• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın al kızı gel bizimki yine seyahate. Kalırsın yagmuruda getır. Zatwn sutlaç ordu doyuracak kadar cok. Yemeye insan lzm

keske gelebilsem canım cmrtesi misafirim var evimi bo...k götürüo iş yapacam yani en azından oturalacak hale getireyim salı kadın gelecek gelmeden gelecek misafirleri alayım atlatayım dedimm

Cok uykum var, 30 kere filan kalktik gece. Kiz uyumusken yarim saat kestirecem
Hadi bas bas. Zaten kimse yazmio
:3:

Gunaydın
Ben demiştim bana yine haram geceler diye. Sabaha kadar uyutmadı oğlan bizi. Kız artık sabah 6 gibi odasina kacti. Oglanin burbu tikali nefes alamaz. Emzigi aliyo bu sefer agzinida tikiyo heptenn nefessiz. Basliyo aglamaya. Sinomarin sıktım ama işe yaramadı. Otrivit almam lzm. Simdide kongest verdim bakalım nolcak.

Bizim sumuklu halimiz hala devam:43: şu otrivinenin hangisini aliyonuz ben netten baktim bi kac tan var:44: onu kllanayim bari umayin sumuk gectigine gore:nazar:bizdede is yarar insaallah serum fiz.ise yaramiyor sanrsam hala tikali aynisi tatlskom bizimkide emzigi cikariyor nefes almak icin sonra agliyor :5:......
Bu sumuklu haller taaa amerikalarda bile varsa:17:bizim topik geninden herhalde bu ne ya kırıldık hepimiz:5:
Icedaisy hep hatirlatiyorum ama insani sinir ediyor yani gir cik gir cik:48:
Seherinde nerde busrada hastami acep:15:
Yaren rabbim hayirlisini versin insaallah hakkinizda..

arıyon da ne oluyo , hergün aynı cevapları alıyon değil mi :33::33::33:

baba saati çok mantıklı , hatta baba günü yap lannnn :46::46::46: evde olan anneler bunu uygulayın , keyfinize bakın :7: ama babanın da evde olması lazım :27:

soruyo da nooluyo , g.tümle cevap veriyom artık :9::9::9: geçiştiriyom gidiyo ,onla mı uğraşıcam :32:

takmıyom kafaya hunilim artık ....ben de sizin heriflerin modelindedim sanırsam , fena halde large anne iriss :24::24::24:

2 satırdan sonra naapıyonuz , gelsin fıstık gitsin badem :35::35::35:

herif yorgun argın geliyo naapsın ,elleme ...çocuğu uyutuyosa hele hiç elleme ,takıl sen kafana göre :8:

karşıda oturduğum yerde vardı tedi , çok güzel tekstil şeyleri oluyodu .buralarda hiç görmedim :50:

çok konuşuyo bu gevezeler ceydam yaa ,dırdırdır hiç susmuyolar :52:

bi ara selin özkök karacehennem vardı türkmax da program yapıyodu , seyrediyodum ben gece tekrarını ,arayanları azarlıyodu bazen :46::46::46:
Hicc ellemiyorum zaten yastik gordugu yerde horlar kendisi alistim artik:52: evet tedide guzel seyler oluyor cabuk tukeniyor ama olsun:34: kollayacan:1:
Su baba gunu fikri iyiymis :9:

günaydınnnn topiki :16:
biz atlattık çok şükür hastalığı diğer kuzularda atlattın bir an önce inşallah allah hepsine acil şifa versin
dün çokkk yorulmuşum gecede iyi uyumuşuz:21:zıpırlarımla ir gün daha başladı hadi hayırlısı:18:

Selam topikolarım ...
Zor bir gecenin sabahı daha:50: Sol alt azımızı da patlattık ama geceyi sabah ettik gene , ilk defa ateşi çıktı ,38.5 a kadar müdahale etmedim ama çok zorlandı , sonra calpol verdim biraz yatıştı ,bikaç saat sonra yine mızıkladı ama ateşi çıkmadı daha....Akşam da ağız dolusu kusmuştu yavrum yaa , bu alttaki azılar bizi çok yordu :5::5::5:

Gunaydın
Ben demiştim bana yine haram geceler diye. Sabaha kadar uyutmadı oğlan bizi. Kız artık sabah 6 gibi odasina kacti. Oglanin burbu tikali nefes alamaz. Emzigi aliyo bu sefer agzinida tikiyo heptenn nefessiz. Basliyo aglamaya. Sinomarin sıktım ama işe yaramadı. Otrivit almam lzm. Simdide kongest verdim bakalım nolcak.
Otrivit başka mı , doktor bize otrivine verdi....Bizim sümük bitti ama geniz akıntısı devam sanırım , arada öksürüyo ve balgam var , akşama şu günlükten yapıcam faydası olur inşallah :50:

Bizim sumuklu halimiz hala devam:43: şu otrivinenin hangisini aliyonuz ben netten baktim bi kac tan var:44: onu kllanayim bari umayin sumuk gectigine gore:nazar:bizdede is yarar insaallah serum fiz.ise yaramiyor sanrsam hala tikali aynisi tatlskom bizimkide emzigi cikariyor nefes almak icin sonra agliyor :5:......
Bu sumuklu haller taaa amerikalarda bile varsa:17:bizim topik geninden herhalde bu ne ya kırıldık hepimiz:5:
Icedaisy hep hatirlatiyorum ama insani sinir ediyor yani gir cik gir cik:48:
Seherinde nerde busrada hastami acep:15:
Yaren rabbim hayirlisini versin insaallah hakkinizda..

Otrivine pediatrik canım , bebekler için diyosun eczacı veriyo....

günaydınnnn topiki :16:
biz atlattık çok şükür hastalığı diğer kuzularda atlattın bir an önce inşallah allah hepsine acil şifa versin
dün çokkk yorulmuşum gecede iyi uyumuşuz:21:zıpırlarımla ir gün daha başladı hadi hayırlısı:18:

maşalllah bacım ne güzel iki zıpırık da uyuyo :nazar::nazar::nazar:

gunaydin sekercanlar
uykusuz her geceeee :24::24::24:

aynen hunilim aynennn...patlayan azı var mı sizde hiç :53:

Yanlış yazmışım otrivine. Çocuk ilacı içince uyudu kaldı.

Seval pediatrik fısfıs şeklinde o serum fiz. Bize bişe yapmıyo

bizimde 2 üst iki alt tam 4 azı çıkmış 3 ü tam çıkmış ama biri için yine zor geceler beni bekler:1:ya kuzulara kolaymı nasıl diştir o kocaman bir yarık nasıl acıyordur

bizimde 2 üst iki alt tam 4 azı çıkmış 3 ü tam çıkmış ama biri için yine zor geceler beni bekler:1:ya kuzulara kolaymı nasıl diştir o kocaman bir yarık nasıl acıyordur

yaaa evet nasıl zorlanıyo kuzum ,gece bi ara kendini tokatlıyodu acısından ...nasıl içim sızladı :5::5::5:

Eeee cumacılar kaç kilosunuz. Ben yine 61.5 gordum canım sıkıldı

ben hiç verememişim hemşom yaaa ,moralmanım çökük :50:

Acaba halam geldi ondanmıdır?
ondan olabilir :27:

Back