• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ikeaya gitme planım var ,erken kalkıp toparlanabilirsem tabi ..gelirsem eğer ararım ,müsaitsen uğrarım canım....

yettiği kadar yetmediği kader :52::52::52:

Siir gibi olmus:1:gelirsen bizde evde olursak henuz programi bilmiyorum beklerim canim..ayni seyi ben dediydim kendi kendime :52:

Inşallah kismet olursa geliriz. Cok istedikce aksilik cikiyor. Esime dedim öğlen uyandiginda bizz bizde katilacaz mi diyor. Henuz karar verilmedi dedism. Ben ortami sevdim biz kendimiz takiliriz diyor. Genelde de calisiyor haftasonu hayal olabilir ona. Aralikta arkadasim gelebilir bize henüz tarih belli değilde onunla gelirim gelmesinede suluman uzak duracak kizdan bastan sart koyarım:27:

Aktarlarda satiliyor canım. Keciboynuzunun.ogutulmus hali. Ayni özellikleri mevcut. Bagisiklik guclendirici, kansere karşı ,cocuk felcine karsi etkili, agri kesici özelliği var vs vs suanda hepsi aklımda değil.
Bende keçiboynuzu veriyorum kemiriyor daha dogrusu emiyor tatli kismini tadi bitincr bana teklif ediyor genelde gelip uyanik
Herseyde oldugu gibi bunda da fazlaya kacmamak gerek cinsel guc artirici etkiside var bunun ondan tadinda verelim tozu aklinizda olsun :))) birde ben doktora sordugumda sende kullan demisti. Bağışıklık guclendirici şeyleri bizde ihmal etmemeliyiz aslında

Bulusmadan aklima gelen birsey anlatcam. Erkekler muhabbet ediyorlardi. Böyle degil mangalli bulusma yapalim diye. Benimki ve ayresninki mangal dedikc3 birisi mangal degilde ocakbasi diye araya giriyordu. Kafamı cevirdim baktim tabi ki de Msoemki :1:
Kiz sizdemi harem yaptiniz yoksa:52: bize mangalda uyar ocakbasida hepsini severiz ama mangali daha bi cok seviyor sanki bizimki:56:

Siir gibi olmus:1:gelirsen bizde evde olursak henuz programi bilmiyorum beklerim canim..ayni seyi ben dediydim kendi kendime :52:

çok şiirsel konuşurum zaten ben kendim :35::35::35:
gelirsem ararım ,gelmezsem de bu taraftaki ikeadayım :53::53::53:

sen gelince de gideriz ,zaten sen gelene kadar anca ayarlarız programı :27:
başka yerlerde takılmayalım dostum :51:

eşler de katılsın ya , çocuklarla gelmesi gitmesi zor olur...kimse rahatsız olmaz heralde değil mi? olmadı onları iddia bayiine yollarız :52:
vaaayyyy alkoölik demek msoe eniştemiz , diğerlerinin de hayır diyeceğini sanmıyorum , gördüm ben o potansiyeli eniştemlerde :7::7::7:
gelecem yavrum da aynı saatleri çakıştıramıycaz :5:

günaydınnnn akdeniz takımı :54::54::54:
Benim acimdan sorun olmaz esler hatta ben daha rahat gelebilirm o sekilde insss uzaktasiniz o bakimdan..

Ben eşlerden rahatsız olmam, hatta bence daha iyi olur, Ela'yı arabada en fazla 3 km zapdedebiliyorum ben. Ama eşli olursa pazar olsun, size de uyarsa..
Bu arada kk kafayı yemiş, mesajları tekrarlayıp duruyo..
Ben de dün izin yaptım ya bugün çalışasım yok, pazarmış da ben işe gelmiş gibiyim. ama işler beni bekler..
Bizede pazar uyar benimki c.tesi calisiyorr

sen gelince de gideriz ,zaten sen gelene kadar anca ayarlarız programı :27:

başka yerlerde takılmayalım dostum :51:

eşler de katılsın ya , çocuklarla gelmesi gitmesi zor olur...kimse rahatsız olmaz heralde değil mi? olmadı onları iddia bayiine yollarız :52:
vaaayyyy alkoölik demek msoe eniştemiz , diğerlerinin de hayır diyeceğini sanmıyorum , gördüm ben o potansiyeli eniştemlerde :7::7::7:

gelecem yavrum da aynı saatleri çakıştıramıycaz :5:

günaydınnnn akdeniz takımı :54::54::54:

Alkoliklikten değil onun israri bence kibarliktan :9: dusunebiliyor musunuz mangal yaparken onu :1:
yaza piknige gidelim inşallah ne güzel olur
iriscan bacim o dedigin yere gitsekte cok guzel olur ama anca tatliskom varken gideriz artik aralikta bulusma ve tema belli oldu

seval harem değil o bacimiz:1: Benim oğlum tek eslilik taraftari bak disarda kizlar sariliyor o kaçıyor :45:
oyun gruplarina para vermek icin erken sanki 18 civari daha farkında olabilirler bu arada biz bulusma yapsak birkac tane sizde misafir gidis yapsaniz odemesiz buarayi atlatirsiniz. Cok katilmadiklarinda paraya acirim. Benimde aklimda araştırmak ama kış geldi diye cekincelerim var

Alkoliklikten değil onun israri bence kibarliktan :9: dusunebiliyor musunuz mangal yaparken onu :1:
iriscan bacim o dedigin yere gitsekte cok guzel olur ama anca tatliskom varken gideriz artik aralikta bulusma ve tema belli oldu

seval harem değil o bacimiz:1: Benim oğlum tek eslilik taraftari bak disarda kizlar sariliyor o kaçıyor :45:
oyun gruplarina para vermek icin erken sanki 18 civari daha farkında olabilirler bu arada biz bulusma yapsak birkac tane sizde misafir gidis yapsaniz odemesiz buarayi atlatirsiniz. Cok katilmadiklarinda paraya acirim. Benimde aklimda araştırmak ama kış geldi diye cekincelerim var

tatlişkom gelene kadar anca organize oluruz zaten tekrardan. şu aralık buluşmasını yapalım da bir....

poyraz çok anneci ama onun için iyi olabilir ,yoksa aysre sıyıracak :27::27::27:

Ben geldim ama hastayim. Hapsiriyoeummm. Ya dunku yuruyuste usuttum, ya banyo yapinca. Burnum da akiyoo offf. Kizin da burun tikali. Bu ne kizim brrrrrrrrrn. Sanki ataba taklidi yapiyo. Kiz iste kafasi karisyo mekani isler olunca : D

Kizla bende uyucam, cok yorgunummmm

Ilk aklima o geldiydi :34: espri olsu diye sordum yoksa atakani biliyoz aferin onaa:46:

Ben geldim ama hastayim. Hapsiriyoeummm. Ya dunku yuruyuste usuttum, ya banyo yapinca. Burnum da akiyoo offf. Kizin da burun tikali. Bu ne kizim brrrrrrrrrn. Sanki ataba taklidi yapiyo. Kiz iste kafasi karisyo mekani isler olunca : D

Kizla bende uyucam, cok yorgunummmm

Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize

Hosgeldin pepim nerelerdeydin??
Aysre bacim kac saat takiliyosunuz ayda peki..bana fiyat fazla geldi hergunse bi nebze iyi fiyati..arkadsm 550 ye anaokuluna gonderiyor da servis ivir zivirla 700 buluyor..yokmu yakinda cocugu olan komsu arkadas otursaniz gitseniz gelseniz iyi gelir bizimki de bana yapisik elimden geldigince komsulara gidiyorum cagiriyorum binamiz da iki daire cocuklu farkli yaslardan allahtan..dedigin gibi cok katilamazda suan aktivitelere erken nacizane fikrim tabii sizin icin sikinti degilse..keske yakin olsaydik ihtiyacimiz var birbirimize sen evde ben evde :51:

Back