- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 27
- 163
Gunaydin kizlarrrr
Anamgilin yanindayim. Okuyup okuyup cikiyorum cunku burda 3g cekmiyor E lede yazilmiyor yazilsa paylasilmiyor. Dagin basinda degilim ama neden internet tok anlamadim gitti. Emirin burun akintisi tam gaz devam. Emzirme isi de . Dus donemi buldugu yerde yakama yapisiyor ve dibimden ayrilmiyor. Gece uykularini hiiccc saymiyorum hic birinden farki yok. Bide azi diyonuz ben onu dusunemiyorum. Uzun bi sure burdayim anamgilde. Firsat buldukca yazarin.
Bana azı demeyin Hepsini çıkardık da rahatladık çok şükür ama hastalık mastalık da aynı döneme denk gelince çok zor geçti be
Sırada köpekler var ,onlarda ne yapcaz bilmiyom.
Anangil nerde bu arada , samsunda mısın ?
öyle gazlara gelmiyom didom ,az önce yemekte şöbiyet vardı çıtır çıtır ,iriss ne yaptı ,yemedi tabii kizayıflama kekki haaa sen irisin diyet topiğine yazsana bunu ozaman hemen yapar diyeyim sana
gece 21:00 civarları yatışa geçiyoruz bende erken uykusunu alıyor ondan diyedüşünüyorum ama , hem çok oyalayamıyorum , sızıyor hem o saatlerde artık bende enerji kalmadığı için oyalanıcak bir şey de bulamıyorum aslında , 19:00 yemek , sonra banyo az oyun boğuşma ve yatağa geçiş :)
gece içinde aktivite bulmam gerekli , biraz daha geç yatırsam mı ne
biz de o civarlarda yatıyoz ama sabahı buluyo ,gece mızıklanmalar hariç... bi ara 6,30 - 7 gibi yattığında gece hortluyodu
gün boyu birlikte olunca ne bulucan sen de haklısın valla
selam topik
bizde şimdi kreşten geldik oryantasyonun 2. gününüde atlattık şimdilik iyi gibi ama sonradanda tepki verebilirmiş
emme konusuna ben bişi diyemicem ikisinide 1 yaşından önce kestim
vitamin olarakta multitabs balık yağı kullanıyorum ben ikisinede
bacılar ne diş ne dönemsel doğuştan nasıl sa uyku ları öyle devam ancak 2 yaşından sonra biraz düzene girer ama tam anlamıyla 3 yaşında rahtlıcaz haberiniz ola
görüşürük bye
doktor mu önerdi balık yağını alsenim , hiç balık yemiyolar mı ? bizimki yiyo gerçi ama haftada 1 kere , omega 3 seviyesine yetecek kadar yemiyodur.yaz boyu epey semizotu yedi ama
ben de 2 yaşına kadar en azından bi düzen beklemiyom ,motive ettim kendimi