2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarasın çıtırıma löp löp et olsun

heyyyyy topik ne oldu böyle ya kimsecikler yok bu saatlerde ne kaynatırdık ama
tatlişkom yok ya ondan ,topiğin sayfalar ilerlemiyo...e gündüz de kimse olmadığından ben bişe yapamıyom ,zayıflama topiklerinde dolanıyom işte

günaydınnnnn topikcanlar dün kocişi istanbula uğurladık kızımla bir sürü program yapmışdık ama görümcem bugün hastaneden çıkıo pazara kadar ona özel şöfrlük yapacamm
anaaa eniştem mi geldi , nereye geldi ,kaç gün kalacak ...
görümce nasıl bu arada ,bebek toparladı mı didom

bilmiyom ne etcezz , hiç hatırlatma
dün ben de aynısını dedim yaa , e zor bunların da işleri ...burnu tıkalı , uyurken nefes alamıyo , emziği eliyle aralayıp ağzından nefes alıyodu ya uyurken yavrum

Bunu yapanlar hipokrat yeminli doktorlar bi de

bana azı demeyin azıyorum

biz kaç gündür sümüklüyüz , tam iyileştirmese de daha kötüye gitmiyo en azından :44:

hiiiçç bişe olmaz, çıtırık olabilir ama güçlüdür bizim kuzumuz

biizimm hala 4 tane dişimiz var bu arada devamı gelmedi
gelir gelir dert etme ,bizim şenlikler bitince size postalarız

kemerburgaza geldi yaşamkent diye biryer varmış sanırsam pazar gecesi dönecek geri .. görümcem iyi atlattı çok şükür işde bugün çıkarıolar bebiş de iyi çok şükür 1.400 müş 1.500 olunca ççıkarıcaklarmış hastaneden yani genel olarak iyi.. işde güneşin istanbula gitmesine denk geldi ya ona sinirlendim biraz gezecektik çıtırıkla bol bol.... ama yok postalama biraz daha bekleyebilirizz biz şenlikler içinn kaç kilo verdin kız zayıflama topiklerindee

aman iyi olsunlar da didom , boşver gezdir ....

söylemem , gelince tanıyamayacaksın , bu manken de kim böyle diyceksin havaalanında ( wavym de çok çalışıyo beee )

aman iyi olsunlar da didom , boşver gezdir ....

söylemem , gelince tanıyamayacaksın , bu manken de kim böyle diyceksin havaalanında ( wavym de çok çalışıyo beee )

aman Allahımmmm ozaman ben belediyenin basınından birilerini ayarlayayım havaalanına gelirkennn merak ettim şimdi topiğiniz ne benide aın bende 3 4 kilo vermek istiyommm neolurrrrrrrr wavy imin yazısını gören cennetlik artıkın o bir iş kadını

irisss tatlişkom da kilo vermiş ya benden zayıfta senden bilem zayıf olmuş
lannn bir ara siz benden şişkoydunuz acil zayıflamam lazım

ayarla sen basını bacım
seni alamayız , cuma bildirim günü,sen cuma yoksun..hem sen zaten zayıfsın

irisss tatlişkom da kilo vermiş ya benden zayıfta senden bilem zayıf olmuş
lannn bir ara siz benden şişkoydunuz acil zayıflamam lazım

aboooo ,ne diyon kız sen....daha çok zayıflamam lazım o zaman

birazda geçte olsa günaydınlar topikcanlar
kilodan laf açılmış ben hamileliğimde 5 kilo almıştım sadece doğumdan sonrada 60 kg a kadar düştüm ama şimdi 68 im millet hamileliğinde kilo alır ben doğumdan sonra aldım onu ye süt olur bunu ye süt olur dediler zaten sadce 4.5 ay emdi bizimki. sonra kilolar bana kaldı hemde artarak. bunda evde tek kalmanın da etkisi oldu tek başıma sıkıldıkça kendimi muftakta buldum şimdi nasıl vercem bu kiloları diye kara kara düşünüyorum. iş yerinde hareketsiz bir yaşam var masa başında.

aynı ben , doğurduğumda hamile kaldığım kilodaydım , 1 ayda daha da zayıflamıştım ama işte o süt olsun durumları yok mu ,beni de bu hale getirdi
ben de masa başındayım ,spor da yapamıyrum ama en azından diyet yapabiliyorum ,sen de diyetle başlayabilirsin

diyete başlamayı düşünüyorum canım ama fazla aç kalamıyorum hemen başım ağrıyo

bende 62 kiloyken 1ayda 70 kiloya çıktım bi baktım hamileyim sonra16 kg daha dogurdum 70 e düştüm spor salonuna yazıldım 68 düştüm bir baktım hamileyim sonra 89 kiloya çıktım tekrar lannnn yazık vücuduma

diyete başlamayı düşünüyorum canım ama fazla aç kalamıyorum hemen başım ağrıyo

o zaman ara öğünlü bi program yap,diyetisyene git....karbonhidratı kesmekle başla ...ama önce gerekten konsantre ol , bu sefer bende bi tuhaf durum var , acaip konsatreyim niyeyse ,acıkmıyorum

Demek ki çok sevişiyonuz bacım ,o ne öyle bi baktım hamileyim bi baktım hamileyim

o zaman ara öğünlü bi program yap,diyetisyene git....karbonhidratı kesmekle başla ...ama önce gerekten konsantre ol , bu sefer bende bi tuhaf durum var , acaip konsatreyim niyeyse ,acıkmıyorum

bende de o konsantre olsa ya .bide biz ikinciyi düşünüyoruz canım düşün belki hamile kalırsam zayıflarım çünkü melekte ilk üç ay epey bi kusmuştum

bende de o konsantre olsa ya .bide biz ikinciyi düşünüyoruz canım düşün belki hamile kalırsam zayıflarım çünkü melekte ilk üç ay epey bi kusmuştum

ben doğurana kadar kustum am sorun zaten sonrasında bacım , sonra aldım ben bu kiloları :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…