2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Deliriyo acıdan sıkıntıdan cocuklar bizimkide yağmurun kafasını tekmeliyodu. Koskoca yatağa sıgamadı.

Selam herkeze
Azi topigi olmus burasi..
Biz dun doktora gittik kontrole ...
Doktorumuz azi dislerinin cok zorladigini soyledi.
Bu arada cocuga en sikinti veren ilk dis ve azi disi imis kopek bu kadar zorlamaz dedi doktorumuz ha gayret

Yok cnm bende coldmix yok. Alıyım bugun butun eczanelerde bulunurmu? Kongesti bi tatlı kaşığı verdım. Ölçekli kaşık yoktu

vardır heralde ,minicik bi şişe...1 tatlı kaşığı tam ölçeğe denk geliyo aşaı yukarı ,daha az ver bidahakine

Selam herkeze
Azi topigi olmus burasi..
Biz dun doktora gittik kontrole ...
Doktorumuz azi dislerinin cok zorladigini soyledi.
Bu arada cocuga en sikinti veren ilk dis ve azi disi imis kopek bu kadar zorlamaz dedi doktorumuz ha gayret

Gerçekten miiii ,ama geçen burda köpek dişler daha zor demişlerdi , onları dinlemiyom ben senin doktoru dinliyom sevdim onu ben

İris bi sorun var bizimki yastıkta yatmıyo damlatsam ne etkisi olur

yastığa damlatmasan da olur ,çarşafın bi köşesine damlat farketmez...ama burnu tıkalıyken biraz yüksekte yatsa daha rahat eder,küçük yastıkta yatmıyosa büyük yastığa yatır belinden yukarısını yerleştir ,sadece kafasını koyunca umay da rahat edemiyo...onu da yapamıyosan ,yattığı yatağın altına bi pike vs. koyarak baş kısmını yükselt biraz ...

Dolanıyo yatakta yastık hakgetıre. Diyomki yatagın bi kaç yerıne damlatsam hepberaber kafayı bulurmuyuz

Dolanıyo yatakta yastık hakgetıre. Diyomki yatagın bi kaç yerıne damlatsam hepberaber kafayı bulurmuyuz

çok damlatma fena kokuyo ,2-3 damla en fazla vicks gibi bi kokusu var zaten ...

geçen söylemiştim ; kuru soğanı ikiye bölüp odasına koy ,odadaki bakterileri öldürüyo hem de nefesine de yardımcı oluyo...hattta düzenli olarak ,soğan sarımsak bulundurmak lazımmış odalarda ,bakterileri öldürüyomuş...

1*iris mersin e nezman gidiyordun sen ?
2-coldmixbulamazsanız okaliptus yağı kullanın , ben kullanıyoum ,coldmxin ve vick sin içeriği okaliptus zaten

nasılsınızz topikcanlarrrrrrrrrr

otrivine i ben de evde bulunduruyum bari bacim nolmaz nolmaz nasil kullaniliyor ?
var iriscan kizanin azilarini biri patladi alttaki de patlamak uzere zorluyor
kizcenin de ustteki on iki disin yanindakiler patliycak herhalde
kizcem disleri daha zor cikariyor
canima okuyorlar geceleri gunduz mizmiz idare ediliyor da gece zor yahu
Otrivine pediatrik canım , bebekler için diyosun eczacı veriyo....

aynen hunilim aynennn...patlayan azı var mı sizde hiç

1*iris mersin e nezman gidiyordun sen ?
2-coldmixbulamazsanız okaliptus yağı kullanın , ben kullanıyoum ,coldmxin ve vick sin içeriği okaliptus zaten

nasılsınızz topikcanlarrrrrrrrrr

15 kasım akşamı gidiyom ,sen de gelseneeeeeee

bildiğin fısfıslı burun spreyinden ...
off o azılar bizi mahvetti yaaa ...sonuncu da patladı bakalım bundan sonraki gecelerimiz nasıl geçecek :18:

acaba okaliptusu soguk buhar makinesinin icine de damlatsak ise yarar mi ki ? :44:
soğuk buhar makinesi ne ki hunilim ,ne için kullanıyon :44:

bu arada arkadaşlar ;
vicks öksürük durumunda da kullanılıyor , ayak altlarına masaj yapılarak sürülüyo

kiyamam umayima ya artik rahatlasin bebem bir guzel uyku ceksin
hem masallah artik 4 nu de patlatti yetsin artik
ates olmasa da cok rahatsizsa bari yarim olcek calpol ver iriscan guzel bir uyku onu da rahatlatir

soguk buhar makinesini aslinda kendim icin kullaniyodum bebelerden once
kalorifer yaninca boyle catir catir kurursun ya burnun bogazin onu calistirinca cok rahat ediyon

ateş de oldu dün gece ilk defa , 38.5 a kadar dayandım vermedim ama çok acı çekiyodu verdim 1 ölçek calpolu rahatladı ...ben de hepsi çıktı hadi rahatlarız inşallah diyom ama o ne kız kök dişi yaa , gördüm acıdım çocuğa ....dişetleri kan toplamış resmen nasıl yardırmışsa

o makine bana göre değil o zaman ,bizim ev kendinden soğuk buhar makinesi maşallah kendi nemini kendi üretiyo

uçuş özürlüsü olarak soruyorum leyn mersin yok gidilecek havalimanınları arasında nereye gitcen sen , dur bakim bi heveslendim ben belki peşine takılabilirim,thy den nasıl bakımmm ?????
senaysen olur sanırım çünkü ben arada cezvee içine damlatıp kaynatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…