• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız takımdan ayrıldım , kimse yok topikte konsantre olamıyom...bi de gelcem oralara yiycem iççem ,hepten şişko olacam :52::52::52:

gerçi sabah 63.0 ı gördüm ama :53::53::53:

bi takıma beraber girelim ozman irisim. başvurumuzu beraber yapalım. bende gelmek isityom da sizin takım o hafta kalabalık diyodu takım lideri, başvuran birini başka takıma yolladıydı. bende istemedim bilmediim takıma gitmeyi. gerçi ben sana göre ağırsıkletim ama olsun, birinci yaparım işte takımı. şişko olunca daha hızlı kilo veriliyo ilk başlarda.

18 24 kasım arası 5 yas altı cocuklara cocuk felcı asısı vurulacakmıs.bende sımdı duydum.

suriye ye yakın 5 ilde yapacaklarmış. Suriyelilerde hastalık görülüyormuş.. Bizim buralarda da suriyeli dolu, her köşebaşında dileniyorlar..
Alaah yavrularımızı korusun..
Önce kızamık, şimdi çocuk felci bakalım daha neler yayılacak, plansız programsız bu işlere kalkışıp kendi vatandaşlarını tehlikeye atanların yüzünden hep..

cnm bızım burda kapı kapı dolasıp duyuyru yapıolar..cep tellerıne msj gelıo..bende yenı duydum yarın gıdecem saglık ocagına

Bizim burda hic boyle bisey duymadim canim bugun arayayim saglik ocagini sen hangi ilde oturuyodun?
Felizde aciklamis durumu aminnnn

cnm ben hatay iskenderun da oturuyorum..internete bak istersen ordada yazio 18 24 kasimda cocuk felci asisi var diye.beni de aramadi doktorum.herkesi teker teker arayamiyolarmis ..aranan kisilerin cevreye duyurmasini istiyolarmis.

günaydnnn topikcanlar bu hafta sonumuz o kadar güzel geçdi ki canlarım iyiki geldilerrr çok eğlendik kuzularda çok eğlendiii hepsi yorgun savaşcı oldu:52:

iriiss la gidince haber verin dedik telşin kapalı ayse açmıo yetiştinizmi barim rahat oldumu anlat:52:

yetiştik girer girmez de bindik zaten .nerdeyse kaçırıyoduk :53::53::53:

bebeler huysuzlandı inince anca eve gitme telaşı oldu açamadım ben teli...

yetiştik girer girmez de bindik zaten .nerdeyse kaçırıyoduk :53::53::53:

bebeler huysuzlandı inince anca eve gitme telaşı oldu açamadım ben teli...

anladım canım neyse rahat gitiysen sorun yok...

hemen bakacam daha facedekileri görmedim ...ben daha ayılamadım laaaaaannnnnn :5::5::5:

şalgamı unuttuk ya didom , şindi gidip marketten alacam mecbur , dırdır konuşur bunlar :36:

sen yoktun umaya mammi yediriodun uçağa almıolar çöpe atıolar muhabbeti oldu yaa

anladım canım neyse rahat gitiysen sorun yok...

sen yoktun umaya mammi yediriodun uçağa almıolar çöpe atıolar muhabbeti oldu yaa

heee ondan mı almadıydık , tühhhh keşke attılar deseydim , aldım evde dedim , mecbur alacam bi şalgam ama değişik bi marka bulmam lazım , burdaki marketlerinkinden olmaz :44:

Sordunuzmu ki Ucaga bagajda alıyolar sıvı. Sadece kabıne sokamıyosun. Neyse ben kendimi düşüneyım nar ekşimi aldım ya banane şalgamdan.

Sordunuzmu ki Ucaga bagajda alıyolar sıvı. Sadece kabıne sokamıyosun. Neyse ben kendimi düşüneyım nar ekşimi aldım ya banane şalgamdan.

sormadık aslında ama neyse artık alacam bikaç şişe şalgam artık...sen kaptın nar ekşisiinin :51:

Dunyaya bedel nar ekşim süper. Kesesine bereket. Bol bol yıcem. Burda az daha kalırsam şalgamıda severım kerebiçi de. Kesınlıkle markettekinden farklı lezzetı var.

Back