• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 km kadar servis getırıyoda oğlan anca uyur. Zaten ben cabuk cabuk uyuyum diye uyu uyu uyu demekten uyuysmıyorum. Uykusuzum da vicdansız sabuhalar

Oğlanı yıkadım sutlaç yaptım yoğurt mayaladım geldim. Allah rızası için bide ıuyusada kızın maratonu başlamadan uyusam kestşrsem dinlensem hangisi olursa razıyım

anammm sütlaç istedi canımmmm yaaa.. eerine sağlıkkkk umarım uyurrr fakirin umudu misali hep beraber umut edelim:52:

kızlar nasılsınız?küçük kuşlar nasıllar?

size bişey sormak istiyorum.oğlumun bi haftadır bütün bezleri kakalı bi sulu bi katı ama günde 7-8 bazen daha cok bez alıyoruz.ishal diyemiyorum değil sadece bebeklğindeki gibi bez sayısı çok.diş patlatıyoruz biz ona bagladık ama siz ne diyosunuz?size sormak istedim..

Canim bixim doktorumuz kakanin kivami tamam ama sayısının coklugu da bir nevi ishal diyo....

Yarın al kızı gel bizimki yine seyahate. Kalırsın yagmuruda getır. Zatwn sutlaç ordu doyuracak kadar cok. Yemeye insan lzm

ne işin var bu saatte burda kovboy :52:

1 km kadar servis getırıyoda oğlan anca uyur. Zaten ben cabuk cabuk uyuyum diye uyu uyu uyu demekten uyuysmıyorum. Uykusuzum da vicdansız sabuhalar

servis getiriyosa neyin koşturması , inip alıyo musun ?

Yarın al kızı gel bizimki yine seyahate. Kalırsın yagmuruda getır. Zatwn sutlaç ordu doyuracak kadar cok. Yemeye insan lzm

ben gelince de yap sütlaç ama fırında isterüm üstü yanık yanık :56:

ne işin var bu saatte burda kovboy :52:

servis getiriyosa neyin koşturması , inip alıyo musun ?

ben gelince de yap sütlaç ama fırında isterüm üstü yanık yanık :56:
Yok almıyorum ama bakıyorum da gelince yemek ders faslı başlıyo isteklerıde hiç bitmez.

Yaparım atarım minik guveç kaselerıne yakaruk ustuni üzerunede finduği serptikmi offff

Kocayi ise oglani okula gonderdim. Kizi uyutmaya valisiypm. Dun gene butun gin ve geve atesi vardi. Sumuk bide.
Bakalim bugun nolcak

heee gelirsin :35::35::35:

Yok almıyorum ama bakıyorum da gelince yemek ders faslı başlıyo isteklerıde hiç bitmez.

Yaparım atarım minik guveç kaselerıne yakaruk ustuni üzerunede finduği serptikmi offff
anaaaammmmmm :56::56::56:

Kocayi ise oglani okula gonderdim. Kizi uyutmaya valisiypm. Dun gene butun gin ve geve atesi vardi. Sumuk bide.
Bakalim bugun nolcak

allahım yaa sizde de mi ....bizim sümük bitti sayılır ...sağ alt azı dişimizi yardık çok şükür :46:

Gitmek istemiyo tabi. Bi de uc gindur gitmiyodu hepten uzaklasti solenee soleneeeee gitti. Turk yok hic. Badit cumlelet kuruyo yeni yeni . Bakacaz artik

O çok zorlanıcak yavrum ama onun için de ıyı olcak azcık dili çözsün sıkılmaz mutlu olsun inşallah. Offf off hersey onlar için

Back