Selam topikolarımmmm
Umay hala sümüklü ...Ben de sümükleniyom sanırım C vitaminine devam
geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce atlatırsınızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam topikolarımmmm
Umay hala sümüklü ...Ben de sümükleniyom sanırım C vitaminine devam
nutrigen üzüm şurubu
Çocuğunuzun hem bugünkü hem de gelecekteki sağlığını korur, sağlıklı büyümesi ve gelişmesini destekler. İştahı düzenler, kan yapar, can yapar.
Bağışıklık sisteminin, sinir sisteminin, sindirim sisteminin ve metabolizmanın güçlendirilmesine, kronik hastalık riskinin azaltılmasına yardımcıdır.
tatlişkom yok ya ondan ,topiğin sayfalar ilerlemiyo...e gündüz de kimse olmadığından ben bişe yapamıyom ,zayıflama topiklerinde dolanıyom işteheyyyyy topik ne oldu böyle ya kimsecikler yok bu saatlerde ne kaynatırdık ama
anaaa eniştem mi geldi , nereye geldi ,kaç gün kalacak ...günaydınnnnn topikcanlar dün kocişi istanbula uğurladık kızımla bir sürü program yapmışdık ama görümcem bugün hastaneden çıkıo pazara kadar ona özel şöfrlük yapacamm
Iriscan baci bende onu diyorum ya bunlar bile boyleyse onlarda ne etcez
kacgun yemiyor uyumuyor sadece emiyor curuttu beni :) neyse mecbur cekilecek birde onlarin acisindan bakiyorum cok zor garip yavrularim benim .
Ceydaaaaa minnoscan nasil oldu ?
Pepik senin paşa ? Ne uzun surdu ya bu mevsim cok tehlikeli
Feliz ( nicke alisamadim :)) buluşmaya getirdigin mamalarin tarifini isteyecektimdee musait olursan yazar misin sana zahmet
aysre ne ettin burnun nasil suluman nasil
Bunu yapanlar hipokrat yeminli doktorlar bi deGünaydın topikcanlar..
Grip aşısı yaptırmayacağım ben. Genel olarak karşıyım grip aşısına.. İlaç firmaları para kazanacak dîye heryerde pr çalışmaları kapsamında haberler var.. Özel bir hastalık olur grip geçirmek bîle o kişi için çok rîsklidir o zaman tamam yapılsın tabi ama normal bir insanın grip olmasını neden engelleyelim ki.. Zaten o aşı da tam engellemiyor bildiğiniz gibi.. Çocukların bağışuklık sisteminin gelişmesini engelliyor aslında bir tarftan da.. Ve grip virüsünün her sene daha da güçlenmesine bile sebep oluyor.. Didemcin lina zayıf olduğu için önermiştir herhalde doktorun sözüm sana değil özel durumlarda yaptırılsın tabî ama özel bir durum yoksa gereksiz bence. İnternet gazete vs. deki doktor röportajlarına da inanmayın onlar hep parayla yaptırılan pr kampanyası doğrudan reklam yasak mecburen böyle yapıyorlar..ben de sinir oluyorum
günaydınnnnn oldumu ecep
ayy bu azılar öldürdü beni gece saat 4 den 7.30 a kadar ayakta salladım dizlerimi hissetmiyorum ya
grip aşısı bende yaptırma taraftarı değilim ben pek ilaç verme taraftarı değilim
Zencefilli balli karisimi onermisti onu aldik verdik dun aksamdan itibaren gorucez bakalim ne kadar faydali olacak..
Feliz sen bizim herseyimizsin ne guzel ararstiriyorsun ve bize de aktariyorsun bildiklerini
Alsen benimde ayaklar suan itibariyla bitti salla salla dur
Ahh o disler ahhh o hiriltilar ahh o aglamalarr
evet canım doktorum aynen dediğin gibi herkese yapmıyoruz ama lina çok zayıf virüslerle savaşacak kadar bünyesi güçlü değil hastanırsa hastanede yatacak kadar ağır geçirebilir dedi oyüzden önlemini alalım dedi.. bu arada ayına ve boyuuna göre %12 lik dilimde Allah korusun %8 olursa hastanede yatması gerekirmişş kardeşim dedi yani hasta olurda 1 2 kilo verirsek yandığımın resmii... diğer konularda haklısın ben çok hastalanırım kışın ama grip aşısı olmayı asla düşünmem..
gelir gelir dert etme ,bizim şenlikler bitince size postalarızbiizimm hala 4 tane dişimiz var bu arada devamı gelmedi
Yarasın çıtırıma löp löp et olsun
tatlişkom yok ya ondan ,topiğin sayfalar ilerlemiyo...e gündüz de kimse olmadığından ben bişe yapamıyom ,zayıflama topiklerinde dolanıyom işte
anaaa eniştem mi geldi , nereye geldi ,kaç gün kalacak ...
görümce nasıl bu arada ,bebek toparladı mı didom
bilmiyom ne etcezz , hiç hatırlatma
dün ben de aynısını dedim yaa , e zor bunların da işleri ...burnu tıkalı , uyurken nefes alamıyo , emziği eliyle aralayıp ağzından nefes alıyodu ya uyurken yavrum
Bunu yapanlar hipokrat yeminli doktorlar bi de
bana azı demeyin azıyorum
biz kaç gündür sümüklüyüz , tam iyileştirmese de daha kötüye gitmiyo en azından :44:
hiiiçç bişe olmaz, çıtırık olabilir ama güçlüdür bizim kuzumuz
gelir gelir dert etme ,bizim şenlikler bitince size postalarız
kemerburgaza geldi yaşamkent diye biryer varmış sanırsam pazar gecesi dönecek geri .. görümcem iyi atlattı çok şükür işde bugün çıkarıolar bebiş de iyi çok şükür 1.400 müş 1.500 olunca ççıkarıcaklarmış hastaneden yani genel olarak iyi.. işde güneşin istanbula gitmesine denk geldi ya ona sinirlendim biraz gezecektik çıtırıkla bol bol.... ama yok postalama biraz daha bekleyebilirizz biz şenlikler içinn kaç kilo verdin kız zayıflama topiklerindee
aman iyi olsunlar da didom , boşver gezdir ....
söylemem , gelince tanıyamayacaksın , bu manken de kim böyle diyceksin havaalanında ( wavym de çok çalışıyo beee )
aman Allahımmmm ozaman ben belediyenin basınından birilerini ayarlayayım havaalanına gelirkennn merak ettim şimdi topiğiniz ne benide aın bende 3 4 kilo vermek istiyommm neolurrrrrrrr wavy imin yazısını gören cennetlik artıkın o bir iş kadını
irisss tatlişkom da kilo vermiş ya benden zayıfta senden bilem zayıf olmuş
lannn bir ara siz benden şişkoydunuz acil zayıflamam lazım
birazda geçte olsa günaydınlar topikcanlar
kilodan laf açılmış ben hamileliğimde 5 kilo almıştım sadece doğumdan sonrada 60 kg a kadar düştüm ama şimdi 68 im millet hamileliğinde kilo alır ben doğumdan sonra aldım onu ye süt olur bunu ye süt olur dediler zaten sadce 4.5 ay emdi bizimki. sonra kilolar bana kaldı hemde artarak. bunda evde tek kalmanın da etkisi oldu tek başıma sıkıldıkça kendimi muftakta buldum şimdi nasıl vercem bu kiloları diye kara kara düşünüyorum. iş yerinde hareketsiz bir yaşam var masa başında.
aynı ben , doğurduğumda hamile kaldığım kilodaydım , 1 ayda daha da zayıflamıştım ama işte o süt olsun durumları yok mu ,beni de bu hale getirdi
ben de masa başındayım ,spor da yapamıyrum ama en azından diyet yapabiliyorum ,sen de diyetle başlayabilirsin
aynı ben , doğurduğumda hamile kaldığım kilodaydım , 1 ayda daha da zayıflamıştım ama işte o süt olsun durumları yok mu ,beni de bu hale getirdi
ben de masa başındayım ,spor da yapamıyrum ama en azından diyet yapabiliyorum ,sen de diyetle başlayabilirsin
diyete başlamayı düşünüyorum canım ama fazla aç kalamıyorum hemen başım ağrıyo
bende 62 kiloyken 1ayda 70 kiloya çıktım bi baktım hamileyim sonra16 kg daha dogurdum 70 e düştüm spor salonuna yazıldım 68 düştüm bir baktım hamileyim sonra 89 kiloya çıktım tekrar lannnn yazık vücuduma
Demek ki çok sevişiyonuz bacım ,o ne öyle bi baktım hamileyim bi baktım hamileyim
ayyy Allah seni öldüm gülmektennnn
haksız mıyım didom
haklısın valla da alsen ne yapsın suçu yok hep herifin ceketinin suçu
o zaman ara öğünlü bi program yap,diyetisyene git....karbonhidratı kesmekle başla ...ama önce gerekten konsantre ol , bu sefer bende bi tuhaf durum var , acaip konsatreyim niyeyse ,acıkmıyorum
Demek ki çok sevişiyonuz bacım ,o ne öyle bi baktım hamileyim bi baktım hamileyim
bende de o konsantre olsa ya .bide biz ikinciyi düşünüyoruz canım düşün belki hamile kalırsam zayıflarım çünkü melekte ilk üç ay epey bi kusmuştum