Şişli Anaokulu Doğru Çocuk hemen bizim bir arka sokağımızda ama şu an için bizimkiler ebeveyn ile gidiyorlar ,yani kim bakıyorsa onununla beraber alıyorlar,ama zaten dönem nedeni ile aslında bizimkilerin diğer çoçuklar ile kaynaşmak vb.dertleri yok (umay ı konu dışı tutuyorum ,o pek kaynaşık )
,tümü için geçerli değil tabi , çoğunluk bırakıp gitmiş, mesela birinin saatli şurubu vs. içiril di, diğerinin üstü değiştirildi ,onlar daha büyük ve alışmış olanlar ,benim oyun grubundaki niyetim çoçuk sürekli benimle başka çoçuklar görsün , biraz daha ne yapılacağını bilen birileri olsun , (ben yemek yapma arasında şekilleri kutuya koyalım bakalım da yım da ) 2 saat içerisinde şarkıda söylendi, tünelden de geçildi, boya da yapıldı ,bir dolu şey , ama umay ın şu anda ihtiyacı olduğunu sanmıyorum , ela için bişi diyemiyeceğim , oda tek anneanne ile kaldığı için değişiklik olabilir, haftada 2 gün (salı-perşembe ),aylık 400 tl ,hepsi 15 aylık değil , bugünkünde en küçüğü poyraz dı , ama 19 aylık ta var 22 aylıkta, anladığım kadarı ile 3 yaşa kadar, çok kalabalık değildik, 7-8 çoçuk vardı, benim aklıma yattı aslında ama başka oyun grubu da denemek isterim .