• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uçuş özürlüsü olarak soruyorum leyn mersin yok gidilecek havalimanınları arasında nereye gitcen sen , dur bakim bi heveslendim ben belki peşine takılabilirim,thy den nasıl bakımmm ?????
senaysen olur sanırım çünkü ben arada cezvee içine damlatıp kaynatıyorum

adanaya gidiyom , dido beni kırmızı halıylan karşılayacak....ordan da karayoluylan mersin , 1 saat sürüyo fazla bişey değil ..ben evden çıksam 1 saate sizin oraya gelemiyom...
ben de thy den almıştım ,uygunsa al hadi ,beraber gidek :46:

18:55 uçağı ,atatürk havalimanından :34:

15 kasım akşamı gidiyom ,sen de gelseneeeeeee :46::46::46:

bildiğin fısfıslı burun spreyinden ...
off o azılar bizi mahvetti yaaa ...sonuncu da patladı bakalım bundan sonraki gecelerimiz nasıl geçecek :18:

soğuk buhar makinesi ne ki hunilim ,ne için kullanıyon :44:

bu arada arkadaşlar ;
vicks öksürük durumunda da kullanılıyor , ayak altlarına masaj yapılarak sürülüyo :34:

Ben bu vicks i de otrivinide kaç kere dedim siZe hee bana inanmıyonuz da kime inanıyosunuz bilmem. Tecrubeyle sabit. Ama vicks 2 yasın altında olmuyo önerilmiyo hasta etmeyın beni. Otrivine de cat diye acıyo anında. 5 gunden fazla kullanılmaz bagımlı yapıyo burun istiyo surekli bunuda tıkanarak belli ediyo aaaaaaaaaa

Aysre süper olur seni tutan yok sadece hafta sonuna gelme 1 hsfta kal gezdiriyim seni. Atlasta air var onursir olabilir hadi hacı yap bi çılgınlık

baktımmm :)) fazla değil , dur bkimmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa tuncel kurtiz ölmüşş

evet yaa , şimdi herif söyledi çok üzüldüm...
muhalif taraftar gruplarına da operasyon var , benim herif de heran mapu damına düşebilir :18:

al hadi bileti ,sülümanımla uçalım.:16:..dönüş de 17 kasım saat 19:15 adana havaliman...

Bu ankaraya gitmeyın onların kendine hayrı yok sizemi olcak. Onlarda buraya gelsin. Hazır uşakları adam yerine koyup bilet kesmezken çıkın çıkın gelin

Ben bu vicks i de otrivinide kaç kere dedim siZe hee bana inanmıyonuz da kime inanıyosunuz bilmem. Tecrubeyle sabit. Ama vicks 2 yasın altında olmuyo önerilmiyo hasta etmeyın beni. Otrivine de cat diye acıyo anında. 5 gunden fazla kullanılmaz bagımlı yapıyo burun istiyo surekli bunuda tıkanarak belli ediyo aaaaaaaaaa

Aysre süper olur seni tutan yok sadece hafta sonuna gelme 1 hsfta kal gezdiriyim seni. Atlasta air var onursir olabilir hadi hacı yap bi çılgınlık

2 yaşından önce buruna kullanılmıyo , ben ayağının altına sürüyom azcık...hem hunilim kaç aydır kullanıyo burnunun üstüne de sürüyo :27:

kalmasın 1 hafta yaaa ,sinirden geri dönmem lan ben :47:

Bu ankaraya gitmeyın onların kendine hayrı yok sizemi olcak. Onlarda buraya gelsin. Hazır uşakları adam yerine koyup bilet kesmezken çıkın çıkın gelin

ankaraya kim gidiyo kız , ben bahardan sonra yaza doğru giderim diyom...ordan da geri kalmayım ama öyle deme ,yakışmaz bana :27:

gayet de adam yerine koyuyolar ,20 mi 30 mu ne para alıyolar :47:

leynn öle bir gaza getiriyorsunuz ki insanın uçak alası geliyor :)) ay ben çok üzüldüm tuncel kurtiz eee,

iris yaa deme öle ağzını hayırlı aç bu dönem valla kim vurduya gidilen bir dönem , öfffffffffffffffff ,
o burun spreyini ben kullansam olur mu ki tatlişkommm :26::26::26:

leynn öle bir gaza getiriyorsunuz ki insanın uçak alası geliyor :)) ay ben çok üzüldüm tuncel kurtiz eee,

iris yaa deme öle ağzını hayırlı aç bu dönem valla kim vurduya gidilen bir dönem , öfffffffffffffffff ,

Olur olur buyukler için olanını al

Atlasjet 13 kasıma 97 tl oğlanla beraber hadi al gel dido çalışıyo ben alırım seni afanadan

İriscan önerilmiyo diyo ballim ben kullanmadım goktuğa ama kıza ağzına burnuna topuğuna her yerıne suruyodum.

Tarsusta yedi uyurlar varmış bende gitmedim hiç toplarız coluk çocuk hepberaber gideriz uyanırla. Asırlardır uyuyomuşlar :1:

leynnnnn şu an yalvarma modundayımm , galba olucak bu işş :16::16::16::16: erken konuşup kendimide heveslendirmek istemiyorummm :52::52::52:
ay çok fena heyecan yaptım ekran başındaa,

banada nar ekşisi ayırınnnnnn :))))

Tarsusta yedi uyurlar varmış bende gitmedim hiç toplarız coluk çocuk hepberaber gideriz uyanırla. Asırlardır uyuyomuşlar :1:

hee onların hatta KUran -I kerimde bile ayeti var denilen değilmi :26: ::26:çok mu karışık anlattım , neyse bilmedğim şeylere bulaşmıyayımm

leynnnnn şu an yalvarma modundayımm , galba olucak bu işş :16::16::16::16: erken konuşup kendimide heveslendirmek istemiyorummm :52::52::52:

al al al al ...:46::46::46:
zıplamayan ....... :35::35::35:
gelmezsen bütün nar ekşileri benim :56::56::56:

Sakın gurur yapma yalvar bıktırana kadar bezdir kendinden. Arada ağla bişe olmaz. Kk orda toplancakmış de. Gitmezsem ayıp olur aaaa kocası göndermedi derler de.

haberi görünce bi tırstım ama gerçi bizimkiler bikaç aydır tribün faaliyetlerini durdurmuşlardı ama fena halde mimliler :51:

otrivin büyükler için olanlardan al sen...bi de sinus rinse miydi neydi öyle bişey var , bu serum fiz. toz şeklinde olanı ,geçen kulağım tıkandığında burnum da tıkalıydı ,vermişti doktor ,sulandırıp burnuna çekiyosun hemen açmıştı burnumu ....

İriscan önerilmiyo diyo ballim ben kullanmadım goktuğa ama kıza ağzına burnuna topuğuna her yerıne suruyodum.

ben de 2 kere kullandım ya , yoğun bi kullanım yok hemşom :34:

kim uyuyo lan asırlardır :53::53::53:

Sakın gurur yapma yalvar bıktırana kadar bezdir kendinden. Arada ağla bişe olmaz. Kk orda toplancakmış de. Gitmezsem ayıp olur aaaa kocası göndermedi derler de.

son cümleye koptum ,şirret hemşooooooo :46::46::46:
valla yemez içmez dedikodunu yaparız , kocası da biyere göndermiyo , maçonun teki deriz :33::33::33:

Back