Ben ggeldim ama sen simdi uykulardasiiinnn.
Guncel konu hakkinda yorum yapacam bende . Cocuklar eger hasta degilse bence sevgili moduna gecmemek evliliginize haksizlik. Ancak ben bunu ne kadar yapabiliyorum tartisilir. Araya uzun sureli bi bosluk giesi bence isleri daha da karistiriyor. Ozellikle yeni evliyseniz bence.bu konuya daha da ozen gosterin.
Ne agir konustum beeaaaahhh, sanirsin evlilik dansmani
Anlatiyim tatliskom aksam 3 saat boyunca durmadan aglayan bi bebek migreni tutmus caresiz bi anne yorgun bi baba. Gece uykusu yok sabah atesle uyanma bolca sumuk ve lanet olasi azi disler daha ne olsun
Herkezi gönderdim geldim. Oğlumla başbaşa kaldık. Eeee anlatın bakem
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim..geçenlerde buraya hamileyim diye yazmıştım..oğlum 13 aylık karnımdaki bebeğim henüz 7 haftalık ve ciddi düşük tehlikem var bebeğim rahim ağzına yakın yerleşmiş ve şakır şakır kanamam olduğu halde hala yaşam mücadelesi veriyor ve devam ederse 9 ay zor bir hamilelik beni bekliyor.10 gün çok önemli dedi doktorum.ve zor olanda oğlumla ilgilenemiyorum acaba bukadar erken hamile kalmakla hatamı yaptım..dualarınızı eksik etmeyin.hakkımda hayırlısı neyse onu göstersin rabbim
Anlatiyim tatliskom aksam 3 saat boyunca durmadan aglayan bi bebek migreni tutmus caresiz bi anne yorgun bi baba. Gece uykusu yok sabah atesle uyanma bolca sumuk ve lanet olasi azi disler daha ne olsun
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim..geçenlerde buraya hamileyim diye yazmıştım..oğlum 13 aylık karnımdaki bebeğim henüz 7 haftalık ve ciddi düşük tehlikem var bebeğim rahim ağzına yakın yerleşmiş ve şakır şakır kanamam olduğu halde hala yaşam mücadelesi veriyor ve devam ederse 9 ay zor bir hamilelik beni bekliyor.10 gün çok önemli dedi doktorum.ve zor olanda oğlumla ilgilenemiyorum acaba bukadar erken hamile kalmakla hatamı yaptım..dualarınızı eksik etmeyin.hakkımda hayırlısı neyse onu göstersin rabbim
Bilsem gelirdim uyanmıştım osaatte :)))
Seval giriş yaparken beni hatırla dersen 10dakikada atmaz.
Dişler herkesi mahvetti. Ne zorluyor bebeleri Allah yardımcıları olsun önce onların, sonra bizlerin.
Salgın bir hastalık okudum, ishal hastaneler doluymuş. Allah korusun bebeleri. İnsan öyle şeyleri düşününce dişe şükrediyor.
Yarencim Allah hakkında hayırlısını versin. Stres yapma bizim göremediğimizi Allah görür bilir. Keşke yakın olsak inan elimden geldğince yardımcı olmaya çalışırdım içten söylüyorum bunu. Yardımına gelebilcek birileri olsaydı negüzel olurdu. Herşeyde bir hayır vardır sen olumlu düşünmeye bak moralinde önemli. Allah yardımcın olsun. Elbet geçer bugünlerde geçmeyen gün mü var...
ben diyom zaten ev hanımı olsam depresyondaydımTAm elime alıyorum oğlan ağlıyo tam elime alıcam yemek saati offff
kızlar nasılsınız?küçük kuşlar nasıllar?
size bişey sormak istiyorum.oğlumun bi haftadır bütün bezleri kakalı bi sulu bi katı ama günde 7-8 bazen daha cok bez alıyoruz.ishal diyemiyorum değil sadece bebeklğindeki gibi bez sayısı çok.diş patlatıyoruz biz ona bagladık ama siz ne diyosunuz?size sormak istedim..
kızlar ne yapıyorsunu
ben zıpırları parka gönderdim kv ile ve 2 saattir işlermi itirmye çalılıyorumşimdi geldiler uyuttum ikisinide ütüm yarım kaldı ona devam
bu arada kızıma sütünü verdm attım yataga kendi uyudu
her öğlen gidiyon mu sen didom yaöğle aramızda bitti 2. evreye başladık lina arkama çok ağladı anne anne die ya çok üzüldümm
kaka nın çokluğu ile ilgili açıkçası hiç ama hiç fikrim yokk, bir aile hekimine felen sorsanız ,
ya benim kaşlarımın bulunduğu yerdeki kemiklerim acıyor :26::26::26:ya da ağrıyorrr , nedir buu ,dokunamıyorum bile ,
sinüzit olmasın bacım
bence de olmasın , olmasın yani ama hani zaten hasta idim toparlanamadım ne bilim burnum akıyor felen , ay napcam ben şimdiiiiiiiiii ,sinüzüt nasıl bişi araştırayımm biirr
bence de olmasın , olmasın yani ama hani zaten hasta idim toparlanamadım ne bilim burnum akıyor felen , ay napcam ben şimdiiiiiiiiii ,sinüzüt nasıl bişi araştırayımm biirr
anammmm ne fena birdurumm , :18::18::18::18:
muhteşemmin okulla arası nasıl, paşa neler yapıor bakalım
hakkında hayırlısı olsun , senin için zor bir durum bu ,Allah hayırlısınız yazsın
Bilsem gelirdim uyanmıştım osaatte :)))
Seval giriş yaparken beni hatırla dersen 10dakikada atmaz.
Dişler herkesi mahvetti. Ne zorluyor bebeleri Allah yardımcıları olsun önce onların, sonra bizlerin.
Salgın bir hastalık okudum, ishal hastaneler doluymuş. Allah korusun bebeleri. İnsan öyle şeyleri düşününce dişe şükrediyor.
Yarencim Allah hakkında hayırlısını versin. Stres yapma bizim göremediğimizi Allah görür bilir. Keşke yakın olsak inan elimden geldğince yardımcı olmaya çalışırdım içten söylüyorum bunu. Yardımına gelebilcek birileri olsaydı negüzel olurdu. Herşeyde bir hayır vardır sen olumlu düşünmeye bak moralinde önemli. Allah yardımcın olsun. Elbet geçer bugünlerde geçmeyen gün mü var...
başka bi sıkıntısı yoksa normal bence...
amannnn maşallah
her öğlen gidiyon mu sen didom ya
genelde gidiyorum canım annemin evi işyerimin arası 3 durak yani arabamla 2 3 dk da ordayım otobüsle 7 8 dk hem yemek yiyorum
benim de hepten yakın ama hiç gitmiyorum , düzeni bozulmasın diye....
ya ben özlüyorum kızımda beni özlüyor en azından 1 saatte olsa hasret giderelim die gidiyorum... ama arada kaçamak da yapıyorum
Oğlanı yıkadım sutlaç yaptım yoğurt mayaladım geldim. Allah rızası için bide ıuyusada kızın maratonu başlamadan uyusam kestşrsem dinlensem hangisi olursa razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?