2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar bebişlerinizin bir günlük menülerini paylaşabilirmisiniz?

[SUB][/SUB]
Sabah 7 gıbı sute biskuvi karıstırıyorum bi biberon içer
1 saat
Sonra 1 yumurta peynir bal bide çay fıncanına sut ekmekiçi ve biskuvi karıstırıyorum
Oğlrne dogru 1 muz bi elme 3 4 biskuvi
Saat 2 3 gibi corba
6 7 gibi evde ne varsa

Zaten 8 de uyur
Yettığını dusunmesemde daha fazla yemez. Sofraya bizden önce oturur ama dilini dokundurup gider

Bunları şimdiden düşünmüyorum. Öğrenır az daha buyusun zaten acelesi yok. İnternette cok çeşitli eğitimler var. Cd ye alıp izleyebilirsiniz. Gecenlerde bahsetmiştim. Ama daha vaktı var. Şimdilik yesin içsin uyusun bizide uyutsun. Ondan başka bişe istemiyorum

Bugün günlerden ADANA :119::119::119::119::119::119:

Çok şükür biri geldi tam 3 topikcana bedel yazdı. Bugun geliyon ha. Heycan varmı heycan. Bı sırt cantasınal gel valiz tasımayın

Çok şükür biri geldi tam 3 topikcana bedel yazdı. Bugun geliyon ha. Heycan varmı heycan. Bı sırt cantasınal gel valiz tasımayın

bi sırt çantasıynan oluyo mu hemşom , kıpırı günde kaç kere değiştiriyom üstünü biliyon mu.gerçi sizinkilerden giydiririrdik ama olsun

Eeee gelmenle gıtmen bır oldu. Cuma hesabımı verıyon.o iş noldu

yok kız takımdan ayrıldım , kimse yok topikte konsantre olamıyom...bi de gelcem oralara yiycem iççem ,hepten şişko olacam

gerçi sabah 63.0 ı gördüm ama

Eeee gelmenle gıtmen bır oldu. Cuma hesabımı verıyon.o iş noldu

sen naaapıyon ,hazır mısın büyük buluşmaya .....kıskanıyom diye diye getirttiyon bizi oralara kız helal olsun ...azimle işeyen taşı delermiş zaten

Sen didoyla bendeki zoru bi bilsen temizlik yaptırdık sacı fonletıcez sanki dersin düğün alayı geliyo. Dun dido ne giyceğini düşünüyodu. Psikolojimizi bozdunuz

Merhabalar bebişlerinizin bir günlük menülerini paylaşabilirmisiniz?
sabah 8de peynir domates salatalik zeytin ceviz yiyor yaninda 120cc mama. Eskiden yumurta ve pekmez de yerdi artik yemiyo
oglene dogru bi meyve ne denk gelirse
oglen ya corba ya kiymali etli bi yemek veya balik (benimki kolik olugu icin tahilli yiyecekleri de oglen veriyorum gece gaz yapmasin diye)
ogleden sonra kuru kayisi keci boynuzu vb veya meyve (zaten kirintici oldugu icin agzi hic bos durmaz mutfakta o an ne gorurse atistirir)
aksam bazen bizim yemeklerden bazen de kofte balik corba vs be yaptiysak
yatana kadar biz meyve yersek o da yer
yatarken de 250cc mama

aslinda biraksam tum gun meyveyle karin doyurur

Cok gerekliler otribebe bence de
gazliysa bitkisel gaz ilaclari kremleri hatta muskar anason rezene kimyon cylari (uzmanlik alanim da malesef)
yikarken ilk zamanlar icin kuvet ici kaydirmazlar
bol bol mendil kusmalar vs icin

gereksizlere ornek biberon strelizasyon makinesi
buhar makinesi (sadece cok hasta olursa gerekiyo)
oyun halisi

aklima gelenler

Cok katiliyorum felizcim

Elosa da gecmis olsun umarim gecici biseydir

İnşallah tv li olur uçakda çizgifilm izlerler. Ama bana bugun gun gecmez. Daha akşam olcakda uyucazda. Sabah olcak onlar kahvaltı yapcak yola düşecek ooooo çok var çok

İnşallah tv li olur uçakda çizgifilm izlerler. Ama bana bugun gun gecmez. Daha akşam olcakda uyucazda. Sabah olcak onlar kahvaltı yapcak yola düşecek ooooo çok var çok

iç hatlarda tvli varmı ki hiç rastlamadım ,koltuk arası biraz geniş olsa yeter , pegasusta ön koltuğa yapışıktık resmen

yatcaz kalkcaz ordayız hemşom , kaaaveleri yap , fal bakan komşuyu da çağır geliyok

Sen didoyla bendeki zoru bi bilsen temizlik yaptırdık sacı fonletıcez sanki dersin düğün alayı geliyo. Dun dido ne giyceğini düşünüyodu. Psikolojimizi bozdunuz

neeeyyyyy....la biz eşofman spor ayakkabıyla gelcez , ezmeyin lan fönlü saçlarınızla bizi siz süslenmeye bahane arıyonuz gibime geldi

maşallah kolikime ,afiyet bal şeker olsun , yağ olmasın ,enerji olsun zıpzıp zıplasın :122::122::122:

küvet ayağını da eklemek isterim çok kullandıklarıma , hiç eğilip bükülmeden yıkadık aylarca

çok teşekkürler kızlar cevaplar için..
herkeste ihtiyaç başka kesin olarak, göndericem ama inşallah yanıltmayacağım.. msoe mesela ben gazla ilgili hiçbirşey kullanmadım, 1 gün gazı oldu, ne olduğunu anlamadığım için hastaneye gitmiştim:)) meğer gazmış:)) sterilizatör de elimin parçasıydı resmen.. çünkü tek göğüsten emzirdim ve hep mama takviyeliydik nerdeyse:)

Kesinlikle herkeste ihtiyaç farklı ...en elzem olanları alıp ,ihtiyaç durumunda almak daha doğru gibi....

1 gün gazı oldu kısmını da ne kıskandım yaaa , sabah 4 ta başlıyodu bizim ıkınmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…