• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman burda ruzgar yokda nolmuş yine hastalar. Hastalık zamanı işte. Gerci gecen bizimkininde bezi sızdırmıştı acaba ondan mı hasta oldu evde oturan cocuk

Kizlar bizim sumukler geri geldii. Kafayi yicem yaa alti ustu 1 saat disari ciktik dun. Bide cis gecmis sabah usumus. Butun gece zaten uyumadi dis patlatti. Yahu niye bukar cabuk akiyor tukaniyor bu burun. Tasinacam burdan buluam ruzgarsiz biyer. Terkedecem istanbulu.:ssz::1::3:

hemen üzülme belki soğuga bağlı geçici bir burun akıntısıdır dün parka gittik bizim oğlanınkide aktı ama bugün biley yok:35:

Aman burda ruzgar yokda nolmuş yine hastalar. Hastalık zamanı işte. Gerci gecen bizimkininde bezi sızdırmıştı acaba ondan mı hasta oldu evde oturan cocuk

bizim bezler hergün sızdırıylr bazen gecedeğiştiriyorum bazen fark edemiyorum sabah bir kalkıyorum üzeri tamamen ıslak:53:

Az akmiyor ki oluk oluk akiyor alsencim. Daha 3 gun once sevinmeye basladik oksuruk geciyor diye bastan almayalim yaa. Tatliskom ilk 1 ay once burun akintisi ve oksurukle baslayan hastalik seruveninden 1 gun oncede bayaaa bi cis icinde kalmisti. Ondan mutevellit kiiii cisin de etkisi oldugunu dusunuyorum

Selam arkadaşlar.. Uzun zamandır yazmıyorum bilmem hatırladınız mı.. Ara ara takip etmeye çalışıyorum. Bebişler büyüdüler maşallah, maceralarını okuyorum Kk'ya girdiğimde.. Kızlar canım çok sıkkın.. Mucizevi bi şekilde hamile kaldım! :( Normalde bile 2. bebeği düşünmüyodum ki şu an çok zamansız! :( 2 gündür ağlıyorum ruh gibiyim! Doğurmak istemiyorum ama aldırmaya da kıyamıyorum! Çok çaresizim çok!:43: Paylaşmak istedim sizlerle de.. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın..

Selam arkadaşlar.. Uzun zamandır yazmıyorum bilmem hatırladınız mı.. Ara ara takip etmeye çalışıyorum. Bebişler büyüdüler maşallah, maceralarını okuyorum Kk'ya girdiğimde.. Kızlar canım çok sıkkın.. Mucizevi bi şekilde hamile kaldım! :( Normalde bile 2. bebeği düşünmüyodum ki şu an çok zamansız! :( 2 gündür ağlıyorum ruh gibiyim! Doğurmak istemiyorum ama aldırmaya da kıyamıyorum! Çok çaresizim çok!:43: Paylaşmak istedim sizlerle de.. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın..

Benımde aklıma hep bu gelir ne yaparım diye düşünüyorum bende içinden çıkamıyorum. Korunmana ragmende geliyosa kısmetıyle geliyodur. Ama her korunmayla gelenide dogurursak bilmiyorum. Kendin için en iyisini sen bilirsin. 2. Cocuk planların arasında olsun. Ama zamanını sen seç. Doğurana kadar diğerı buyur rahat edersin. Belki kolay bi hamilelik gecirirsin. Allah buyuk

Eğer aldırmayıda düşünüyosan kalp atısları baslamadan gebeliğini sonlandır derım. Sonra senin için daha zor olabilir. Ama fikrimi sorarsan eger maddi imkan varsa, yardım edecek insanlar varsa doğur. Zaten daha 1 tane cocugun var 3 4 tane yokki aldırasın

aynı beni anlatmışın bende çok üzüldüm çok ağladım ama aldırmayı hiç aklıma bile getirmedim ama şimdi iyiki doğurmuşum diyorum dünyalar tatlısı bir kızım oldu:16:

bu bebeği sen taşıyacak ve büyüteceksin son karar senin ama iyi düşün sonra vicdan azabı çekebilirsin
bugün arkadaşımla konuştum kızı 11 aylık ve 3. ye hamile:52:

Kızlar dun minnos kizim kucuk bi nazar boncugu yuttu son anda farkettim ama yakalayamadim dunden beri kizimin kakasinda boncuk aradim durdum ve nihayet cikti :)))) olayi foto ile de olumsuzlestirdim ki ilerde anne " b..nda boncuk aramak " ne derse çat diye koyacam onune :)))

merhaba kızlar,

kızı uyuttum hiç bi işe bakmak istemiyo canım, sizle iki muhabbet edeyim diye geldim ama yoksunuz :5:
benim gündem çok yoğun son günlerde, hiç anlatıp başınızı ağrıtmayayım.
diş konuşmuşsunuz bol bol, artık ciddi ciddi takmaya başlıcam ama, Talya'nın alt 2 dişi var üstteki 2 dişi de tam uzamadı bile- ne azısııııı :44: daha beni neler bekliyor siz düşünün :53: normal mi böyle olması yaa, iyice kafam karıştı. bu yüzden eline birşey vereyim de yesin bitirsin mümkün değil. zamanı vardır her bebeğin gelişimi kendine hastır da yuh artık 2 yaşında mi çıkcak azıları bu kokoşun :44:

iyi geceler:3:
bende düşün düşün işin içinden çıkamıyorum oğluma kreşe karar veremedim bir türlü yakın kreşleri beğenmedim beğendiğim kreşler uzzak ne yapıcam ben ve kreşler çok pahalı ya:50:

Günaydın topikolar:)
Yeni hafta hepimiz için çook güzel geçsin.. Minnoşlarımız hasta olmasın..
Uykusuz bir haftasonu geçirdik biz.. Azı dişimizin biri bayağı çıktı yarısı var yani.. Dün de pikniğe gittik, güzel eğlendik yaza elvada bir nevi, bu hafta havalar çok soğuyacakmış..
Bu gece de çok uyandık, hatta gece kaka yaptı uzun zaman sonra ilk defa uyanınca da bir saat uyumadı..
Adım adım aldım bu arada, 14. Ay geldî güzel gibi, ilk izlenimim iyi yani..
Hamile arkadaş için çok zor bir durum, en korktuğum şey... İnşallah senin için doğru kararı verirsin..

günaydın topikcanlarrrr işe geç kaldım kuaförden çıkamadım birtürlü anca geldimmm zor ve yorucu bir hafta sonu geçirdik lina cumartesi yürümeye başladııı:46::46::46::46: gezme iş derken nasıl geçdi anlamadım hepinizi öperimmmm

Selam topikolarım , serin bir İstanbul sabahından sesleniyorum hepinize :3::3::3:

Bizim balgam geçmedi , sabah doktora gittik ,kendi doktorumuz izindeydi ,aile hekimi doktor amcamıza gittik pek sevdiler birbirlerini çıkmak istemedi Umay :1: Boğazlar ciğerler temiz dedi ,sadece balgam birikmiş atamıyomuş bebekler :50: Peditus verdi , balgam sökücü vermedi . Kullanılmasını pek tercih etmiyoruz dedi balgam sökücülerin .Amcayı bulmuşken calpolu sordum , ne diyosunuz bu söylentilerle ilgili dedim ; ilaç sektörünün ne kadar büyük bi sektör olduğunu bilseniz bu söylentileri hiç umursamazsınız dedi :53::53::53: İçerik olarak o tip ilaçların hepsi aynı dedi - calpol ,dolven,aferin vs..... - parasemetol içeriyo hepsi , rakip firmaların dedikoduları bunlar dedi....Vicks i sordum , 2 yaşından önce kullanılamaz mı dedim , ben öksürük için ayakaltlarına sürüyorum dedim ; vicks doktorlara rüşvet vermediğinden ellerinden gelse ömür boyu kullandırtmazlar dedi :52: Bayağı muhabbet ettik sabah sabah.... Doğal yollarla iyileştirme işlerini sordum ; bal+ıhlamur ,bal+limon vs.... ufak sorunalrda evet ama inatçı hastalıklarda bi fayda göremezsiniz dedi , süreci uzatırsınız bi de.....
Neticede ; tıp bilimine inanın dedi :34: İlaç kullanmak kimseye zarar vermez , doğru miktarda ve doğru sürede kullanmak koşuluyla dedi.:46:

günaydın topikcanlarrrr işe geç kaldım kuaförden çıkamadım birtürlü anca geldimmm zor ve yorucu bir hafta sonu geçirdik lina cumartesi yürümeye başladııı:46::46::46::46: gezme iş derken nasıl geçdi anlamadım hepinizi öperimmmm

Yürüdü işte kuzum ,dertleniyodun yürümedi diye.:nazar::nazar::nazar: ..koş şimdi peşinden hadi :4::4::4:

merhaba topikcanlar geçen hafta işler yoğun olduğu için pek giremedim.
evde grip herkesi bir sıradan geçiriyo melek ben şimdide babası. bide üstüne üslük bi bi azı sağda bi azı solda çıkıyo birde üst ön diş durdu durdu hepsi birden çıkıyo mübarek. gece 1.30 da ağlata ağlata uyuttum.gözünden uyku akıyo ama direniyo kuzucuğum. Allahtan sonra hiç kalkmadıda hem o dinlendi hemde ben.
bide yürüyeli beri düşmeler arttı 5 dak yerinde durmuyo fındık kurdu. bu enerjiyi nerden buluyosa

günaydınnnn herkese:3:
bizim haftasonu klasikti işte:50:
lina yürümüş maşallah:nazar:yürümeleri bana göre iyi bişey elinden tutuyorsun geziyorsun kucak olayı kalkıyor ortadan benim için çok daha iyi biri kucakta öürü elimde çok zorlanıyordum sabah hadi kahvaltıya diyorum kendileri geliyor mutfaga:52:

irisss sizin aile hekimi işini iyi yapan birine benziyor maalesef böylesi çok az heleki sağlık ocaklarında:50:

bugün çokkk işim var evin pencereleri nihayet değişecek ama adamlar hala gelmedi kv ses yok iki zıpırla bu tamiratın içinde ne yapacam bilmiyorum:5:

görüşürüz canlar:16:

Back