2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasilsiniiizzzz??? Hastalara gecmis olsun bu seneki hastaliklar geldimi gitmiyor heleki bide dis zamanina denk gelirse hic gitmiyor.
Okuyup okuyup cikiyorum yazasim gelmiyor useniyorum depresyondamiyim ne.) biraz sanirim. Emir yazmaya firsatta vermiyor gerci. Bizimkininde alttan 3. Dis geliyor hala gelecek. Azi dis hangisi merak ettim? Kac dis varki sizinkilerde? 6 tane var 7. Yi bekliyoruz. Halaaaa bekliyoruz. Damakda ilerlerken daha cok sıkınti veriyor emire sanki cikmaya yakin biraz daha sakinliyor yemek yemeye basliyor birazda. Patlarkende cok zor oluyor.

Bu arada goktugum yemek yerken kustu burnundan cıktı valla. Sonrasında çok korktu ağladı ölede uyudu. Bu gece yıne zor yavrularım uyuyamıcak. Yagmurda onun ağlamasına uyuyamıyo benide oğlanıda teselli ediyo. Bu oğlum bi ağlamaya basladımı susmak bilmiyo.

Ben kapamışım topiği scayım baree. Oğlan ilacın etkisiyle bütün gece uyudu. Bende rahat 5 saat uyudum. Olsun bunada şükür

evet cok şükür senaysen. baktım cocuk sabah guzel nefes alıyo mutlu kalktım. şuanda yaramazlık tam gaz devam mause u yerde suruyo araba sandı. tekerlekli yaa

Dogru diyon guzelim napalim elbet tamamliycaz disleri simdi uyutuyorum sipalari evi de b.k goturuyor ama benim de cok uykum var ben de uyuycam anasini satiyim
allahın emri zaten sana patlıcağı. düşünsene biz iki dene azının patlamasını çekerken sen *2 le uğrasıyon. zor zor bcm napcan analık işte cekccen.

amaann ben saldım temizliği. yakında evi karınca bascak cubuk krekerden. bu oğlanda ben ne zaman makineyi açsam arkasına geciyo yuzune uflemesi hoşuna gidiyo. rahat bırakmıyoki süpüreyim evi. sabah sabahta yogurt corbası içirdim. çok öksürdü ne biliyim boğazı rahatlar diye düşündüm. kız kalkıncada kahvaltı yaptırcam. bu aralar bi yerden tutunup kalkıyo öle yurumeye calışıyo azimli oğlum. yurudukçede guluyo hoşuna gidiyo

inşallah yaa cok zor bişe gercekten. bizde buna üzülüyoruz ne hastalıklar var. aklıma geldikçe şükrediyorum.tek derdimiz grip olsun. :2: o burnundan nefes alamadık.a ağzını uykuda bile açma cabası komıikti aaaaaa diyo uykuda azını acıp

günaydınnnn

senaysen canım allah yardımcın olsun sabır az kaldı

tatlişkom oburun iyi olmasına sevindim

bizde şükür iki gündür iyi uyuyoruz sallamayıda gece beslenmeyide unuttuk ama sabah kalkar kalkmaz mutfaga mama sandalyesine koşuyor

acıkıyolar demek artık sorunsuz ağız acmalar ohhhh allahım sana şükürler olsun. bende artık çoğu seyi blender yapmıyorum. biraz ezmek yediyo. çatır çatır baldolu sütlaç yiyo. bide daha kaşık gelmeden ağız acması yokmuu

ver canım tatlı kaşığı ile bişey olmaz 10 kiloyu geçti demi
şimdi gördum bunu alsen. öle yaptım zaten tatlı kaşığı verdim. dr oğlan uyuyo diye muayene bile etmedi. kalkıp boyuna posuna bakmadıda. küçükmğ zannetti ne. 12 kg. d
DR dedimki sınomarin kullandım ama açmadı burnunu. siz bize otrivine yazın. bide kongezt kullandım.
oooooo dedi teşhisi koyup tedaviye başlamısıın. ben saksı diilim dicedimde ayıp olur.

Son düzenleme:
oooo alsen hanımda teşrif etmişler. hoşgeldiniz.

cumaya gidip ne yedin ne içtin hesap verdinmi
verdim hesabımı canım işe başlayana kadar 65 olursam ne iyi

eee annesi büyüyorlar artık afiyet olsun oburuma boşuna oburcan demedik açacak öyle ağzını tabi
bende kıza biz ne yiyorsak veriyorum ama benim cadı yemek seçiyor istediği şeyi gösteriyor onu ver diye

canım kullanılan ilaçlar aynı olunca insan bir süre sonra alışıyor ama iyi gözlemci olmak lazım

Ben ondan daha iyi doktorum en azından açıp bi ağzına bakıyorum dişmi , boğazımı kızarmış. Yoksa bende biliyorum antıbıyotik vermeyi. Adam yerınden kalkmadı bile.

Kizlar bizim sumukler geri geldii. Kafayi yicem yaa alti ustu 1 saat disari ciktik dun. Bide cis gecmis sabah usumus. Butun gece zaten uyumadi dis patlatti. Yahu niye bukar cabuk akiyor tukaniyor bu burun. Tasinacam burdan buluam ruzgarsiz biyer. Terkedecem istanbulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…