Bize de gunde uc defa yarim olcek dedi. 2,5 ml yani ama hamgi kasiga denk geliyo bilmiyorum
İris beni şüpheye düşürdü baktım tatlı ksşığına denk geliyo. Dr çay kaşığı ver dedi. Bana az geldi. Çünkü yasında cocuk bebek değilki
allahın emri zaten sana patlıcağı. düşünsene biz iki dene azının patlamasını çekerken sen *2 le uğrasıyon. zor zor bcm napcan analık işte cekccen.Soru. İki bebenin ayni anda azilari patlarsa nolur ?
Cevap. Senaysen e patlar
allahın emri zaten sana patlıcağı. düşünsene biz iki dene azının patlamasını çekerken sen *2 le uğrasıyon. zor zor bcm napcan analık işte cekccen.
evet cok şükür senaysen. baktım cocuk sabah guzel nefes alıyo mutlu kalktım. şuanda yaramazlık tam gaz devam mause u yerde suruyo araba sandı. tekerlekli yaa
şimdi gördum bunu alsen. öle yaptım zaten tatlı kaşığı verdim. dr oğlan uyuyo diye muayene bile etmedi. kalkıp boyuna posuna bakmadıda. küçükmğ zannetti ne. 12 kg. dver canım tatlı kaşığı ile bişey olmaz 10 kiloyu geçti demi
verdim hesabımı canım işe başlayana kadar 65 olursam ne iyioooo alsen hanımda teşrif etmişler. hoşgeldiniz.
cumaya gidip ne yedin ne içtin hesap verdinmi
eee annesi büyüyorlar artık afiyet olsun oburuma boşuna oburcan demedik açacak öyle ağzını tabiacıkıyolar demek artık sorunsuz ağız acmalar ohhhh allahım sana şükürler olsun. bende artık çoğu seyi blender yapmıyorum. biraz ezmek yediyo. çatır çatır baldolu sütlaç yiyo. bide daha kaşık gelmeden ağız acması yokmuu
şimdi gördum bunu alsen. öle yaptım zaten tatlı kaşığı verdim. dr oğlan uyuyo diye muayene bile etmedi. kalkıp boyuna posuna bakmadıda. küçükmğ zannetti ne. 12 kg. d
DR dedimki sınomarin kullandım ama açmadı burnunu. siz bize otrivine yazın. bide kongezt kullandım.
oooooo dedi teşhisi koyup tedaviye başlamısıın.ben saksı diilim dicedimde ayıp olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?