Inşallah kismet olursa geliriz. Cok istedikce aksilik cikiyor. Esime dedim öğlen uyandiginda bizz bizde katilacaz mi diyor. Henuz karar verilmedi dedism. Ben ortami sevdim biz kendimiz takiliriz diyor. Genelde de calisiyor haftasonu hayal olabilir ona. Aralikta arkadasim gelebilir bize henüz tarih belli değilde onunla gelirim gelmesinede suluman uzak duracak kizdan bastan sart koyarım
Aktarlarda satiliyor canım. Keciboynuzunun.ogutulmus hali. Ayni özellikleri mevcut. Bagisiklik guclendirici, kansere karşı ,cocuk felcine karsi etkili, agri kesici özelliği var vs vs suanda hepsi aklımda değil.
Bende keçiboynuzu veriyorum kemiriyor daha dogrusu emiyor tatli kismini tadi bitincr bana teklif ediyor genelde gelip uyanik
Herseyde oldugu gibi bunda da fazlaya kacmamak gerek cinsel guc artirici etkiside var bunun ondan tadinda verelim tozu aklinizda olsun :))) birde ben doktora sordugumda sende kullan demisti. Bağışıklık guclendirici şeyleri bizde ihmal etmemeliyiz aslında
Bulusmadan aklima gelen birsey anlatcam. Erkekler muhabbet ediyorlardi. Böyle degil mangalli bulusma yapalim diye. Benimki ve ayresninki mangal dedikc3 birisi mangal degilde ocakbasi diye araya giriyordu. Kafamı cevirdim baktim tabi ki de Msoemki