sağolun kızlar ama off da off yani...
kaç saattir dersteyim aklımdan çıkmıyo ne olacak böyle diye. kreşe versem kış geldi, sabah ben zor uyanıyor işe gidiyorum ve donuyorum, minicik çocuk napcak... aramızda kimsenin çocugu (aydaş) kreşe gitmiyor değil mi?
kışın da kreş zor valla , ben bile düşünüyom kışın götür getir zor olacak diye
misafirim geldi
bakıcı üstüme çıkıyo iriscan kural ihlali sürekli.
ilk aylarda geldiğinden 20 dk geç gelmeye basladı
bizde şimdi kreşten geldik bugün oğlum elimi tuttu sende gel diye öğretmeni aldı götürdü biraz ağlamış içerdefena gözlerim doluyor onu orda öyle görünce ama oğlum anlamasın diye tutyorum kendimi
ya ne zormuş arkadaşlar
kaç saattir dersteyim aklımdan çıkmıyo ne olacak böyle diye. kreşe versem kış geldi, sabah ben zor uyanıyor işe gidiyorum ve donuyorum, minicik çocuk napcak... aramızda kimsenin çocugu (aydaş) kreşe gitmiyor değil mi?
off yaa ,ben de üzüldüm şimdi...ama alışacak ya ,naapsın yavru ,kaç senedir evde anasıyla oyna zıpla şimdi gel kreşeküçük zıpır evde senle kalıyo diye de kıskanmasın :18:
uyardığın halde mi geç geliyoo geç gelince sen de geç kalıyosundur , bunu söyleyerek uyarsan :44:
sürekli oğluma anlatıyorum ben işe gidicem sen büyüdün okula başlayacaksın ama zor olcak sanırım
ama alışmak zorunda düşünüyorum bakıcı tutsam ikisine yine yabancı biri yine aynı tepkiyi vermezmi:44:
sabah hiçbirşey demeden baktım yüzüne, pişkin bi kadın olduğundan gülümsüyor bi de. metroda çok bekliyorlarmış, eşim de dedi biz hiç mi metro kullanmadık, gerekiyorsa 7 de çıkacaksınız dedi- 7 de mi çıkayım o zaman dedi ortam sessizliğe büründü ve çıktık..
iriscan, hayatımda kimseye minnet etmedim ben ama her lafımı on kere süzgeçten geçirmekten, alınır bırakır gider ya da ben yokken cocuguma kötü davranırı düşünmekten alttan al al bana daral geldi. evet bunun çözümü kreş ama dedim ya çok küçük ve kış geldi çattı. tam da kadına kadında ona alıştı.
zaten son sigorta olayından sonra daha da batmaya basladı kadın bana.. dün diyor ki siz maaşımı bankadan yatıracaktınız noldu diyor (elden erken vericem bayram öncesi) masraf alıyorlar artı ben normalde 15inde alıyorum öncesi olduğu için denkelştiricem dedim, Allah Allah aynı hesap olunca masraf almamaları lazım dedi. belki de ilerde açaçağı davada kullanır dekontları, şimdiden onun hesabını yapıyordur..
kızlar ben kreşe verdim
bakıcıdan çok çok daha iyi, çok hastalanıyor hem de çok ama bakıcı derdini daha fazla çekemeyeceğim artık canıma tak etti
aaa bu yaşta çocuk kreşe mi gidiyor diyenler boğmak istiyorum
" müsaitseniz size göndereyim " de öyle söyleyenlere
nerde oturuyosun bu arada ?
kızlar ben kreşe verdim
bakıcıdan çok çok daha iyi, çok hastalanıyor hem de çok ama bakıcı derdini daha fazla çekemeyeceğim artık canıma tak etti
aaa bu yaşta çocuk kreşe mi gidiyor diyenler boğmak istiyorum
bu konuda çok dertliyim valla
bakıcı işi iş değil
aramaktan yoruldum
bulmak zor, bulsan anlaşmak zor
kadınlar seni parmağında oynatmaya çalışıyor
delirttiler beni en sonunda, hastalıkları göze aldım verdim kreşe.
büyük bir ilde oturmamama rağmen iyi kreş bulduğuma inanıyorum umarım yanılmam,
daha sosyal çocuk yetiştirdikleri kesin kreşlerin,
bir de ne yedi uyudu mu hepsini açıkça söylüyorlar bakıcı öyle değil ki sürekli yalan yalan.
canım benim Allah yardımcın olsunnn işin zor kreşe bede 2 yaşında kesin vericem ama şu an için bilememdimmm
hayırlı olsun canm Allah pişman etmesinnn
amin Allah utandırmasıncanım benim Allah yardımcın olsunnn işin zor kreşe bede 2 yaşında kesin vericem ama şu an için bilememdimmm
hayırlı olsun canm Allah pişman etmesinnn
haklısın çok zor gerçekten ,insan ne yapacağını şaşırıyo ...
ankara daysan bizim kızlara da söyle hangi kreşe veriyon ,fikir olur belki
evet canım bütün gece yapmaya çalışdım yaptırmadı koımpress fln ateşini ölçerken bile kıyamet kopardı.. bizde 38 di ama çocuğa dokunamıyorum yanııyodu resmen bende fitil verdim paronox 6 saatte de calpol verdim gece 3 de hala düşmeyince acile gittik.. 37.4 ölçdüler yüksek ama bişe yapmayalım diyip ilaç verip gönderdi.. inşallah düşer ya çok kötüyüm çok ağladım.. yoğurt vermem de biberon ile süt içmeden uyumazki hayatta:18::18:
burda çocuğu olanlar öyle dedi kültür yaptırmadan antibiyotik verme o yüzden bilemedim... bide diyelimki 2 3 güne iyileşdik yinede şişe bitene kadar antibiyotiği vermeye devam edecemmi:18::18: başıma gelmeyince doğru dürüst bişe bilmediğimi farkettim bide ona ağladımm ne salağım diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?