• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iris sabah haberlerinde'' 1 yıldır uğraşıyormuş polisler bu işin üzerinde'' öle dediydi, zaten olay trübün meselesi değil böle parçala yönet meselesi ama nesee,

hakkaten mi yaaa , gördün mü sen , bildiğin fosur fosur uyuyolar mı ? şehir efsanesidir lan :53:

ben onu hiç kullanamıyom , heryere gönderiyo .... git yeter ki gözüm görmesin modundayız :60::60::60:

Yok işte bende gitmedim. Hepberaber gidelim kültür elçimiz dido olsun. Bırakalım çocukları uyandırsınlar onları. Yeter sırtları ağrımıştır. Mayısa gelme agustosa ankaraya bekleriz hepinizi inşallaaahhhhhj

iris sabah haberlerinde'' 1 yıldır uğraşıyormuş polisler bu işin üzerinde'' öle dediydi, zaten olay trübün meselesi değil böle parçala yönet meselesi ama nesee,

aynen öyle ....olay sadece muhalafet eden herkesi susturmak başka hiçbişey değil...korku imparatorluğu :47::47::47:

Yok işte bende gitmedim. Hepberaber gidelim kültür elçimiz dido olsun. Bırakalım çocukları uyandırsınlar onları. Yeter sırtları ağrımıştır. Mayısa gelme agustosa ankaraya bekleriz hepinizi inşallaaahhhhhj

gelince gidelim merak ettim :27:

kesin mi lan ağustos , biz burda toplu doğumgünüsü yapcaz ya ,orda da yapalım ona da iştirak etsin iriss :7::7::7:

Nolmuş yaw babyfirst izlemekten hbr izlenmiyo bizde.

İris tahminen cunku eylülde okul acılıyo. Eğer taşınırsak engeç agustos olmalı. Hatta ben öle bi buluşma duzenlicemki. Biriniz süpürup biriniz silerken diğerlerı kıyafet mutfak yerleştircek

Ben dışarı çıkıyorum kuzın yanına gidip gelicem öptum hepinizi. Ayse damara devam yılmak yok o bilet alınacak

bacım benim zıpırları yeni uyuttum:50:parka götürdüm oğlan beni üzdü orda bende geri getirdim eve ancak uyudular ama şimdi yemek yapmam lazım
yeterrrrr evi toplamıcam ya dün topladım şimdi halini görseniz:37:
ceza mı verdin uşağa :53: iyi yaptın ,bi daha yapmazın eşek :22:
sen gel bi de benimkini gör :118:

Nolmuş yaw babyfirst izlemekten hbr izlenmiyo bizde.

İris tahminen cunku eylülde okul acılıyo. Eğer taşınırsak engeç agustos olmalı. Hatta ben öle bi buluşma duzenlicemki. Biriniz süpürup biriniz silerken diğerlerı kıyafet mutfak yerleştircek

Ben dışarı çıkıyorum kuzın yanına gidip gelicem öptum hepinizi. Ayse damara devam yılmak yok o bilet alınacak

ben de bebelerle pasta keserim :56::56::56:

Selam anneler... biz yine hastayız kuzumun sümükleri akıyo burnu tıkalı gece uyuyamıyor nefes alamıyor... ben de kuzumdan kaptım herhalde dökülüyorum resmen... ne zaman düzelicez biz yaa...

Herkez aynı dertten muzdarip. Daha şimdi dr geldik. Bi çay kaşığı peditıs ver dedi. Bizimkinin dişinde kalır. Yarım yapıyımmı ne dersiniz

Ohhh ne guzel aysrede gaza gelmis insani özendiriyonuz lan gelesim geldi :10: iris enisteye de kocaman bi :46::46::46: bzimkide senaysen seninkinden birak sehirdisini sehiricinde bile ayri gezemiyoruz nerdeyse:1: azcik ozleselim diyorum ama yavas yavas cozcem ben bu meseleyi azmettim:8: vicksi bende duymustum ama iki yas ustu kullanilir diye duymustum..bi de oksuruk vs icin temiz beze bi tatli kasigi bal biraz karabiber katip gogsune koyuluyormus hic yapmadim oksurugumuz olursa denerim ins olmaz..
Gidip bi otrivine alip geleyim optum sizi:16:

Back