• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yürüdü işte kuzum ,dertleniyodun yürümedi diye.:nazar::nazar::nazar: ..koş şimdi peşinden hadi :4::4::4:

Selam topikolarım , serin bir İstanbul sabahından sesleniyorum hepinize :3::3::3:

Bizim balgam geçmedi , sabah doktora gittik ,kendi doktorumuz izindeydi ,aile hekimi doktor amcamıza gittik pek sevdiler birbirlerini çıkmak istemedi Umay :1: Boğazlar ciğerler temiz dedi ,sadece balgam birikmiş atamıyomuş bebekler :50: Peditus verdi , balgam sökücü vermedi . Kullanılmasını pek tercih etmiyoruz dedi balgam sökücülerin .Amcayı bulmuşken calpolu sordum , ne diyosunuz bu söylentilerle ilgili dedim ; ilaç sektörünün ne kadar büyük bi sektör olduğunu bilseniz bu söylentileri hiç umursamazsınız dedi :53::53::53: İçerik olarak o tip ilaçların hepsi aynı dedi - calpol ,dolven,aferin vs..... - parasemetol içeriyo hepsi , rakip firmaların dedikoduları bunlar dedi....Vicks i sordum , 2 yaşından önce kullanılamaz mı dedim , ben öksürük için ayakaltlarına sürüyorum dedim ; vicks doktorlara rüşvet vermediğinden ellerinden gelse ömür boyu kullandırtmazlar dedi :52: Bayağı muhabbet ettik sabah sabah.... Doğal yollarla iyileştirme işlerini sordum ; bal+ıhlamur ,bal+limon vs.... ufak sorunalrda evet ama inatçı hastalıklarda bi fayda göremezsiniz dedi , süreci uzatırsınız bi de.....
Neticede ; tıp bilimine inanın dedi :34: İlaç kullanmak kimseye zarar vermez , doğru miktarda ve doğru sürede kullanmak koşuluyla dedi.:46:

günaydın irisimm sabah sabah bizi bilgilendirdin tesekkür ederiz bebeğimmm walla sizin aile hekimi iyimiş bayaa.. bende ilaçların gücüne inanıyorum cumartesi akşam arkadaşlarla toplandık bir arkadaş var kadın hemşire onunla baya sohbet ettik oda aynısını dedi.. 3 yaşında oğlu var ilaca karşı değilim ben ilaçlar iyileşdirmese bile çocuğun konforunu sağlıyor.. mesela ateşi var doğal yollarla düşürmeye çalışıyosunuz düşürene kadar çocuk zorlanıyor işkence çekiyor resmen mesela calpol dolven verince hemen düşmese bile çocuğu rahatlatıo konforunu sağlamış oluyosunuz falan dedi aklımdaki herşeyi sordum menenjit aşısını da bizde yaptırdık benim fikrim yaptırın falan dedi.. yürüyor da acemi daha teyzesiii:52::52:

günaydınnnn herkese:3:
bizim haftasonu klasikti işte:50:
lina yürümüş maşallah:nazar:yürümeleri bana göre iyi bişey elinden tutuyorsun geziyorsun kucak olayı kalkıyor ortadan benim için çok daha iyi biri kucakta öürü elimde çok zorlanıyordum sabah hadi kahvaltıya diyorum kendileri geliyor mutfaga:52:

irisss sizin aile hekimi işini iyi yapan birine benziyor maalesef böylesi çok az heleki sağlık ocaklarında:50:

bugün çokkk işim var evin pencereleri nihayet değişecek ama adamlar hala gelmedi kv ses yok iki zıpırla bu tamiratın içinde ne yapacam bilmiyorum:5:

görüşürüz canlar:16:

tesekkürler canım bencede yürümesi daha ii en azından bel ağrın azalıyor... ama daha acemiii ya 9 10 adımdan sonra dinleniyor... birde cumadan beri uyumuyor:53: ciddi ciddi yürüme hevesine uyumuyor yaaa

merhaba topikcanlar geçen hafta işler yoğun olduğu için pek giremedim.
evde grip herkesi bir sıradan geçiriyo melek ben şimdide babası. bide üstüne üslük bi bi azı sağda bi azı solda çıkıyo birde üst ön diş durdu durdu hepsi birden çıkıyo mübarek. gece 1.30 da ağlata ağlata uyuttum.gözünden uyku akıyo ama direniyo kuzucuğum. Allahtan sonra hiç kalkmadıda hem o dinlendi hemde ben.
bide yürüyeli beri düşmeler arttı 5 dak yerinde durmuyo fındık kurdu. bu enerjiyi nerden buluyosa

geçmiş olsunnnnn umarım atlatırsınız en kısa zamanda..... onların bitmez enerjileri dün eşime dedim ki senin farmatonu bu kız biz görmeden içiyo olmasınnn:52:

merhaba topikcanlar geçen hafta işler yoğun olduğu için pek giremedim.
evde grip herkesi bir sıradan geçiriyo melek ben şimdide babası. bide üstüne üslük bi bi azı sağda bi azı solda çıkıyo birde üst ön diş durdu durdu hepsi birden çıkıyo mübarek. gece 1.30 da ağlata ağlata uyuttum.gözünden uyku akıyo ama direniyo kuzucuğum. Allahtan sonra hiç kalkmadıda hem o dinlendi hemde ben.
bide yürüyeli beri düşmeler arttı 5 dak yerinde durmuyo fındık kurdu. bu enerjiyi nerden buluyosa

Geçmiş olsun canım .... bu mevsim geçişi bizim topik olarak diş çıkarma dönemine denk geldiğinden en ufak bi rahatsızlık uzuyo da uzuyo ya , bitmek bilmedi şu hastalıklar :5:

Bebeklerde laktik asit birikmiyo diye okumuştum bi ara , o yüzden yorulmuyolarmış :53::53::53:

günaydınnnn herkese:3:
bizim haftasonu klasikti işte:50:
lina yürümüş maşallah:nazar:yürümeleri bana göre iyi bişey elinden tutuyorsun geziyorsun kucak olayı kalkıyor ortadan benim için çok daha iyi biri kucakta öürü elimde çok zorlanıyordum sabah hadi kahvaltıya diyorum kendileri geliyor mutfaga:52:

irisss sizin aile hekimi işini iyi yapan birine benziyor maalesef böylesi çok az heleki sağlık ocaklarında:50:

bugün çokkk işim var evin pencereleri nihayet değişecek ama adamlar hala gelmedi kv ses yok iki zıpırla bu tamiratın içinde ne yapacam bilmiyorum:5:

görüşürüz canlar:16:
hamileyken de bikaç kere ilaç yazdırmaya gitmiştim ama bu kadar uzun konuşmamıştık hiç, çok tatlı bi adam ,mardinli ,şivesi de süper ,uzun uzun anlattı bize :7:
kız o pencere değişim işi çok sinir bee ,allah yardım etsin :50: kv ye postala ikisini de , bi de birisi olsaydı yanında temiziliğe yardım için :44:

günaydın irisimm sabah sabah bizi bilgilendirdin tesekkür ederiz bebeğimmm walla sizin aile hekimi iyimiş bayaa.. bende ilaçların gücüne inanıyorum cumartesi akşam arkadaşlarla toplandık bir arkadaş var kadın hemşire onunla baya sohbet ettik oda aynısını dedi.. 3 yaşında oğlu var ilaca karşı değilim ben ilaçlar iyileşdirmese bile çocuğun konforunu sağlıyor.. mesela ateşi var doğal yollarla düşürmeye çalışıyosunuz düşürene kadar çocuk zorlanıyor işkence çekiyor resmen mesela calpol dolven verince hemen düşmese bile çocuğu rahatlatıo konforunu sağlamış oluyosunuz falan dedi aklımdaki herşeyi sordum menenjit aşısını da bizde yaptırdık benim fikrim yaptırın falan dedi.. yürüyor da acemi daha teyzesiii:52::52:

tesekkürler canım bencede yürümesi daha ii en azından bel ağrın azalıyor... ama daha acemiii ya 9 10 adımdan sonra dinleniyor... birde cumadan beri uyumuyor:53: ciddi ciddi yürüme hevesine uyumuyor yaaa

ben de zaten ilaç karşıtı değildim açıkçası , en ufak bişeyde çokça ilaç kullanmaya karşıydım ...bizim kendi doktorumuzu da çok ilaççcı değil , mümkünse ilaçsız atlatalaım der her zaman ama durum kötüyse verir :34:

aynen yürüme hevesine uyumazlar :52::52::52:

selammmmmm , nasılsınızz topikcaanlarr:16::16::16:
son sayfadan edindiğim bilgilere göre lina yürümüşşş :46::46::46::46:
biz hala yürümüyor mu sayılıyruz yürüyormu bilemiyorum yani biz elini bırakınca yürüyor ama kendisi bizi pek bırakma taraftarı değil ,:ssz::ssz: babasına göre yürüyor bana göre yürümüyor :27::27::26::26:
alsen böcüğümmm valla o pencere işi fena yavrum yaaa , olmaz öyle iki bebe ile , :18::18::18::18:
iriss inşallah umay da toparlanır bir an önce , bende bizim aile hekimi ve ebeyi pek severim verdikleri bilgiler daha sadeleştirilmiş gibi geliyor,birde umay ın doktor sevgisinii :46::46::46::46::46:
ıceeeeeeeeee nerelerdeee ,
yarından sonra hava soğuyacakmış istanbulda ve lke genelinde sanırım, kış aa hoşgeldiniizz:52::52::52:

Biz hala sumukluyuz ben atlattim ama benim tripcan atlatamadi otrivine aldik ama kirk takla atarak sıkıyoruz siz nasil yapiyonuz? Hep akmiyor burnu ama akiyor tikali hala napsamki yaa haftayada yola cikicaz :(

ha birde z kuşağı annesi imişiz biz , KAZEN öle dior :)

O ney ki kız :))
Linaya :nazar: guzel hayirli yollara yurusun hep..
Hamile olan arkadas en iyi karari sen vericen hakkinda hayrlisi.
Iris bacim sizin aile hekimi bzimki gibi bizde pek severiz calpol icin cikan haberi bende irdeledim dr her ilacta parasetamol var uygun miktarda kullanirsaniz bisey olmaz dedi rakip firmalarin uydurmasi asparagas haber diye biliyorum ;)
Tatliskom sevindim goktugun rahatlamasina tabii uyumanizada:)
Pepik insallah tekrarlamiyordur yaa :(
Ne zaman bitcek bee hastaliklar :((((

Günaydın topikolar:)
Yeni hafta hepimiz için çook güzel geçsin.. Minnoşlarımız hasta olmasın..
Uykusuz bir haftasonu geçirdik biz.. Azı dişimizin biri bayağı çıktı yarısı var yani.. Dün de pikniğe gittik, güzel eğlendik yaza elvada bir nevi, bu hafta havalar çok soğuyacakmış..
Bu gece de çok uyandık, hatta gece kaka yaptı uzun zaman sonra ilk defa uyanınca da bir saat uyumadı..
Adım adım aldım bu arada, 14. Ay geldî güzel gibi, ilk izlenimim iyi yani..
Hamile arkadaş için çok zor bir durum, en korktuğum şey... İnşallah senin için doğru kararı verirsin..

Bizim azılar çıktı da şu balgamı bitiremedik :47:
Adım adımınız hayırlı olsun , kışın evde döne döne uygularız artık ,sürekli avmye gidilmez - ben hiç gitmeyi düşünmüyorum :50: -

biz hala yürümüyor mu sayılıyruz yürüyormu bilemiyorum yani biz elini bırakınca yürüyor ama kendisi bizi pek bırakma taraftarı değil ,:ssz::ssz: babasına göre yürüyor bana göre yürümüyor :27::27::26::26:
alsen böcüğümmm valla o pencere işi fena yavrum yaaa , olmaz öyle iki bebe ile , :18::18::18::18:
iriss inşallah umay da toparlanır bir an önce , bende bizim aile hekimi ve ebeyi pek severim verdikleri bilgiler daha sadeleştirilmiş gibi geliyor,birde umay ın doktor sevgisinii :46::46::46::46::46:
yarından sonra hava soğuyacakmış istanbulda ve lke genelinde sanırım, kış aa hoşgeldiniizz:52::52::52:

siz de mesafe koyun madem olmuyo böyle yapışık gibi :52:
hemen de birden soğumasaydı eyiydi :53:

ha birde z kuşağı annesi imişiz biz , KAZEN öle dior :)
hee öyleymişiz :27:

Biz hala sumukluyuz ben atlattim ama benim tripcan atlatamadi otrivine aldik ama kirk takla atarak sıkıyoruz siz nasil yapiyonuz? Hep akmiyor burnu ama akiyor tikali hala napsamki yaa haftayada yola cikicaz :(

Iris bacim sizin aile hekimi bzimki gibi bizde pek severiz calpol icin cikan haberi bende irdeledim dr her ilacta parasetamol var uygun miktarda kullanirsaniz bisey olmaz dedi rakip firmalarin uydurmasi asparagas haber diye biliyorum ;)

otrivine 5 günden fazla kullanma , bağımlılık yapıyo :20: nereye gidiyosunuz bu arada haftaya :53:

2000 li yıllar sonrası doğan çoçuklar için zkuşağı diyorlarmış ,ama 1991 sonra sıda kabul ediliyormuş bazı linklerde felen , bence bizimkiler z sonrası :)))

tesekkür ederim canım bizimkide cuma eimizi bırakıp yürüme antremanları yapıodu cumartesi akşam gezmeye gittik bizde ayda bir toplanıyoz 4 tane aynı yaş grubu canavarlar.. kendi 1 ve 2 ay büyük çocuklar yürüyo baktı sinirlendi önce söylendi kalktı yürümeye başladıı:nazar::nazar::52::52:

tesekkür ederim canım bizimkide cuma eimizi bırakıp yürüme antremanları yapıodu cumartesi akşam gezmeye gittik bizde ayda bir toplanıyoz 4 tane aynı yaş grubu canavarlar.. kendi 1 ve 2 ay büyük çocuklar yürüyo baktı sinirlendi önce söylendi kalktı yürümeye başladıı:nazar::nazar::52::52:

hırs mı yaptı çıtırım :60::60::60:

Dr dan geldik. Yeni ilaclarimizla. Bir burun akintisi var ben bole bisi gormedim. Hastaneden kapmistir ortalikla cok var dedi. Tikanik ve akan bi burunla ucak yolculugu ve asil sonrasini merak ediyorum. Havalarda soguyormus.:-(( bizden bole. İyilestimi diger kuzular.

Dr dan geldik. Yeni ilaclarimizla. Bir burun akintisi var ben bole bisi gormedim. Hastaneden kapmistir ortalikla cok var dedi. Tikanik ve akan bi burunla ucak yolculugu ve asil sonrasini merak ediyorum. Havalarda soguyormus.:-(( bizden bole. İyilestimi diger kuzular.

burnu uzamıştır yavrumun ya aka aka .... yok arkadaş bu dönem hastalıkları bitmek bilmiyor , bizim de sümük bitti balgam forever ...diş çıkarmalardan sanırım uzadıkça uzuyor hastalıklar ....
nereye gidiyosunuz uçakla ,ne zaman ? biz de gidicez de tırsıyorum ne yapcam uçakta diye , yalnız olucaz çünkü herif yok :53:

Son düzenleme:
kızlar şimdi benim saçım baya uzun işe başlamadan bi değişiklik yapmak istiyorum
diyorumki kestirsem saçlarımı şöyle boyun hizama kadar bide boyatsam diyorum ama kararsız kalıyorum ne dersiniz bir akıl veri bana

kızlar şimdi benim saçım baya uzun işe başlamadan bi değişiklik yapmak istiyorum
diyorumki kestirsem saçlarımı şöyle boyun hizama kadar bide boyatsam diyorum ama kararsız kalıyorum ne dersiniz bir akıl veri bana

kestir tabii ki ,ne kadar kısa o kadar az iş :46::46::46:
kısa saç riskli ama boyun hizası çok kısa değil.....iyi bi kuaföre git ,yüzüne uygun kessin ,oohhh canım çekti....benim de en son kestirdiğim hiç güzel olmadı ,kendi kuaförüm de karşıda bi ara gitsem diye düşünüyorum ben de :32:

boya ne renk düşünüyon , şöööle kızılımsı koyu renkler çok güzel oluyo seviyom ben :16:

kestir tabii ki ,ne kadar kısa o kadar az iş :46::46::46:
kısa saç riskli ama boyun hizası çok kısa değil.....iyi bi kuaföre git ,yüzüne uygun kessin ,oohhh canım çekti....benim de en son kestirdiğim hiç güzel olmadı ,kendi kuaförüm de karşıda bi ara gitsem diye düşünüyorum ben de :32:

boya ne renk düşünüyon , şöööle kızılımsı koyu renkler çok güzel oluyo seviyom ben :16:

ya cesaret edemiyorum en son lise döneminde kısaydı:18:ama hep aynı biraz değişlik iyi olur diyorum ama benim saçlar dalgalı sürekli fönmü ister acep dahamı zorlanırım böyle uzunken bazen sacımı bile taramadan işe gidiyorum topla çık:52:

ya cesaret edemiyorum en son lise döneminde kısaydı:18:ama hep aynı biraz değişlik iyi olur diyorum ama benim saçlar dalgalı sürekli fönmü ister acep dahamı zorlanırım böyle uzunken bazen sacımı bile taramadan işe gidiyorum topla çık:52:

abooo...benim de hamilelik doğum derken biraz uzadıydı , hep erkek saçından hallice oldu saçlarım :52::52::52:

sıkılmıyo musun ya hep aynı uzun uzun , ben darlanırdım :53: dalgalıysa çok kısa kestirme bence sahip çıkamazsın onlara :52: toplayabileceğin bi uzunlukta olsun :44:

Back