2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didemcim, atesi cok fazla degil, korkma, zaten emin ellerfe. Panik yapma canim benim bunlar onemsiZ kucuk hastaliklar. Allahim dertmansiz dert vermesin.
Anam bitmiyo aglamalari yaaaa, benimki de beni iice emzik yapti, yakama yapisiyo heryerde.
Sagol canim, astimi icin ilac verdi iste, evde vardi fa okul hemsiresi de istedi gittik onu aldik. Minnos da ii cok sukur, yapimasi disinda iyiyiz
Kalkar kalkar bise olmaz. Sen hergun stres olup ise gidiyon, bence ver bi krese. Cok cocuk var giden. Tek kotu tarafi cok hastalanicak, onun disinda bence illet bi bakicidan iyidir. Belki de bunyedi saglamdir kokosun hastalanmaz bile.
Ayyy iste bu. Benim oglan uc yasinda basladi, inanirmisin tam bes ay agladi, her sabah. Bana agliyo, on dakkaya susuyomus. Ben de aksam aldigimda gayet mutlu olduunu gorunce artik takmiyodum. Parmaklarinda oynatiyolar ya bizi, uzulme birak, basladi iste gitsin.

Irisimm ii yolculuklaaar

aynı bennnn ya bende panik ötesiyim kız düşer ben ondan önce çığlık atar panik yaparımmm hastalanır aynen öyle.. ewet soğukkanlı olmak lazım ama insanın yapısında olmayınca ne yapsa boş

günaydın topik halkı.. lina yı dün öğleden sonra doktora götürdüm o da boğaz dedi ilaçlara devam hiç bişe yiyip içmio bugun sabah ateşi biraz daha düşmüşdü sanki

Günaydın..
Didem lina nasıl? Üzme kendini çok bunlar normal hastalıklar, zamanla biz de alışıp daha doğukkanlı olacağız sanırım

günaydın
kreşte 3. günümüz oğlum çok ağladıögretmeni hemen götürdü 5 dk içinde sakinleşmiş girdim içeri baktım oyun oynuyordu
kreşten çıktım tutamadım kendimi Açtım muslukları

merhaba kizlar uykusuzum geceler bir garip olmaya basladi
ciyak ciyak uykuda bagiriyoruz uyandirirsam uyuyorlar tekrar
feng shui falan mi yapsam acaba (zirnik da anlamam da)
artik umut dunyasi diyorum niye bagiriyorlar anlamiyorum
gunduz uykularini kaldirdik sayilir
zombi gibiyim ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum galiba depresyondayim

Günaydın..
Didem lina nasıl? Üzme kendini çok bunlar normal hastalıklar, zamanla biz de alışıp daha doğukkanlı olacağız sanırım

çok saol canım eh işde biraz daha iyi sayılır aman hasta olmasınlar bizde alışmayalım yaa

ay alsenim sen böyle anlatınca bende kötü oldum ne yapalım mecbur alışacaklar kendi iyilikleri içinn sıkma canını 1 2 ay böyle devam eder..

canım Allah yardımcın olsun doktorum geçen görüşmemizde Lina artık rüya görücek ve etkilenicek gece uykusundan ağlayarak sıçrayarak uyanırsa korkma sakinleşdir şarkı söyle kafasını okşa artık nasıl sakinleşiyorsa yap gerekrse yanına al 5 dk yanında olduğunu bilsin sonra tekrar yerine yatır dedi.. belki seninkilerde rüya görüyordur bebeğim

bu arada gündüz uykusunu bizde bıraktık gibi gerçi günü gününü tutmuo o da ayrı da... yürümek evi deşmek ve kudurmakiçin uyumuyorr

herkese günaydınlar çok uykum var çok

aman aman aynısı bizde de var canım nasıl ağlıyo nasıl. alıyorum kucağıma sonrada biraz ayağımda sallıyoum yatıyo sonra yarım saat sonra gene. aynı zombi gibi işe geliyorum bari bu şu bayram tatilinde biraz dinleseydim o imkanda yok. evimde olamıyacam kv gildeyiz

ah didom ya gece yaptiginda ruya diyorum bazen uykuya dalarken de yapiyor anlamadim ki kucagi istemiyor yataga yatmiyor tepiniyor
sonra da bir anda uyuyuveriyor bende de ne sinir kaldi ne bisi
dedigin dogru artik nasil sakinlestirebilirsem hepsini deniyorum seviyorum kiziyorum opuyorum herbisi yapiyorum hatta bazen uyandiriyorum bile artik hangisi tutarsa.. gunduz uykulari da dedigin gibi muzurluk yapmak icin uyumak istemiyorlar artik aksama da sarsak tavuk gibi oluyorlar uykusuzluktan esseksipalari..
linam da hastaymis simdi nasil oldu insallah dusmustur atesi.. kuzum bogazi agriyorsa ondan bisi yiyemiyordur
bu arada gündüz uykusunu bizde bıraktık gibi gerçi günü gününü tutmuo o da ayrı da... yürümek evi deşmek ve kudurmakiçin uyumuyorr

aynen canim duyan komsular derki anasi bunun kafasini duvara carpiyor herhalde oyle bir bagirma tabii boyle bagirinca biri digeri de uyaniyor ohh senlige gel
kv de biraz halinden anlasana da sana izin verse guzelim keske dinlenebilsen keske cok zor ben de iste zombi gibiyim

alsenim alisicak zipir ama senden ayrilmak zor geliyordur tabii biraz sabir guzelim (tabii demesi kolay da..) hem merak etme yasitlariyla daha cok eglenicek artik bak sen de demissin oyun oynamaya baslamis diye..

iriscan insallah guzel gecmistir yolculuk rahatsinizdir

msoem odtucanim insallah sizin de yolculuk iyi gecer

ceydamm ozledimm disari cikip gezmeye basladin mii

wavy im bakici isi cok zor ben de kelebek gibi dusunuyorum yuva en guzeli ha tamam hasta olacaktir belki ama en azindan huzurlu da olacaktir. hem bak ben 20 gunlukten beri hergun ise getiriyorum sabahin korunde bisi de olmuyor alisiyorlar sonucta hatta toplantim varsa aksam gec de cikiyorum napalim

gozden kacirdigim topikcanlar varsa ozur dilerimm

senin işin daha da zor canım ya 2 bebe lina dan birtane daha düşünemiyorum yanii canım okuyup yatırsan yada cevşen falan koy yastıklarının altına belki işe yarar ben yatırırken okuyorum bazen Allah ım tüm herseyden korusun die... aman komsular önce kendine baksın bosver bizim üstte var bitane evlere senlik daha birgün şikayet etmedim ne yapim çocuk die

bizim yatak odasıyla komşunun yatak odası yan yana melek ağladığında onlar duyuyo haliyle. eşimde el kadar çocuğu susturamadın diye bana kızıyo komşu rahatsız olurmuş muş odun ya çocuğum niye ağlıyo bir yeri mi ağrıyo acaba diyeceğine dediğine bak kadında bazen şakasına diyo bu gece kızın bizi uyutmadı diye üffffffffffff.
kv halimden anlarmı canım ya kadın benden iş bekliyo deliksiz uyumak istiyorummm

Okuyorum canim ama cevseni denememistim onu aliyim bi de lavanta yagi uyku ve huzur verirmis onu da deniycem ise yararsa herkese bi tane gondericem :)
Simdi de kuafore attim kendimi belki normale donerim :)
Linama da sevindim canim ates dussun de istah gelir annesi merak etms

Aha da iste benim odun muhabbet o kadar tanidik geldi ki
kv isi zor be guzelim madem oyle erken donmeye calis

saol canım ne yaptırıon kız kuafördeee

Didom linaya söyledinmi gecmiş olsun dileklerimi.
Kimse varmıki acaba göremiyorumda. Depresyonada gireriz dip boyamızı yaptırıp fönde cektiririz. Aynen dun bana olan gibi. Evde otursam oğlan cıldırtacaktı. Cıktım sacımı boyattım fönlettım sonra at kuyrugumu bağladım kendimi eve attım. Yapacak bişe yok hayat bu. Şindi tek sıkıntım bu oğlan dun 1 saat durmadı kuaförde. Roflede 4 5 saat nasıl duracak?

selamunaleyçum topikolarummmmmm

nihayet babaevindeyiz , ne yapayisunuz ne var neyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…