Yürüdü işte kuzum ,dertleniyodun yürümedi diye. ..koş şimdi peşinden hadi
Selam topikolarım , serin bir İstanbul sabahından sesleniyorum hepinize
Bizim balgam geçmedi , sabah doktora gittik ,kendi doktorumuz izindeydi ,aile hekimi doktor amcamıza gittik pek sevdiler birbirlerini çıkmak istemedi Umay Boğazlar ciğerler temiz dedi ,sadece balgam birikmiş atamıyomuş bebekler Peditus verdi , balgam sökücü vermedi . Kullanılmasını pek tercih etmiyoruz dedi balgam sökücülerin .Amcayı bulmuşken calpolu sordum , ne diyosunuz bu söylentilerle ilgili dedim ; ilaç sektörünün ne kadar büyük bi sektör olduğunu bilseniz bu söylentileri hiç umursamazsınız dedi İçerik olarak o tip ilaçların hepsi aynı dedi - calpol ,dolven,aferin vs..... - parasemetol içeriyo hepsi , rakip firmaların dedikoduları bunlar dedi....Vicks i sordum , 2 yaşından önce kullanılamaz mı dedim , ben öksürük için ayakaltlarına sürüyorum dedim ; vicks doktorlara rüşvet vermediğinden ellerinden gelse ömür boyu kullandırtmazlar dedi Bayağı muhabbet ettik sabah sabah.... Doğal yollarla iyileştirme işlerini sordum ; bal+ıhlamur ,bal+limon vs.... ufak sorunalrda evet ama inatçı hastalıklarda bi fayda göremezsiniz dedi , süreci uzatırsınız bi de.....
Neticede ; tıp bilimine inanın dedi İlaç kullanmak kimseye zarar vermez , doğru miktarda ve doğru sürede kullanmak koşuluyla dedi.
günaydın irisimm sabah sabah bizi bilgilendirdin tesekkür ederiz bebeğimmm walla sizin aile hekimi iyimiş bayaa.. bende ilaçların gücüne inanıyorum cumartesi akşam arkadaşlarla toplandık bir arkadaş var kadın hemşire onunla baya sohbet ettik oda aynısını dedi.. 3 yaşında oğlu var ilaca karşı değilim ben ilaçlar iyileşdirmese bile çocuğun konforunu sağlıyor.. mesela ateşi var doğal yollarla düşürmeye çalışıyosunuz düşürene kadar çocuk zorlanıyor işkence çekiyor resmen mesela calpol dolven verince hemen düşmese bile çocuğu rahatlatıo konforunu sağlamış oluyosunuz falan dedi aklımdaki herşeyi sordum menenjit aşısını da bizde yaptırdık benim fikrim yaptırın falan dedi.. yürüyor da acemi daha teyzesiii
günaydınnnn herkese
bizim haftasonu klasikti işte
lina yürümüş maşallahyürümeleri bana göre iyi bişey elinden tutuyorsun geziyorsun kucak olayı kalkıyor ortadan benim için çok daha iyi biri kucakta öürü elimde çok zorlanıyordum sabah hadi kahvaltıya diyorum kendileri geliyor mutfaga
irisss sizin aile hekimi işini iyi yapan birine benziyor maalesef böylesi çok az heleki sağlık ocaklarında
bugün çokkk işim var evin pencereleri nihayet değişecek ama adamlar hala gelmedi kv ses yok iki zıpırla bu tamiratın içinde ne yapacam bilmiyorum
görüşürüz canlar
tesekkürler canım bencede yürümesi daha ii en azından bel ağrın azalıyor... ama daha acemiii ya 9 10 adımdan sonra dinleniyor... birde cumadan beri uyumuyor ciddi ciddi yürüme hevesine uyumuyor yaaa