Doktor cok dogru demis bulur bunlar birilerini bende bazen durum dayanilmaz noktaya gelince sussunda ne yaparsa yapsin diyorum babasi daha tutarli davraniyor tabi daha az goruyor kizini ondan..insaallah vurmaz poyraz kafayi cani da tatliymis hehe..bizimki hic acimiyor kendine bildigin neresi denk gelirse vuruyor daha cok agliyor kiziyoruz dahada sinirleniyor bisey demeyince yapmiyor bi sure sonra en acayip olan seyde sanki az once ortaligi ayaga kaldiran o degilmis gibi davraniyor..
Oyunumu İstiyorum « Kuraldışı Dergi
çok güzelmiş kızzz
bizim ki sıkılıo yaaa çok ilgilenmioooaynen öyle didom ,hiçbiri de yapılmaz demiyorum ki zaten , çok eğlenceli olanlar da var...ama sadece o felsefeye uygun yetiştirmek zor diyorum.... zaten bu adım adım bize yeter , her akşam vakit bile olmuyo kitabı bitirmeyebaşka kitaplar da aldım kitap fuarından ,çok seviyo....
nurturia da bi kadın 14 aylık kızının kaşıkla yemeğini yediğini , sıcak çaya dokununca "anne çok acıyo" dediğini iddia ediyo...
işin komiği aslında şu ; ona yorum falan yapıyolar , " aaa gerçekten mi" veya " daha erken değil mi " gibilerinden , kadının cevabı ; " ben başından beri çocuğumla çok ilgileniyorum , çok bilinçliyim , siz de eğitirseniz sizinki de konuşur".... döver misin sabaha mı bırakırsın
onunla alakası yok ya lina kaşığı tam kullanamıyo ama çok hevesli.. mesela fırına ütüye falan hayatta dokunmuo cısss dio görür görmezzzz
Oyunumu İstiyorum « Kuraldışı Dergi
çok güzelmiş kızzz
bizim ki sıkılıo yaaa çok ilgilenmiooo
onunla alakası yok ya lina kaşığı tam kullanamıyo ama çok hevesli.. mesela fırına ütüye falan hayatta dokunmuo cısss dio görür görmezzzz
az önce geldi bu arada , kasım aralıkı birlikte göndermişler ,seninki de öyle mi geldi
heves konusu bizde de var , bardaktan içmek istiyo ama hepsini üstüne döküyoama 14 aylık bi çocuk kaşığı tutup kendi kendine yemek de yiyemez yani , kas gelişimi diye bişey var .sabah akşam eğitsen ne olur
ağlıyo tabi ama mızklama ile ağlama arası , öyle katıla katıla ağlamıyo ya da o kadar uzun ağlatmadık mı bilemedim , tepkileri çok sert değil şimdilik ( inşallah öyle ddevam eder ) - bu arada umay yengeç burcu ,sizin canavarlar aslan- ....
bu emzik işi beni de korkutmaya başladı , diş sezonu bizde çok sancılı geçtiğinden gündüzleri de istiyo artık , hayır diyoruz her seferinde , sadece uyurken vereceğimizi söylüyoruz ama dün bakıcı ablamız bikaç kere parağını ağzına götürdü deyince korktum, verelim amdem dedim şu dişler bitince bakarız bi çaresine...parmak emmek daha kötü çünkü :18:
az önce geldi bu arada , kasım aralıkı birlikte göndermişler ,seninki de öyle mi geldi
heves konusu bizde de var , bardaktan içmek istiyo ama hepsini üstüne döküyoama 14 aylık bi çocuk kaşığı tutup kendi kendine yemek de yiyemez yani , kas gelişimi diye bişey var .sabah akşam eğitsen ne olur
yok canım bana en son 14 ay gelmişdi yakında 15 ay gelir neden öyle yapmışlar ki... yani kasım gelmedi daha bilmiom.. aman döke döke öğrenecekler de dediğin gibi hergün eğitsen ne olur
Insaallahyengec ne oluyor aslan ne oluyor ulen bi arkadasim cok dua etmis beray yengec olmasin diye kotumu etmis anlamadim heee..
Aynen emzigi bende disten sonra baharda falan biraktiririz diyorum umarim simdi hic cesaret edemiyorum parmak emmekten iyidir iyi yapmissiniz bence..
Son yorumlara katiliyorum ben evd oldugum halde o montessori uygulamalara girisemiyorum yoruluyorum varolan oyuncaklarla tencere tepsi tava oynuyoruz benmi usengecim acaba diyodum hehe tek degilmisimzamani gelince hepsini de yapiyor maasallah sabah corap giymeye calisiyordu, muzik duyunca kiviyor eller beller, nerden ogrendi bilmiyrm aaaaabiiiii aaaaaabiiii diyor vs...gecen kebapcida com guldurdu sagolsun kizim garsona aaaaaabbbbiiiii diyor garsonda bununla cok ilgilendiydi digerlerine demedi sadece ilgi gordugune bi sirinlikler abbbiiiiler havada ucucustu
yok canım bana en son 14 ay gelmişdi yakında 15 ay gelir neden öyle yapmışlar ki... yani kasım gelmedi daha bilmiom.. aman döke döke öğrenecekler de dediğin gibi hergün eğitsen ne olur
bilmem ,içinde de bi yazı koymuşlar ; çocuğunuzun kesintisiz eğitimi için vs. yazıyo yırttıtam hatırlamıyom....sorun yok gerçi de ,ikisi bir beklemiyodum
bilmem ,içinde de bi yazı koymuşlar ; çocuğunuzun kesintisiz eğitimi için vs. yazıyo yırttıtam hatırlamıyom....sorun yok gerçi de ,ikisi bir beklemiyodum
belkim bizede öyle gelir ozaman... ama lina zaten çok ilgilenmio yanında materyal varsa ne ala yoksa sallamıoo
belkim bizede öyle gelir ozaman... ama lina zaten çok ilgilenmio yanında materyal varsa ne ala yoksa sallamıoo
umay da yeni yeni aslında ilgili ,önceden yrtıyodu hep ,bikaç aya ilgisini çeker çıtırırımn
zuhal topal kızının adını Lina koymuş
adaş oldunuz desene
umay da yeni yeni aslında ilgili ,önceden yrtıyodu hep ,bikaç aya ilgisini çeker çıtırırımn
adaş oldunuz desene
inşallah çeker valla para veriom yırtıp atıoz die üzülüodum.. evet canım adaş oldukk
daha ne yapsın çocuk....önemli olan çocukla sürekli oynamak , az çok bilinçliyiz yani oynarken de bişeyleri öğretiyoruz
arkadaşın niye dua etmiş anlamadım kız , yengeç biri tarafından terkedilmiş olmasınyengeç biraz daha uysal aslanlar daha lider kılıklı oluyolar
Merhabalar bebişlerinizin bir günlük menülerini paylaşabilirmisiniz?
[SUB][/SUB]
Topigimi karistirdim ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?