https://www.limango.com.tr/urun/talita-kadin-spor-ayakkabi-kirmizi-4559238
gününüze renk katayım spor ayakkabı isteyenlere duyrulur başka renk ve modelleri de mevcut alacam ben şimdi kendimee
çok zor valla ,kafamı tutamıyorum şuanda...ama o da çok zorlanıyo ya ,nasıl acı çekiyo yavrumhiç uğraşamam şimdi emziği bıraktırmayla ,bi de onun mızıklamasını çekemem
sağol didom ,darısı başınıza ama daha acısız inşallahhastalık yoksa diştir muhtemelen bu dönem gece huzursuzlukları :44:
anaaa ,spor ayakkabı mı alıyon sen
bu ara kırmızıya taktın sen bacım
inşallah başka bişe olmasın hasta olmasın da varsın diş olsun... ne sanıyon kız sen beni hafta sonu da topuklularla gezmiom heralde spor ayakkabsı da giyiyom eşofman da... en son 3 sene önce spor ayakkabısı almışdım hala eskimedi sıkıldım da yeni alayım dedim
takılıyom kız al tabi ,spor ayakkabı candır
ama ben o converse tarzı ayakkabılarla yürüyemiyom ,çok düz geliyo ,topuğum düşüyo gibitopuk kısmı biraz daha yüksek yürüyüş ayakkabıları daha rahat oluyo
size laf yetiştirecem die 38 i tükenmiş işde sinir oldummbnde de bir sürü converse vardı yağmura verdim suan 36 37 giyiyor ama seneye falan olur giyer... ben dümdüzleri sev.iyom ayakyalın yere basar gibi geliooo
sen bi de benim dediğim yürüyüş ayakkabılarından al , yalınayak yere basmadan uçmaya terfi edicen
kız kocam goddik giyemiom onun yanında düz tabandan başka ne yapim adam her geçen günn daha da çekio mübarekkuçmayıp yerlerde kalayım daha ii yanii
alamadın bi dalyan boylu didom
napyosunuzzzzzzzz tpikcanlarımm
kel alaka saatlerde uyanma devam ediyor sabah 6 idi galibav(karanlıktı leyn ,hatırlamıorum )uyandı ortalama 7:30 8 e kdar uyumadı sonra birden emerek sızdı , baktı çoçuk anneden bir hayır yok o saatte ben uyuyayım dedi herhalde, sonra da 9da kalktııen keyifli kısım bu idi 9 da kalktııııııı kkk topik halkı olarak diş gecesi geçirilmiş anlaşılan
şu diş dönemi geçse aartık yaaa,
didemmm benim bu sene aldığım spor ayakkabılar eskidi bee, hatun umm sıkılmış modelden :)))
hee doğru dion gaza geldim işde yaptım bir hataartık yapacak bişe yok el mahkum katlanıcazz
napyosunuzzzzzzzz tpikcanlarımm
kel alaka saatlerde uyanma devam ediyor sabah 6 idi galibav(karanlıktı leyn ,hatırlamıorum )uyandı ortalama 7:30 8 e kdar uyumadı sonra birden emerek sızdı , baktı çoçuk anneden bir hayır yok o saatte ben uyuyayım dedi herhalde, sonra da 9da kalktııen keyifli kısım bu idi 9 da kalktııııııı kkk topik halkı olarak diş gecesi geçirilmiş anlaşılan
şu diş dönemi geçse aartık yaaa,
hımm evet şimdi gezmedim desem yalan olur ,hergün mutlaka çıkarım dışarıı ,baston pusete de fatiha okuduk sayılır bu durumda destekliyor gezme tezini, ama olsun daha çokkkkkk gezelimmm
hee ne yapalım , katlanıcaz... herkesinki ters işte , benimki bana göre dalyan ama ben topuklu giymiyom
uyumayı sevmiyo sülümanım demek , kalkıyo kalkıyo bi türlü sabah olmuyo ,darlanıyo çocuk
evet yaaa geçsin artık ,sol alt azımız da çıksın ,köpekler bi süre çıkmasın
gezelim gezelimmmm , bayram geliyo ,kıpırık karadeniz turuna çıkacak
aynen öyle ya şikayet etmeyen yok heralde bizim burda bir arkaadsım var 6 7 yıllık arkadaşım ma görmen lazım her eve lazım olan cinsten onun eşine sor bide o bile şikayetçi.. adam da yok yok anlatsam oturur ağlarsınız anlatmayayım en iyisiama eşi şikayetçi hergün.. oo benim ki dalyan olsa 1 tane bile düz taban ayakkabı almam be giy topukluları zayıfladın da mini etekleri adam bayram etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?