2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kışın da kreş zor valla , ben bile düşünüyom kışın götür getir zor olacak diye

bizde şimdi kreşten geldik bugün oğlum elimi tuttu sende gel diye öğretmeni aldı götürdü biraz ağlamış içerdefena gözlerim doluyor onu orda öyle görünce ama oğlum anlamasın diye tutyorum kendimi

ya ne zormuş arkadaşlar

misafirim geldi
bakıcı üstüme çıkıyo iriscan kural ihlali sürekli.
ilk aylarda geldiğinden 20 dk geç gelmeye basladı

uyardığın halde mi geç geliyo o geç gelince sen de geç kalıyosundur , bunu söyleyerek uyarsan :44:

off yaa ,ben de üzüldüm şimdi...ama alışacak ya ,naapsın yavru ,kaç senedir evde anasıyla oyna zıpla şimdi gel kreşe küçük zıpır evde senle kalıyo diye de kıskanmasın :18:

yok wavy yok kreşi ben deneyimliyorum ama çok zor insanın aklı kalıyor konuşamıyor diye haaa bakıcı tecrübem hiç yok onda nasıl olurdu hiç bilemiyorum

off yaa ,ben de üzüldüm şimdi...ama alışacak ya ,naapsın yavru ,kaç senedir evde anasıyla oyna zıpla şimdi gel kreşe küçük zıpır evde senle kalıyo diye de kıskanmasın :18:

sürekli oğluma anlatıyorum ben işe gidicem sen büyüdün okula başlayacaksın ama zor olcak sanırım
ama alışmak zorunda düşünüyorum bakıcı tutsam ikisine yine yabancı biri yine aynı tepkiyi vermezmi:44:

uyardığın halde mi geç geliyo o geç gelince sen de geç kalıyosundur , bunu söyleyerek uyarsan :44:

sabah hiçbirşey demeden baktım yüzüne, pişkin bi kadın olduğundan gülümsüyor bi de. metroda çok bekliyorlarmış, eşim de dedi biz hiç mi metro kullanmadık, gerekiyorsa 7 de çıkacaksınız dedi- 7 de mi çıkayım o zaman dedi ortam sessizliğe büründü ve çıktık..

iriscan, hayatımda kimseye minnet etmedim ben ama her lafımı on kere süzgeçten geçirmekten, alınır bırakır gider ya da ben yokken cocuguma kötü davranırı düşünmekten alttan al al bana daral geldi. evet bunun çözümü kreş ama dedim ya çok küçük ve kış geldi çattı. tam da kadına kadında ona alıştı.

zaten son sigorta olayından sonra daha da batmaya basladı kadın bana.. dün diyor ki siz maaşımı bankadan yatıracaktınız noldu diyor (elden erken vericem bayram öncesi) masraf alıyorlar artı ben normalde 15inde alıyorum öncesi olduğu için denkelştiricem dedim, Allah Allah aynı hesap olunca masraf almamaları lazım dedi. belki de ilerde açaçağı davada kullanır dekontları, şimdiden onun hesabını yapıyordur..

bakıcı tutasn belki daha kolay olur , hem kardeşiyle hem de ev ortamında olacağından çok yabancılamaz belki ama kreşte de arkadaşlarına alışırsa daha iyi vakit geçirir gibi :44:

anlaştığınız saatte evde olacak şekilde kaçta gerekiyosa o saatte çıkacak ya ne demek "7 de mi çıkıcam"
elden verme konusunda anlaşmıştınız diye biliyorum , ısrar et bence ,elden ver hesabına yatırma ,ne olur ne olmaz ...
anladım ki bu bakıcılık yeryüzündeki en tuhaf iş , kim kime muhtaç karışıyo.... çalışmak zorunda olduklarından çalışıyolar ama en hassas noktamız bebeklerimizin iyiliği için biz onlara muhtaçmışız gibi davranıyolar ... parkta bahçede de başka bi bakıcıyla muhabbet ettiler mi de hepten değişiyolar , " ben bukadar alıyom , temizlik yapmıyom ,hediye alıyom " vs. vs....

nasıl yorum yapayım bilemiyorum ama taviz tavizi doğuruyor wavym , konuşabileceğin en sert tonda konuş...gerekiyosa annen vs. gelsin bi süre memleketten yeni bi bakıcı bulup alışana kadar - telefonda da konuşmutuk daha önce...- en son çare ,belki de en zoru ama minnet etmek de sinir harbi be

kızlar ben kreşe verdim
bakıcıdan çok çok daha iyi, çok hastalanıyor hem de çok ama bakıcı derdini daha fazla çekemeyeceğim artık canıma tak etti
aaa bu yaşta çocuk kreşe mi gidiyor diyenler boğmak istiyorum

" müsaitseniz size göndereyim " de öyle söyleyenlere

nerde oturuyosun bu arada ?

" müsaitseniz size göndereyim " de öyle söyleyenlere

nerde oturuyosun bu arada ?

bu konuda çok dertliyim valla
bakıcı işi iş değil
aramaktan yoruldum
bulmak zor, bulsan anlaşmak zor
kadınlar seni parmağında oynatmaya çalışıyor
delirttiler beni en sonunda, hastalıkları göze aldım verdim kreşe.
büyük bir ilde oturmamama rağmen iyi kreş bulduğuma inanıyorum umarım yanılmam,
daha sosyal çocuk yetiştirdikleri kesin kreşlerin,
bir de ne yedi uyudu mu hepsini açıkça söylüyorlar bakıcı öyle değil ki sürekli yalan yalan.

canım benim Allah yardımcın olsunnn işin zor kreşe bede 2 yaşında kesin vericem ama şu an için bilememdimmm

hayırlı olsun canm Allah pişman etmesinnn

haklısın çok zor gerçekten ,insan ne yapacağını şaşırıyo ...
ankara daysan bizim kızlara da söyle hangi kreşe veriyon ,fikir olur belki

canım benim Allah yardımcın olsunnn işin zor kreşe bede 2 yaşında kesin vericem ama şu an için bilememdimmm

hayırlı olsun canm Allah pişman etmesinnn
amin Allah utandırmasın
iki yaş bence de mantıklı olanı ama insan içinde bulunduğu duruma göre karar veriyor

haklısın çok zor gerçekten ,insan ne yapacağını şaşırıyo ...
ankara daysan bizim kızlara da söyle hangi kreşe veriyon ,fikir olur belki

yok iriscim nerdeee,
ankarada olsam buluşmalarını kaçırmam zaten

herkese slm kızlar
bişey soracam size daha doğrusu iris sana canım sen de bakıcıya bırakıyon ya o yüzden sen ne kadar veriyon merak ettim de

ben kaçıyom topikolarım ,eve gidip son hazırlıklarımı yapayım ,trafiğe kalmadan karşıya geçmem lazım....
yarın köyden bağlanırım artık

dua edin yolculuğumuz iyi geçsin ,itiraf ediyorum ; tırsıyorum :18::18::18:

Ağalama canım sakın haa... ne kadar bilsen de ne yapman gerektiğini o ateşi gördüğünde hepsini unutuyor insan... ben geçen kış kuzumun 39 derece ateşini gördüğümde hemen hastaneye koştuk battaniyeye sarıp doktor da dedi ki siz bu çocuğa havale mi geçirtmek istiyosunuz sarmışsınız battaniyeye dedi biz o an farkettik evet önce sakin olup üstünü çıkarmalıydık ılık duş aldırmalıydık vs.. ama öyle panik yapmıştık ki... o yüzden sakin olup soğukkanlı davranmak gerekiyo... (bunu en çok kendime söylüyorum çünkü hiç beceremiyorum onu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…