Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
manevi olarak şu an gelebilicem gözüküyor biletide kısmetse ay başında alabilirsem artık şansımaaa ,
Yatır galiba 7 kişi paso uyuyolar uyandırakmı hacı?
Benım tek kozum o hemşooo
Ne zaman müsait olursa mart nisan biz burdayız. Zaten bu iris hangi ay olursa olsun yine gelir.
hakkaten mi yaaa , gördün mü sen , bildiğin fosur fosur uyuyolar mı ? şehir efsanesidir lan
ben onu hiç kullanamıyom , heryere gönderiyo .... git yeter ki gözüm görmesin modundayız
iris sabah haberlerinde'' 1 yıldır uğraşıyormuş polisler bu işin üzerinde'' öle dediydi, zaten olay trübün meselesi değil böle parçala yönet meselesi ama nesee,
Yok işte bende gitmedim. Hepberaber gidelim kültür elçimiz dido olsun. Bırakalım çocukları uyandırsınlar onları. Yeter sırtları ağrımıştır. Mayısa gelme agustosa ankaraya bekleriz hepinizi inşallaaahhhhhj
iris sabah haberlerinde'' 1 yıldır uğraşıyormuş polisler bu işin üzerinde'' öle dediydi, zaten olay trübün meselesi değil böle parçala yönet meselesi ama nesee,
kimseden ses yok
ceza mı verdin uşağa iyi yaptın ,bi daha yapmazın eşekbacım benim zıpırları yeni uyuttumparka götürdüm oğlan beni üzdü orda bende geri getirdim eve ancak uyudular ama şimdi yemek yapmam lazım
yeterrrrr evi toplamıcam ya dün topladım şimdi halini görseniz
Nolmuş yaw babyfirst izlemekten hbr izlenmiyo bizde.
İris tahminen cunku eylülde okul acılıyo. Eğer taşınırsak engeç agustos olmalı. Hatta ben öle bi buluşma duzenlicemki. Biriniz süpürup biriniz silerken diğerlerı kıyafet mutfak yerleştircek
Ben dışarı çıkıyorum kuzın yanına gidip gelicem öptum hepinizi. Ayse damara devam yılmak yok o bilet alınacak
lenn cok ozendim
biz herifle hic ayri gezmeyiz hele ki sehir disi ıhıhıhı :26:
iki bebeyle nere geziyon ,herifle bile geziyor olmanız büyük başarı
Herkez aynı dertten muzdarip. Daha şimdi dr geldik. Bi çay kaşığı peditıs ver dedi. Bizimkinin dişinde kalır. Yarım yapıyımmı ne dersiniz
Herkez aynı dertten muzdarip. Daha şimdi dr geldik. Bi çay kaşığı peditıs ver dedi. Bizimkinin dişinde kalır. Yarım yapıyımmı ne dersiniz