uçuş özürlüsü olarak soruyorum leyn mersin yok gidilecek havalimanınları arasında nereye gitcen sen , dur bakim bi heveslendim ben belki peşine takılabilirim,thy den nasıl bakımmm ?????
senaysen olur sanırım çünkü ben arada cezvee içine damlatıp kaynatıyorum
15 kasım akşamı gidiyom ,sen de gelseneeeeeee
bildiğin fısfıslı burun spreyinden ...
off o azılar bizi mahvetti yaaa ...sonuncu da patladı bakalım bundan sonraki gecelerimiz nasıl geçecek :18:
soğuk buhar makinesi ne ki hunilim ,ne için kullanıyon :44:
bu arada arkadaşlar ;
vicks öksürük durumunda da kullanılıyor , ayak altlarına masaj yapılarak sürülüyo
baktımmm :)) fazla değil , dur bkimmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa tuncel kurtiz ölmüşş
Ben bu vicks i de otrivinide kaç kere dedim siZe hee bana inanmıyonuz da kime inanıyosunuz bilmem. Tecrubeyle sabit. Ama vicks 2 yasın altında olmuyo önerilmiyo hasta etmeyın beni. Otrivine de cat diye acıyo anında. 5 gunden fazla kullanılmaz bagımlı yapıyo burun istiyo surekli bunuda tıkanarak belli ediyo aaaaaaaaaa
Aysre süper olur seni tutan yok sadece hafta sonuna gelme 1 hsfta kal gezdiriyim seni. Atlasta air var onursir olabilir hadi hacı yap bi çılgınlık
Bu ankaraya gitmeyın onların kendine hayrı yok sizemi olcak. Onlarda buraya gelsin. Hazır uşakları adam yerine koyup bilet kesmezken çıkın çıkın gelin
leynn öle bir gaza getiriyorsunuz ki insanın uçak alası geliyor :)) ay ben çok üzüldüm tuncel kurtiz eee,
iris yaa deme öle ağzını hayırlı aç bu dönem valla kim vurduya gidilen bir dönem , öfffffffffffffffff ,
o burun spreyini ben kullansam olur mu ki tatlişkommm :26::26::26:
Tarsusta yedi uyurlar varmış bende gitmedim hiç toplarız coluk çocuk hepberaber gideriz uyanırla. Asırlardır uyuyomuşlar
leynnnnn şu an yalvarma modundayımm , galba olucak bu işşerken konuşup kendimide heveslendirmek istemiyorummm
ay çok fena heyecan yaptım ekran başındaa,
banada nar ekşisi ayırınnnnnn :))))
leynnnnn şu an yalvarma modundayımm , galba olucak bu işşerken konuşup kendimide heveslendirmek istemiyorummm
ay çok fena heyecan yaptım ekran başındaa,
banada nar ekşisi ayırınnnnnn :))))
haberi görünce bi tırstım ama gerçi bizimkiler bikaç aydır tribün faaliyetlerini durdurmuşlardı ama fena halde mimlilerleynn öle bir gaza getiriyorsunuz ki insanın uçak alası geliyor :)) ay ben çok üzüldüm tuncel kurtiz eee,
iris yaa deme öle ağzını hayırlı aç bu dönem valla kim vurduya gidilen bir dönem , öfffffffffffffffff ,
o burun spreyini ben kullansam olur mu ki tatlişkommm :26::26::26:
İriscan önerilmiyo diyo ballim ben kullanmadım goktuğa ama kıza ağzına burnuna topuğuna her yerıne suruyodum.
Tarsusta yedi uyurlar varmış bende gitmedim hiç toplarız coluk çocuk hepberaber gideriz uyanırla. Asırlardır uyuyomuşlar
Sakın gurur yapma yalvar bıktırana kadar bezdir kendinden. Arada ağla bişe olmaz. Kk orda toplancakmış de. Gitmezsem ayıp olur aaaa kocası göndermedi derler de.
manevi olarak şu an gelebilicem gözüküyor biletide kısmetse ay başında alabilirsem artık şansımaaa ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?