durdu geldim ama çıkıcam şimdi kavitasyona gidicem
Eferim dıdo o kadar yoğunlukta kavitasyınada zaman ayırdın ya tebrıkler önunde eğiliyorum.