Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlanı yıkadım sutlaç yaptım yoğurt mayaladım geldim. Allah rızası için bide ıuyusada kızın maratonu başlamadan uyusam kestşrsem dinlensem hangisi olursa razıyım
kızlar nasılsınız?küçük kuşlar nasıllar?
size bişey sormak istiyorum.oğlumun bi haftadır bütün bezleri kakalı bi sulu bi katı ama günde 7-8 bazen daha cok bez alıyoruz.ishal diyemiyorum değil sadece bebeklğindeki gibi bez sayısı çok.diş patlatıyoruz biz ona bagladık ama siz ne diyosunuz?size sormak istedim..
anammm sütlaç istedi canımmmm yaaa.. eerine sağlıkkkk umarım uyurrr fakirin umudu misali hep beraber umut edelim
Napiyonuz len
1 km kadar servis getırıyoda oğlan anca uyur. Zaten ben cabuk cabuk uyuyum diye uyu uyu uyu demekten uyuysmıyorum. Uykusuzum da vicdansız sabuhalar
Yarın al kızı gel bizimki yine seyahate. Kalırsın yagmuruda getır. Zatwn sutlaç ordu doyuracak kadar cok. Yemeye insan lzm
Yok almıyorum ama bakıyorum da gelince yemek ders faslı başlıyo isteklerıde hiç bitmez.ne işin var bu saatte burda kovboy
servis getiriyosa neyin koşturması , inip alıyo musun ?
ben gelince de yap sütlaç ama fırında isterüm üstü yanık yanık
Ben de gelecem
Ben de gelecem
Kocayi ise oglani okula gonderdim. Kizi uyutmaya valisiypm. Dun gene butun gin ve geve atesi vardi. Sumuk bide.
Bakalim bugun nolcak
Ben de gelecem
anaaaammmmmmYok almıyorum ama bakıyorum da gelince yemek ders faslı başlıyo isteklerıde hiç bitmez.
Yaparım atarım minik guveç kaselerıne yakaruk ustuni üzerunede finduği serptikmi offff
Kocayi ise oglani okula gonderdim. Kizi uyutmaya valisiypm. Dun gene butun gin ve geve atesi vardi. Sumuk bide.
Bakalim bugun nolcak
Nasıl anlaşıyo oğlan zorlanıyomu? Turk arkadası varmı? Turkiyeye dönmek istiyomu? Bu 3 soruma cvp ver
vermiyosan topiği terket