izin alamam canım herlade tatil öncesi işleri toparlamam lazım bakıcam ama yinede
oğlanla kreş hakkında konuşuyomusun peki yani yorumu ne tepkimi bilemedim.. alsenim sende 2 tane var tecrübelisin doktormuuzu aradımda toplantıdaymış agumentin verdi bize antibiyotik olarak boğaz kültürü yapmadan verdi ama yinede etkisi olurmu
didommmm ,çok geçmiş olsun...boğaz enfeksiyonu ateşi çok inatçıdır , çok kısa sürede iner çıkar....
bizde 3. günde anca düşürmüştük...çok sık ılık banyo yaptır ,iyi geliyo...ılık havluyla kompress ( pek yaptırmıyolar ama ) , ıslak çorap falan giydirebilirsin veya ıslak tişört...
39 u geçince fitil vermiştik , calpol ve dolven i dönüşümlü vermiştik , 3 saate kadar düşürebilirsinz ilaç aralarını demişti doktor...
moralini bozma kuzum ,panik de yapma ...biz 40 ı geçmiştik kaç kere , 2 ya da 3 güne düşecek merak etme ...
süt-yoğurt da yedirme bu sürede boğazı daha beter ediyo ...
solunum yollarında genelde agumentin veriyolar ,bize de kültr mültür yapmamıştı
Dido cok gecmiş olsun. Hasta olucaklar kaçış yok önemli olan sabırlı olmak. Antibiyotikde toparlar üzülme. Çıtırımıda öp gecmiş olsun dileklerimi ilet.
İris demek gidiyon hee msoe de gidiyo. Bayram gelmiş neyime anam anam garibem. Aileden yzaktA bayrammı olur.
Bende cok uykusuzum uykusuzluktanda asabıyım. Napcam bu oğlanı ya sabaha kadar işkence gibi ağlıyo. Kendide cekiyo banada cektiriyo. Nedir bunun zoru bilmiyprum
günaydın kızlar çok kötüyüm daha 1 saat uyudum ve işe geldim lina hasta yavrum gece ateşler içinde yandı en son hastaneye götürdük gece 3 de.. boğazı öne kadar kızarmış ve şişmiş boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi hala ataeşi varyaa
evet canım bütün gece yapmaya çalışdım yaptırmadı koımpress fln ateşini ölçerken bile kıyamet kopardı.. bizde 38 di ama çocuğa dokunamıyorum yanııyodu resmen bende fitil verdim paronox 6 saatte de calpol verdim gece 3 de hala düşmeyince acile gittik.. 37.4 ölçdüler yüksek ama bişe yapmayalım diyip ilaç verip gönderdi.. inşallah düşer ya çok kötüyüm çok ağladım.. yoğurt vermem de biberon ile süt içmeden uyumazki hayatta:18::18:
burda çocuğu olanlar öyle dedi kültür yaptırmadan antibiyotik verme o yüzden bilemedim... bide diyelimki 2 3 güne iyileşdik yinede şişe bitene kadar antibiyotiği vermeye devam edecemmi:18::18: başıma gelmeyince doğru dürüst bişe bilmediğimi farkettim bide ona ağladımm ne salağım diee
Boğaz kültürünü dr lar her zaman yapmazki kim dedi onu sana. Yagmur her ay ya boğaz ya idrar enf. Olurdu kültürü sayılı yapılmıştır. Dr a guven antibiyotiksşzde gecmez bence.
Gecenlerde ev hanımı olunca gulben izlesyesim tuttu ordada ünlü kalp doktoru bingur sönmez cıktı. Balık yağı hakkında dediki herkez içsin 1 gr ını almak için kilolarca balık yemeniz lzm dedi. O kapsüller yada surup etkiliymiş. Bende alıcam hatta alsenın dediğine baktım iki tane alıcaz mecbur. Multitabs surup.
Dido cok gecmiş olsun. Hasta olucaklar kaçış yok önemli olan sabırlı olmak. Antibiyotikde toparlar üzülme. Çıtırımıda öp gecmiş olsun dileklerimi ilet.
İris demek gidiyon hee msoe de gidiyo. Bayram gelmiş neyime anam anam garibem. Aileden yzaktA bayrammı olur.
Bende cok uykusuzum uykusuzluktanda asabıyım. Napcam bu oğlanı ya sabaha kadar işkence gibi ağlıyo. Kendide cekiyo banada cektiriyo. Nedir bunun zoru bilmiyprum
Yogurtun ne zararı varmış peki duymamıştım hiç. Bak daha neler öğrenicez.
Ne biliyim dişlerde bişede göremeyırum. Sabaha kadar asker etti beni.
Benım oğluma kız cok valla . Onlar nerde bulcak böle hem sarı hem yelkenli ay gibi çocuğu.
dido canım her bogaz enf kültür almazlar doktor eğer bogazındaki farklı bir şey görürse alır doktora güven
antibiyotiği doktor kaç gün önerdiğiyse kullan 7-10 gün arasında genelde eğer kullanmassan bir dahaki hastalandığında antibiyotik etki etmeye bilir
birde size bir bilgi kızlar ateş düşürücü fitili ben önermiyorum çünkü içeriğinde antiepileptik etkenler var calpol her durumda verilebilir dolvende tok karnına vermeniz gerekiyor 4 saat aralıklarla dönüşmlü verebilirsiniz
ne ağlıyon kız , annesin sen
dolven de al , dönüşümlü ver ikisini... 38 çok da yüksek değil panikleme , 40 ı geçtik diyom kaç kere....
iyileşse de antibiyotik bitene kadar devam...biberonda ver madem uyumuyosa ama yoğurt verme.
Boğaz kültürünü dr lar her zaman yapmazki kim dedi onu sana. Yagmur her ay ya boğaz ya idrar enf. Olurdu kültürü sayılı yapılmıştır. Dr a guven antibiyotiksşzde gecmez bence.
Gecenlerde ev hanımı olunca gulben izlesyesim tuttu ordada ünlü kalp doktoru bingur sönmez cıktı. Balık yağı hakkında dediki herkez içsin 1 gr ını almak için kilolarca balık yemeniz lzm dedi. O kapsüller yada surup etkiliymiş. Bende alıcam hatta alsenın dediğine baktım iki tane alıcaz mecbur. Multitabs surup.
dido canım her bogaz enf kültür almazlar doktor eğer bogazındaki farklı bir şey görürse alır doktora güven
antibiyotiği doktor kaç gün önerdiğiyse kullan 7-10 gün arasında genelde eğer kullanmassan bir dahaki hastalandığında antibiyotik etki etmeye bilir
birde size bir bilgi kızlar ateş düşürücü fitili ben önermiyorum çünkü içeriğinde antiepileptik etkenler var calpol her durumda verilebilir dolvende tok karnına vermeniz gerekiyor 4 saat aralıklarla dönüşmlü verebilirsiniz
Allah sabir versin simdiden :)herkese kocaman bir merhaba
bu aralar forumu pek takip edemiyorum hem iş yoğunluğu hemde hastalıklar
bizde kış hazırlıklarına başladık siz bebişlere neler aldınız mont kaban ayakkabı şaştım kaldım kimi astronot mont alın diyo kimi kaşe kaban alın diyo ben bi tane lcw den aldım mont ama içimede sinmedi gibi görüşlerinizi bekliyorum
bide bayramda kızlar tam 9 gün boyunca kv gilde olcaz üfffffffffff stresteyim
Yas kontrolunde doktor bosa canini yakmayalim belli biraz kansiz dedi. Gerekli görse soylerdi sanirim...Merhaba annişko canlar... Kafama birşey takıldı benim sizlere sorayım dedim direkt dalıyorum konuya ama idare ediverin... bizim sıpaya bugüne kadar hiçbir kontrolünde kan testi vs yapılmadı doğru bir uygulamamı sizce sizin sıpalara yapılıyor mu? acaba kendimi mi gidip yaptırsam ki?kız 14 aylık oldu artık kan değerlerine vs bakılması gerekmez mi yoksam ben mi çok evham yapıyorum... kontrollerde ciğerini dinliyor kulağına boğazına bakıyor boy kilo posta ondan sonra...
Iyi yolculuklar. Su gibi gecer inşallah hemencecik.Kizlar selam
Epeydir yazamadim sadece okuyup cikiyodum hem yolculuk hem de tasinma telasi yuzunden. Yarin yola cikiyoruz hayirlisiyla. Bakalim beni nasil bi yolculuk bekliyor:18:
Sizlere simdiden iyi bayramlar diliyorum. Bayram donusu ancak girebilirim tekrar.
Yavrulari gidilarindan opuyorum sizi de kucakliyorum canlar
Nasilmis hastanelet doktorlar neyi var aslancaninOglani kontrole goturcem bugun, birazdan cikicam, bakalim hastane nasol, bindan sonra burda muayene olcakmisiz
Bayram felan ojhhhh ne guzellll
Bizde anca bayramlasiriz birbirimizle. Bi de ailelerle skype yaptik mi tamamdir
Bende 3 ayda 1 numara diye okumustum. Bulusmada biri 3ayda yarim numara demişti. Bu isi cozup outlette n takip etsek iyi olur ayakkabılarıbizde hiç yaptırmadık kan tahlili vs.dktoorumuz 17.ayda yaptırırız bir bakarız dedi,
alışveriş konussunda da ben en çok ayakkabıda kararsız kalıyorum, hem hafif olsun hem numara uydur :26: birde ayakkabıcılar 3 ayda 2 numara atar diye konuşup duruyorlarr , pöff yani,
ceydaaaaaaaaaaaa
Bende herseyib dogalindan yanayim ama ilac bitkisel diye kullanayim dedim. Birde kis meyveleri ile cok arasi yok. Yazin iyiydi. Bir defalik kullandsn yeter dedi doktordaBu arada dün vitamin konuşmuşsunuz. Bizim doktor dışardan vitamine gerek yok dedi. Balık yesin yeterli balık yağına da gerek yok dedi. Bende zaten doğal olmayan şeyleri verme taraftarı değilim. İkimiz de vîtamîn kullanmıyoruz..
Bu hafta ben de kışlık ayakkabı bakacağım.. Bîr tane ugg tarzı tüylü bot gördüm onu deneyeceğim rahat olur mu bilemiyorum.. 3 ayda numara büyümez bence artık yavaş büyüyorlar. İlk baharda aldığım 20-21 ayakkabılar hala aynı şekilde oluyor.
Cok geçmiş olsun. ugrastirmaz inşallah citirigi hastalik. Simdi nasilmis dusmus mi oglen gitmissindir nasildigünaydın kızlar çok kötüyüm daha 1 saat uyudum ve işe geldim lina hasta yavrum gece ateşler içinde yandı en son hastaneye götürdük gece 3 de.. boğazı öne kadar kızarmış ve şişmiş boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi hala ataeşi varyaa
sağolun kızlar ama off da off yani...
kaç saattir dersteyim aklımdan çıkmıyo ne olacak böyle diye. kreşe versem kış geldi, sabah ben zor uyanıyor işe gidiyorum ve donuyorum, minicik çocuk napcak... aramızda kimsenin çocugu (aydaş) kreşe gitmiyor değil mi?
Allah sabir versin simdiden :)
Mont lcwdan aldim. Cok dışarı çıkmam brn isimi görür. Ayakkabida simdilik oluyor ama yine oyle bot falan oahali birsey almam. Karda kista disarda yuruyecek degiller ki sus gibi ayakta duracak
Yas kontrolunde doktor bosa canini yakmayalim belli biraz kansiz dedi. Gerekli görse soylerdi sanirim...
Iyi yolculuklar. Su gibi gecer inşallah hemencecik.
Nasilmis hastanelet doktorlar neyi var aslancanin
minnos nasil :) sen nasılsın :)
Bende 3 ayda 1 numara diye okumustum. Bulusmada biri 3ayda yarim numara demişti. Bu isi cozup outlette n takip etsek iyi olur ayakkabıları
Bende herseyib dogalindan yanayim ama ilac bitkisel diye kullanayim dedim. Birde kis meyveleri ile cok arasi yok. Yazin iyiydi. Bir defalik kullandsn yeter dedi doktorda
balik yagini hic arastirmadm. Duzenli balik yemiyoriz aslinda.
Cok geçmiş olsun. ugrastirmaz inşallah citirigi hastalik. Simdi nasilmis dusmus mi oglen gitmissindir nasildi
iriscan iyi yolculuklar kıpırla sakin bir yolculuk temenni ediyorum size :)
Seferinde gercekten bagisikligimiz zayifliyor doktor hakli. Bende farkettim. Ya tam anlamiyla ihlamur meyve yogurt et beslenme duzenine uymaliyiz yada otur destekler almaliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?