2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımm içime su serptin gerçekten... endişelendim nedense niye bakmadılar baktırsam diye bile düşündüm ama dediğin gibi boşuna canını yakmıyım kuzumun ihtiyaç görseydi demek ki isterdi... Allah sağlık versin tüm kuzularımıza...

ben bizim sıpaya zaten zor giydiriyorum badisini bile astronotu hiç giydiremem herhalde sıkıntılı sıpa bizimki... geçen kış neler çektiydim giydirmek için bi de içinde acayip terliyodu bakalım bu sene de deniycem giydirmeyi giymezse de mont falan hediye gelmişti onlarla idare edicez artık... bizim dana sıpaya ayıptır söylemesi 2 yaş kıyafetleri bazen küçük geliyo fazla mı büyük acep???

Biz genelde parasında anlaşamıyoruz... benim beğendiğim şeye o çok pahalı onun beğendiği şeye ben hemen yırtılır bu diye diye bişey alamdan çıkıyoruz

aynennn canım bide alışverişte başka annelerden fikir alıyorum sonuçta onlar daha deneyimlidir diye onada kızıyo niye milleti rahatsız etme diye

Kizlar selam
Epeydir yazamadim sadece okuyup cikiyodum hem yolculuk hem de tasinma telasi yuzunden. Yarin yola cikiyoruz hayirlisiyla. Bakalim beni nasil bi yolculuk bekliyor:18:
Sizlere simdiden iyi bayramlar diliyorum. Bayram donusu ancak girebilirim tekrar.
Yavrulari gidilarindan opuyorum sizi de kucakliyorum canlar

Guzel gecsin yolculugunuz insallah, bol bol gezin
Iyi bayramlar sana da

Oglani kontrole goturcem bugun, birazdan cikicam, bakalim hastane nasol, bindan sonra burda muayene olcakmisiz
Bayram felan ojhhhh ne guzellll
Bizde anca bayramlasiriz birbirimizle. Bi de ailelerle skype yaptik mi tamamdir

bizde hiç yaptırmadık kan tahlili vs.dktoorumuz 17.ayda yaptırırız bir bakarız dedi,
alışveriş konussunda da ben en çok ayakkabıda kararsız kalıyorum, hem hafif olsun hem numara uydur :26: birde ayakkabıcılar 3 ayda 2 numara atar diye konuşup duruyorlarr , pöff yani,

Oglani kontrole goturcem bugun, birazdan cikicam, bakalim hastane nasol, bindan sonra burda muayene olcakmisiz
Bayram felan ojhhhh ne guzellll
Bizde anca bayramlasiriz birbirimizle. Bi de ailelerle skype yaptik mi tamamdir

ceydaaaaaaaaaaaa

tekrar günaydın, okuldan bildiriyorum.

hanfendi 8 çeyrek gibi geldi kapılarda montlu botlu karşıladım kendisini, pişkin pişkin sırıtırken geç kaldığımı ima eden bi bakış attım ve sonrasında "geç kalırsam sizi ararım" dedim. aynı pişkinlikte : "ha arayıp sitem edersin yani ha ha haha" dedi. bunun üzerine daha dün gece tartıştığım .... kocam da lafı yapıştırdı. ortalık sessiz sakin çıktık kapıdan- ben zaten çoktan asansöre girmiştim...

hergün karın ağrısıyla işe geliyorum ve artık bu canımı çok sıkmaya başladı. evet bakıcı bulmak zor, evet o en değerli varlığıma bakıyor ama artık sınıra yaklaştım..

çözüm mü... cuma parasını vericem aylık, o arada şu şu şu maddede sıkıntı var bunlar "düzelecek" dicem. bayramdan sonra kendi bilir...

Son düzenleme:
Günaydın topikolar..
Wavy bakıcı işleri zor allah yardımcın olsun. Bence de mutlaka konuş, tam olmada da biraz düzelir herhalde.. Biz işe geç kalacağız diye o kadar panik oluyoruz onlar iş olarak görmüyor herhalde..sigorta işi ne oldu?

Bu arada dün vitamin konuşmuşsunuz. Bizim doktor dışardan vitamine gerek yok dedi. Balık yesin yeterli balık yağına da gerek yok dedi. Bende zaten doğal olmayan şeyleri verme taraftarı değilim. İkimiz de vîtamîn kullanmıyoruz..
Bu hafta ben de kışlık ayakkabı bakacağım.. Bîr tane ugg tarzı tüylü bot gördüm onu deneyeceğim rahat olur mu bilemiyorum.. 3 ayda numara büyümez bence artık yavaş büyüyorlar. İlk baharda aldığım 20-21 ayakkabılar hala aynı şekilde oluyor.

günaydın kızlar çok kötüyüm daha 1 saat uyudum ve işe geldim lina hasta yavrum gece ateşler içinde yandı en son hastaneye götürdük gece 3 de.. boğazı öne kadar kızarmış ve şişmiş boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi hala ataeşi varyaa

Günaydın kızlar

Bakıcı işleri gerçekten de zor, ne yapacağını şaşırıyor insan canını emanet edince, ama bence de herşeyin bir sınırı var, allah yardımcınız olsun canım.

Doktor bana kullan demişti bir iki ay önce kan testi yaptırdık bazı değerlerde eksiklik vardı, ben iyi besleniyorum kullanmam dedim ama bu hastalıktan sonra da kullansam mı diye düşünüyorum açıkçası.

Çok geçmiş olsun canım, yaa kıyamam kuzuya hemen iyileşir inşallah.

saol canım ya moralim sıfırın altında çaresiz kalmak kadar zor bişe yokmuş

günaydın topik
benim oğlanda kreşe başladığımızdan berigeçe uyumak istemiyor acep bir tepkimi bilemedim
kız derseniz sürekli mızıklama halinde şöe dala dala uyumuyor sürekli dön dön bazen sabrım kalmıyor

wavyyy tatlım tabiki konuş kesin net söyle inşallah anlar bide insanlık hali bizde bazen geç kalabiliyoruz ama tabi kadının tepkisi hoş değil umarım uyarılar işe yarar ben oğlanı kreşe verince anladım çokkk zor be canım

didooo çok geçmiş olsun bogaz enf çok pis ateş yapar ama antibiyotikle 1 güne toparlar merak etme

Selam topikolarım , son saatlerim , akşama uçuyorum

Ateş olunca ne yapacağını şaşırıyor insan, sen moralini yüksek tut, izin alabilirsen de öğleden sonra kuzucuğunun yanında ol

izin alamam canım herlade tatil öncesi işleri toparlamam lazım bakıcam ama yinede

oğlanla kreş hakkında konuşuyomusun peki yani yorumu ne tepkimi bilemedim.. alsenim sende 2 tane var tecrübelisin doktormuuzu aradımda toplantıdaymış agumentin verdi bize antibiyotik olarak boğaz kültürü yapmadan verdi ama yinede etkisi olurmu

didommmm ,çok geçmiş olsun...boğaz enfeksiyonu ateşi çok inatçıdır , çok kısa sürede iner çıkar....
bizde 3. günde anca düşürmüştük...çok sık ılık banyo yaptır ,iyi geliyo...ılık havluyla kompress ( pek yaptırmıyolar ama ) , ıslak çorap falan giydirebilirsin veya ıslak tişört...
39 u geçince fitil vermiştik , calpol ve dolven i dönüşümlü vermiştik , 3 saate kadar düşürebilirsinz ilaç aralarını demişti doktor...
moralini bozma kuzum ,panik de yapma ...biz 40 ı geçmiştik kaç kere , 2 ya da 3 güne düşecek merak etme ...
süt-yoğurt da yedirme bu sürede boğazı daha beter ediyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…