Kizlar bizim sumukler geri geldii. Kafayi yicem yaa alti ustu 1 saat disari ciktik dun. Bide cis gecmis sabah usumus. Butun gece zaten uyumadi dis patlatti. Yahu niye bukar cabuk akiyor tukaniyor bu burun. Tasinacam burdan buluam ruzgarsiz biyer. Terkedecem istanbulu.
Aman burda ruzgar yokda nolmuş yine hastalar. Hastalık zamanı işte. Gerci gecen bizimkininde bezi sızdırmıştı acaba ondan mı hasta oldu evde oturan cocuk
Selam arkadaşlar.. Uzun zamandır yazmıyorum bilmem hatırladınız mı.. Ara ara takip etmeye çalışıyorum. Bebişler büyüdüler maşallah, maceralarını okuyorum Kk'ya girdiğimde.. Kızlar canım çok sıkkın.. Mucizevi bi şekilde hamile kaldım!Normalde bile 2. bebeği düşünmüyodum ki şu an çok zamansız! 2 gündür ağlıyorum ruh gibiyim! Doğurmak istemiyorum ama aldırmaya da kıyamıyorum! Çok çaresizim çok! Paylaşmak istedim sizlerle de.. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın..
Selam arkadaşlar.. Uzun zamandır yazmıyorum bilmem hatırladınız mı.. Ara ara takip etmeye çalışıyorum. Bebişler büyüdüler maşallah, maceralarını okuyorum Kk'ya girdiğimde.. Kızlar canım çok sıkkın.. Mucizevi bi şekilde hamile kaldım!Normalde bile 2. bebeği düşünmüyodum ki şu an çok zamansız! 2 gündür ağlıyorum ruh gibiyim! Doğurmak istemiyorum ama aldırmaya da kıyamıyorum! Çok çaresizim çok! Paylaşmak istedim sizlerle de.. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın..
Allah iyiliğini versin cirkinördekyavrusu gece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)
günaydın topikcanlarrrr işe geç kaldım kuaförden çıkamadım birtürlü anca geldimmm zor ve yorucu bir hafta sonu geçirdik lina cumartesi yürümeye başladıııgezme iş derken nasıl geçdi anlamadım hepinizi öperimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?