uyku eğitimi vermeye çalışıyorum zıpırlara 30 dk ağladılar inat ettiler uyumadılar nasıl yapıcam ben bu işi
herhangi bir yöntemi mi deniyosun yoksa kendi yöntemini mi kullanıyosun
valla yazan yöntemler bize uymuyo iki tane olunca
kızı beşiğine attım oğlanı yatagına oğlanın yanında oturdum kızada 5 dk bir gidip kucagıma aldım ama sonuç ikiside salya sümük birbirine karıştı dayanamadım yine eski usul uyuttum
ahh be bacım söylüyorum yemegini masada yesin gündüz 1 saat uyusun kaldır sürekli söylüyorum ama yine aynı kıyamıyorum diyorkaynananla konuşamıyo musun , uyku düzeni bu ,yemek düzeni bu şekilde olsun vs. diye...en azındn oğlanı o halletse :44:
alsenim uyku konusunda ben soyle yapiyorum belki ise yarar
ikisinin yataklari da ayni odada aralarinda bir sandalye var tunedigim
yuzustu uyku pozisyonumuz var basindan beri oyle uykuya dalmaya alistilar
yatiriyorum tabii uyku icin emzigimiz ve goz ortumuz sart
ben yatiriyorum bunlar kalkiyor popislere hafif saplaklarla ve ses tonu cadi anne "hmmm yatin bakiyimla" yatar pozisyona geciyoruz
ilk basta ninni ve sallama da var simdi yok
yatar pozisyona geciyoruz ama her tarafimiz oynuyor ufak oynamalara ses cikarmiyorum eldir koldur
ama yok emzigini cikartti yok gozunu acti yok dondu o zaman hemen "hmm yatin bakiyim uyku vakti" sesi cikiyor benden
sonra yavas yavas kipirtisiz kaliyoruz ufak oynamalar kaliyor
emin olamazsam ortuyu acip bakiyorum tabii dalmamissa bu ters de tepebiliyor
sonra o sekilde daliyoruz
haa arada bagirip cagirip digerini uyandiriyoruz ben de bagiriyorum o durumda
tekrar hersey sil bastan oluyor bu durumda
uyumamiz yorgunluk durumumuza gore 10 dk ile 1,5 saat arasinda degisiyor ben de butun o saat boyunca tunuyorumm
canım bir benimkiler hiç emzik almadı emzik işi biraz kolaylaştırıyor sanırım
iki aynı odadamı yatır diyorsun:44:uyku saatleri tutmuyor be bacım kız 21 de uyuyor oğlan 22 den sonra
oğlan yanına yatmayınca uyumuyor eee uykuya geçmesi 1 saati buluyor sonra kız uyanıyor anlayacagın uykuyu dinlenmeyi geçtim adamla oturup iki çift laf edemiyoruz
haa oğlan gecede kalkıp yanımıza geliyor
işe başlayınca ne yapıcam bilmiyorum zombi gibi gezerim herhalde ama işte benim iş insan hayatıyla uğraşıyorum
emzigi sadece uykuda alistirdim guzelim
aslinda sadece uyku vakti timsali onlar icin hani emzik gelip goz ortusu geldi mi uyku vakti
bazen elimde gorunce bile uyumuycaz diye kacmaya basliyorlar
ikisi ayni odada cunku baska turlu yetisemiyorum hatta sandalyeden ikisine de mudahale edecek yakinliktayim yoksa olmuyor
haa uyku saatleri degisebiliyor ama o noktada ben biraz inadim
ornegin kacta kalkarlarsa kalksinlar 9.30 da bir uykumuz var isterlerse 5 dk uyusunlar
yoksa dedigin dogru biri yatar biri kalkar bi kac kere baskalari sagolsunlar yaptim gordum gorecegimi
mesela bazen biri cok yoruluyor digerinin uykusu yok ama yine ayni saatte yataga giriyorlar
evet o durumda biri erken uyuyor ben digeri icin daha uzun bekliyorum ama baska cozum bulamadim
o kalkip gelme durumu icin bisi diyemiycem canim o zor bizimkiler bastan beri yataklarinda uyumaya basladilar (6 aylikta kucakta uyutmayi kestim) onun icin yanima alsam bile 5 dk sonra daraliyorlar
ben kızı sallamayayım diyorum kafayı yastığa koyuyor kendi kafasını sallıyoroğlan dersen bende 4 aylıktı odasını ayırdım hep beşiğinde yatardı taki kız dogana kadar valla bende şaşırdım canım ya
yaaaaa inanamıyorum
benim kız uyuyordu beşikte bide baktım yürüyerek geliyor nasıl indi ordan düşmüş olamaz ses gelmedi anacım ben bu kızı nerde yatırıcam oğlan 2 yaşında ancak iniyordu beşikten hala şaşkınım
zor be guzelim simdi hafif kiskanclik da vardir..
ama bosver kizce kendi kendini sallasin
dusmustur canim fazla cani acimamissa sesi de cikmamistir
benim oglandan biliyorum..
ayy biz bunlari nerde yatircaz hala o sorunum var benim de
su buyuyen besikleri aratiyorum nette bulamadim
hos simdi onlara koysam bendekiler bu delilikle yatarsa ordan da uyurken duserler ya o ayri
Sagolun kizlar. Emir buzamana kadr sadece agzina bakarken sorun cikariyordu ama son 3 yok 2 diyim hic mi hic muayene olamadi. Kilo kAybetmis bu 15 gun. 2-3 gun ac yatti. Zaten az yiyor. Ne yemek ne uyku hic bi duzen yok bizde. Reklamla yemek yiyor. Dr ah bu turk annelerinin hepsi boyle dedi cok bozuldum.
Sagolun kizlar. Emir buzamana kadr sadece agzina bakarken sorun cikariyordu ama son 3 yok 2 diyim hic mi hic muayene olamadi. Kilo kAybetmis bu 15 gun. 2-3 gun ac yatti. Zaten az yiyor. Ne yemek ne uyku hic bi duzen yok bizde. Reklamla yemek yiyor. Dr ah bu turk annelerinin hepsi boyle dedi cok bozuldum.
çıldırmama az kaldı
2 saattir kızı uytmaya çalışıyorum sürekli ağlıyor ağrı kesici verdim diş jeli sürdüm ama yok allahım sabır sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?