Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karışmasa şaşardım zatenKarisiyor karisiyor bacim.. aldircam bugun damlayi iris.
Feliz sagol ya uyarin icin arastirdim oyleymis aferin plus..
Arastirma yaparken gunluk sakizi diye bisey okudum aktarlarda satiliyormus pamuklu beze koyup utuyu basiyomusun ilik oldugunda cocugun gogsune koyuyormussun geciyormus deneyen duyan varmi bunu???bi cok seyede iyi geliyormus ben bunu aldirip denicem bu aksam insaallah en azindan bitkisel
gunaydin sekercanlar
giremiyorum bu ara sipalar bir yandan is bir yandan
hastaliklar varmis gecsin gitsin hepsi insallah
bebeler hem saglikli olsun
ama biraz da uykulu olsunlar uykumuz yok yine bu ara da
onlarin keyfi yerinde benim gozaltlari mor mor dolasiyorum ortada
bu ay asimiz var su cicegi asisi bakalim nasil gecicek simdiden telasi sardi
evet canım birleştirdim bizim de müdür laf söyledi ama cazgırlık yapınca birleştirmeme bişe demedi cuma mı gitmiosun sende benim gibi
Gunydin. Bana pek aydin degil ama. Suan kucagimda memede uyuyor. Gece 4 den 9 a kadar aci aci agladi kuzum. Ewet hasta ewet dis bekliyoruz ama bunlar 15 gundur var. Bu kez derdini cozemedim. Karni agriyor sanirim diyorum. Ne uyuyabiliyor ne uyanabiliyor. :44:
benimde tam tersi şube müdürü bir şey demedi daire başkanı kıllık çıkardı kanunda böyle bir şey yokmuş muş öncekiler hep aynı şekilde yapmış bana mı olmuyo hatta biri haftalık değil yıllık birleştirdi süt izinlerini onu bile kabul etmişken benimkinde kıllık çıkarıyolardı. bazen cuma bazende pazartesi işe gtmiyorum. bakalım şimdilik bir sorun yok gibi
nasıl ya ,aşı 18.ayda değil mi ,ben mi yanlış hatırlıyore
işde bizim daişre başkanı izin verince müdürü kim takar modundayım anladım canım 2 ay kalmış şurda 2 ayda inşallah pürüzsüz geçerde kullanırsın izinleri.. canım bizde de aynı müdür kadın kendi doğum yapınca idare etmişleer 2 sene işe gelmemiş doğru dürüst şimdi çocuğu 14 yasında ama unutmus o günlerini hanımefendi
yok bacim asi kartinda 15. ay yaziyor yine de bir ariyip sorucam saglik ocagini
bi de kadın müdür mü bu şekilde davranıyo ....
aşı kartı yanımda yok ama yanlışlık olmasın sen bi ara sor bacım ,18.ay diye hatırlıyorum :44:
işde bizim daişre başkanı izin verince müdürü kim takar modundayım anladım canım 2 ay kalmış şurda 2 ayda inşallah pürüzsüz geçerde kullanırsın izinleri.. canım bizde de aynı müdür kadın kendi doğum yapınca idare etmişleer 2 sene işe gelmemiş doğru dürüst şimdi çocuğu 14 yasında ama unutmus o günlerini hanımefendi
evet canım kadın müdür malesefff bende 18 ay dieye biliyorum bu ay biz grip aşısı olucaz amaa
alllahımmmm deliricem....benim hamileliğimde şube müdürüm kadındı. kadın kışın hamileler için verilen idari izinlerde bile işe gelmemi istiyodu. bende kadına dedim ben karda bi kaysam bebeğime birşey olursa ne olcak ben keyfimden izin almıyorum felan dedim bir kaç günde tavır aldım kadına. hamile olduğumuz kış hatırlarsanız kar yerden hiç kalkmamıştı ay nasıl işe geliyodum kendimi kasa kasa düşmemek için.
günaydın canlar bende çokkkk yorgunum saat 1 e kadar iki zıpırda uyumadı sonra kız yarım saate bir uyandı
bir kara aldım artık oğlanı kv göndermeyeceğim disipline etmem gerek bu çocuğu çok şımartıyor çok
heeeee bu yaşa kadar baktı büyüttü ,şimdi al elinden ......
( kaynana sever iriss )
alemsin valla
ya aslında hiç göndermek istemiyorum ama çaresiz kalıyorum göndermesem ikisiylede düzgün ilgilenemeyeceğim
ama baktım olmuyor iki gece orda yattı baktım uyku düzeni hemen bozulmuş
yemek dersen masada oturarak yemiyor gezerek yemek yiyor çünkü öyle alıştırdı o kadar söyledim anne bir tanede sana alalım mama sandalyesi yok bana zor geliyor o dedi
ama hakkını yiyemem allah razı olsun ondan ben sadece cocugum için böyle bir karar aldım bakalım uygulayabilecekmiyim
kızı uyuttum oğlanıda yatagına yatırdım yanına bir sandelye çektim uyumasını bekliyorum normalde yanına yatmadan ve kulak çekiştirmeden uyumazda
benim hamileliğimde şube müdürüm kadındı. kadın kışın hamileler için verilen idari izinlerde bile işe gelmemi istiyodu. bende kadına dedim ben karda bi kaysam bebeğime birşey olursa ne olcak ben keyfimden izin almıyorum felan dedim bir kaç günde tavır aldım kadına. hamile olduğumuz kış hatırlarsanız kar yerden hiç kalkmamıştı ay nasıl işe geliyodum kendimi kasa kasa düşmemek için.
domuz kadınnnn
çıtıra mı grip aşısı yaptırıcan ? onu büyüklere bile önermiyolar ,doktor mu önerdi ?offff gene her doktor farklı bişey söyleyecek eminim
alllahımmmm deliricem....
kadınlar daha anlayışsız oluyor malesef ayy canm Allah korumuş ya senide bebeğinide bizim burda kar olmaz ama her ay kontrole giderken laf ediolardı bnde cumartesi gitmeye başlamıştım... bu kadın herkese mi böyle sadece sana mı
çıtırcana yaptırıcam valla bizim doktor önerdi çıtırcanın bünyesi çok zayıf dedi yapalım bu sene dedi niye önermiyolar ki dur bi bakayım ya kafam karışdı:18::18: