sağolun kızlar ama off da off yani...
kaç saattir dersteyim aklımdan çıkmıyo ne olacak böyle diye. kreşe versem kış geldi, sabah ben zor uyanıyor işe gidiyorum ve donuyorum, minicik çocuk napcak... aramızda kimsenin çocugu (aydaş) kreşe gitmiyor değil mi?
ne oldu wavym , okumadım geçmişi , problem mi çıkardı bakıcı
kreşe giden yok sanırım
Allah sabir versin simdiden :)
Mont lcwdan aldim. Cok dışarı çıkmam brn isimi görür. Ayakkabida simdilik oluyor ama yine oyle bot falan oahali birsey almam. Karda kista disarda yuruyecek degiller ki sus gibi ayakta duracak
Yas kontrolunde doktor bosa canini yakmayalim belli biraz kansiz dedi. Gerekli görse soylerdi sanirim...
Iyi yolculuklar. Su gibi gecer inşallah hemencecik.
Nasilmis hastanelet doktorlar neyi var aslancanin
minnos nasil :) sen nasılsın :)
Bende 3 ayda 1 numara diye okumustum. Bulusmada biri 3ayda yarim numara demişti. Bu isi cozup outlette n takip etsek iyi olur ayakkabıları
Bende herseyib dogalindan yanayim ama ilac bitkisel diye kullanayim dedim. Birde kis meyveleri ile cok arasi yok. Yazin iyiydi. Bir defalik kullandsn yeter dedi doktorda
balik yagini hic arastirmadm. Duzenli balik yemiyoriz aslinda.
Cok geçmiş olsun. ugrastirmaz inşallah citirigi hastalik. Simdi nasilmis dusmus mi oglen gitmissindir nasildi
iriscan iyi yolculuklar kıpırla sakin bir yolculuk temenni ediyorum size :)
Seferinde gercekten bagisikligimiz zayifliyor doktor hakli. Bende farkettim. Ya tam anlamiyla ihlamur meyve yogurt et beslenme duzenine uymaliyiz yada otur destekler almaliyiz.
inşallah iyi geçer yolculuğumuz canım,teşekkür ederiz.
mont ve ayakkabı hususuu ;
geçen sene almıştım bi tane lcw netten almıştım 6-9 diyo ama kayboldu içinde giyemedi , bu sene anca giyecek ama kısa mont ,biraz daha uzun almak daha mantıklı sanki ,en azından kalçasına kadar inse daha iyi olur gibi.
bi de astronot aldım svgptrcg yutdışından getirtiyo ondan , onu dışarda gezmek için değil de , karda kışta götürüp getirirken üşümesin diye ( bakıcı ablaya götürüp getiriyom ya ondan ) arabanıniçi ısınana kadar varıyoz zaten , o arada üşümesin diye aldım...
ayakkabıyı da bu haftasonu aldık ,
polarisin botlarına baktım hem çok çirkindi fena halde pembeli çiçekli vs. hem de altı yumuşak gibi değildi...erkek için olanlar daha iyi gibiydi.
pançodan yarım bot gibi aldım , siyah renkli ,diğerlerinden kalmamıştı ,pembe almayacaktım zaten ama kahve vs. olaydı eyiydi...
ilk ayakkabısını da ordan almıştım ,tabanı çok güzel yumuşak - hem dış tabanı hem de iç tabanı yumuşak-...bebek ayakkabısı konusunda çok başarılı panço bence ... panço karta da %10 indirim yapıyoalr .76 tl ye aldım.