• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlarrrr
Anamgilin yanindayim. Okuyup okuyup cikiyorum cunku burda 3g cekmiyor E lede yazilmiyor yazilsa paylasilmiyor. Dagin basinda degilim ama neden internet tok anlamadim gitti. Emirin burun akintisi tam gaz devam. Emzirme isi de . Dus donemi buldugu yerde yakama yapisiyor ve dibimden ayrilmiyor. Gece uykularini hiiccc saymiyorum hic birinden farki yok. Bide azi diyonuz ben onu dusunemiyorum. Uzun bi sure burdayim anamgilde. Firsat buldukca yazarin.

Bana azı demeyin :47: Hepsini çıkardık da rahatladık çok şükür ama hastalık mastalık da aynı döneme denk gelince çok zor geçti be :50:
Sırada köpekler var ,onlarda ne yapcaz bilmiyom.
Anangil nerde bu arada , samsunda mısın ?

zayıflama kekki haaa sen irisin diyet topiğine yazsana bunu ozaman hemen yapar diyeyim sana:52:
öyle gazlara gelmiyom didom ,az önce yemekte şöbiyet vardı çıtır çıtır ,iriss ne yaptı ,yemedi tabii ki :46::46::46:

gece 21:00 civarları yatışa geçiyoruz bende erken uykusunu alıyor ondan diyedüşünüyorum ama , hem çok oyalayamıyorum , sızıyor hem o saatlerde artık bende enerji kalmadığı için oyalanıcak bir şey de bulamıyorum aslında , 19:00 yemek , sonra banyo az oyun boğuşma ve yatağa geçiş :)

gece içinde aktivite bulmam gerekli , biraz daha geç yatırsam mı ne

biz de o civarlarda yatıyoz ama sabahı buluyo ,gece mızıklanmalar hariç... bi ara 6,30 - 7 gibi yattığında gece hortluyodu :53:

gün boyu birlikte olunca ne bulucan sen de haklısın valla :31:

selam topik:3:
bizde şimdi kreşten geldik oryantasyonun 2. gününüde atlattık şimdilik iyi gibi ama sonradanda tepki verebilirmiş:50:

emme konusuna ben bişi diyemicem ikisinide 1 yaşından önce kestim:1:
vitamin olarakta multitabs balık yağı kullanıyorum ben ikisinede
bacılar ne diş ne dönemsel doğuştan nasıl sa uyku ları öyle devam ancak 2 yaşından sonra biraz düzene girer ama tam anlamıyla 3 yaşında rahtlıcaz haberiniz ola

görüşürük bye

doktor mu önerdi balık yağını alsenim , hiç balık yemiyolar mı ? bizimki yiyo gerçi ama haftada 1 kere , omega 3 seviyesine yetecek kadar yemiyodur.yaz boyu epey semizotu yedi ama :51:

ben de 2 yaşına kadar en azından bi düzen beklemiyom ,motive ettim kendimi :34:

Bana azı demeyin :47: Hepsini çıkardık da rahatladık çok şükür ama hastalık mastalık da aynı döneme denk gelince çok zor geçti be :50:

öyle gazlara gelmiyom didom ,az önce yemekte şöbiyet vardı çıtır çıtır ,iriss ne yaptı ,yemedi tabii ki :46::46::46:

biz de o civarlarda yatıyoz ama sabahı buluyo ,gece mızıklanmalar hariç... bi ara 6,30 - 7 gibi yattığında gece hortluyodu :53:

doktor mu önerdi balık yağını alsenim , hiç balık yemiyolar mı ? bizimki yiyo gerçi ama haftada 1 kere , omega 3 seviyesine yetecek kadar yemiyodur.yaz boyu epey semizotu yedi ama :51:

canım kız balık iyi yiyor ama oğlan yemiyor o yüzden veriyorum doktor değil kendim başladım:1:omega 3 herşeye kadir bacım

canım kız balık iyi yiyor ama oğlan yemiyor o yüzden veriyorum doktor değil kendim başladım:1:omega 3 herşeye kadir bacım

hangi markayı kullanıyon peki , onların da zibil tane çeşidi var ....:51:

multitabs kullanıyoz bunun tadı güzel içiyorlar bir kaçtane daha denedim içemediler iğrenç kokuyor

ben de bayramdan sonra kontrolde sorayım bi doktora ,balık yiyo ama az ,yeterli olacağını sanmıyorum :44:

ben de bayramdan sonra kontrolde sorayım bi doktora ,balık yiyo ama az ,yeterli olacağını sanmıyorum :44:

canım yurt dışında bununla ilğili biirçok araştırma yapılmış ve hep kullanıyorlar hatta yetişkinlerde tablet olarak alıp kullanıyorlar ama nedense türkiyede bazı doktorlar kullanılsın bazıları kullanılmasın diyor aşı gibi herşey dışarda önce yapılır sonra biz uygularız

canım yurt dışında bununla ilğili biirçok araştırma yapılmış ve hep kullanıyorlar hatta yetişkinlerde tablet olarak alıp kullanıyorlar ama nedense türkiyede bazı doktorlar kullanılsın bazıları kullanılmasın diyor aşı gibi herşey dışarda önce yapılır sonra biz uygularız

aynen öyle valla ,insanın kafası karışıyo...
karatay teyzem de kullanın diyo gerçi :51:

aferin sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:46::46::46::46::46:

herkese kocaman bir merhaba
bu aralar forumu pek takip edemiyorum hem iş yoğunluğu hemde hastalıklar :(
bizde kış hazırlıklarına başladık siz bebişlere neler aldınız mont kaban ayakkabı şaştım kaldım kimi astronot mont alın diyo kimi kaşe kaban alın diyo ben bi tane lcw den aldım mont ama içimede sinmedi gibi görüşlerinizi bekliyorum
bide bayramda kızlar tam 9 gün boyunca kv gilde olcaz üfffffffffff stresteyim

Merhaba annişko canlar... Kafama birşey takıldı benim sizlere sorayım dedim direkt dalıyorum konuya ama idare ediverin... bizim sıpaya bugüne kadar hiçbir kontrolünde kan testi vs yapılmadı doğru bir uygulamamı sizce sizin sıpalara yapılıyor mu? acaba kendimi mi gidip yaptırsam ki?kız 14 aylık oldu artık kan değerlerine vs bakılması gerekmez mi yoksam ben mi çok evham yapıyorum... kontrollerde ciğerini dinliyor kulağına boğazına bakıyor boy kilo posta ondan sonra...:47::47:

bizde kış hazırlıklarına başladık siz bebişlere neler aldınız mont kaban ayakkabı şaştım kaldım kimi astronot mont alın diyo kimi kaşe kaban alın diyo ben bi tane lcw den aldım mont ama içimede sinmedi gibi görüşlerinizi bekliyorum

Alışveriş durumu bizde de sıkıntı bacım.. ne alsam bilemiyorum hem birçok ihtiyacı var hem o kadar çabuk büyüyo ki strese sokuyor insanı gerçekten:44::44::44:

Alışveriş durumu bizde de sıkıntı bacım.. ne alsam bilemiyorum hem birçok ihtiyacı var hem o kadar çabuk büyüyo ki strese sokuyor insanı gerçekten:44::44::44:

aynen canım dün bizi babasıyla alışverişte görseydin ben bu güzel diyorum o bu güzel diyo ben kalın olsun diyorum o yok ince olsun gitti kısacık bir mont aldık geldik ama oda haklı sevdiğim tüm montlar 2-3 yaş grubundan başlıyodu ondada çocuk içinde kayboldu minnacık bir şey zaten kızım

Biz genelde parasında anlaşamıyoruz... benim beğendiğim şeye o çok pahalı onun beğendiği şeye ben hemen yırtılır bu diye diye bişey alamdan çıkıyoruz :19::19:

Merhaba annişko canlar... Kafama birşey takıldı benim sizlere sorayım dedim direkt dalıyorum konuya ama idare ediverin... bizim sıpaya bugüne kadar hiçbir kontrolünde kan testi vs yapılmadı doğru bir uygulamamı sizce sizin sıpalara yapılıyor mu? acaba kendimi mi gidip yaptırsam ki?kız 14 aylık oldu artık kan değerlerine vs bakılması gerekmez mi yoksam ben mi çok evham yapıyorum... kontrollerde ciğerini dinliyor kulağına boğazına bakıyor boy kilo posta ondan sonra...:47::47:

canım eğer bir sıkıntı görmüyosa boyu kilosu ve hastalığı yoksa boşa canını yakmıolar biz zayıfız die 9 ayda yapmışdı doktorum 1 yasında tekrarlarız dedi götürdüğümde göz bebeğinden nasıl anlaşılıyor bilmiyorum da kanı düşük görünmüyor boşa canını acıtmayalım farklı bir durum olursa bakarız dedi yani için rahat olsunnn

benim oynatmama az kaldı zaten ne alacağımı şaşdım bizim çıtırık hala 9 12 ay giyiyor üstte altta da boyu kısa gelio 12 18 inde uzun yokmu bunun arası die her seferinde kafayı yiyorum.. ince alsam 1 ay sonra tekrar almam lazım kalın alsam daha giyilmez işin içinden çıkamıyorum.. astronot montu önermem ama bizde war zaten degesiz yürüolar onlarda ağır olduğu için kıızm içmiş gibi dengeyi tutturamıo bir türlüü:52:

Back