• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen gelince de gideriz ,zaten sen gelene kadar anca ayarlarız programı :27:

başka yerlerde takılmayalım dostum :51:

eşler de katılsın ya , çocuklarla gelmesi gitmesi zor olur...kimse rahatsız olmaz heralde değil mi? olmadı onları iddia bayiine yollarız :52:
vaaayyyy alkoölik demek msoe eniştemiz , diğerlerinin de hayır diyeceğini sanmıyorum , gördüm ben o potansiyeli eniştemlerde :7::7::7:

gelecem yavrum da aynı saatleri çakıştıramıycaz :5:

günaydınnnn akdeniz takımı :54::54::54:

Ben eşlerden rahatsız olmam, hatta bence daha iyi olur, Ela'yı arabada en fazla 3 km zapdedebiliyorum ben. Ama eşli olursa pazar olsun, size de uyarsa..
Bu arada kk kafayı yemiş, mesajları tekrarlayıp duruyo..
Ben de dün izin yaptım ya bugün çalışasım yok, pazarmış da ben işe gelmiş gibiyim. ama işler beni bekler..

Ben eşlerden rahatsız olmam, hatta bence daha iyi olur, Ela'yı arabada en fazla 3 km zapdedebiliyorum ben. Ama eşli olursa pazar olsun, size de uyarsa..
Bu arada kk kafayı yemiş, mesajları tekrarlayıp duruyo..
Ben de dün izin yaptım ya bugün çalışasım yok, pazarmış da ben işe gelmiş gibiyim. ama işler beni bekler..

evet eşli olsun bence de , herkes tek başına çocukla gelemez , bi köşeye kıvrılıp otururular :27:
:3::3::3::3::3::3::3: tamam pazar olsun 22 aralık pazar günü diyelim o zaman :3::3::3::3::3:

anlaştık mı istanbullular :34:

Eee daha daha napıyonuz yabacıda kimse gelmiyo bi bizmi agustosta dogurduk arkadaş kimsedemi sıkıntı yok anlamadım

Öyle dalmışımki kıza içireceğim nesguıki oğlana içirdim oda yok demedi içti sonra döndü geldi bidaha içti :9:

He dimi kurufasulye pilavın yanında rakı gibi mi :1::1: ona degılde oğlana haxırlarmışım sabaha kadar uyurmuş

onu diyom ya herife rakı verecem diye oburixe içiriyomuşun ...bak içirirsin de sabha kadar uyursa bana da haber ver , nasıl olsa içecekler biraz erken başlasınlar bişe olmaz...
umay yazın şarköyde şarap içmişti bu arada :7:

Oğlana gece süt niyetıne o sersemlikle fena olmaz gunahada gşrmem yanlışlıkla istemeden oldu diye:33:

denemeler başla ufaktan...hem diş ağrısına rakılı pamuk koyarlardı köyde , bizimki de diş ağrısı neticede :32::32::32:

bugun bu ne yoğunluk ya zaten bir süre yazamadım hata verrip durdu geldim ama çıkıcam şimdi kavitasyona gidicem:1::1:

bugun bu ne yoğunluk ya zaten bir süre yazamadım hata verrip durdu geldim ama çıkıcam şimdi kavitasyona gidicem:1::1:

işyeri mi yoğun dido ,burası pek yoğun değil hemşomla konuşup duruyoz.....o kavitasyon benim göbeği de eritir mi acep :53:

Back