Masallah masallahhhb bununla gecmis olsunherkese merhabalar
size çok güzel haberlerle geldim çok şükür meleğin sonuçları iyi çıktı ameliyat yok yani sadece ilaç tedavisi olcak oda koruyucu dozda antibiyotik . böbrekleri çok şükür fonksiyonlarını yerine getiriyomuş sağ böbrek sol böbrekten biraz büyük oda doğuştan olabilirmiş normalde tam tersi olurmuş sol böbrek sağ böbrekten biraz büyük olurmuş ama korkulacak bir şey yok aylık kontrollere gitcez. herkese destekleriniz için teşekkürler şu 3 hafta nasıl geçti bilemezsiniz bizim için ama çok şükür sonu iyi oldu herkesi öptüm...
Topikolar selam,
bugün evdeyim, hastalığım da geçti gibi Ela da ben de iyiyiz. ela uyudu, bir kahve yaptım, bilg.başına geçtim. Az bir işim var hem onu halledeceğim hem de buralarda takılacağım biraz.
Çevre-en geçmiş olsun tekrar, güzel haberlerini aldık neyse ki..
Bu ara Ela da sürekli bebeklerine yemek yedirip nam nam yapıyor. Bu arada ben iki ay oluyor nerdeyse eline kaçık çatal veriyorum, plastik çocuk için olanlardan tabi. İlk başlarda sallıyordu sadece, artık iyice öğrendi, katı şeyleri kendisi yiyebiliyor. Çatala batıramadığı birşey olursa önce bir eliyle batırıyor çatala sonra diğer eliyle çatalı ağzına götürüyor. Vermeye başlamadıysanız siz de verin artık çatal kaşık tutabiliyorlar.
Bu arada ben her daim uykusuzum, artık alıştım ama eğer 4 saat uyuyabiliyorsam toplamda, iyi oluyorum..
Gecmis olsun sizede
Dort saat. Miiiii