2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi kurtulmuşsun darısı bana ama benim seçime kadar değişmez seçimde sanırım yolcu ederiz ya erkekler daha anlayışlı hep diorum

bir sonraki mesajında yazılanlardan dolayı önermiyolar , yani gribe neden olan birsürü virüs var ve aşı sadece birine karşı etkili diye

erkek üst kadından daha anlayışlı ve problemsiz oluyor kadın üstlerde bi burnu kalkıklık allahım hele de özel günündeyse
bizimki aktara gitmiş aktar sahibi zencefilli ballı bronşları açan çocuklar için macunu önermiş akşam geldiğinde birlikte bakıcaz mamaya yemeğe katılabiliyormuş merak ettim hangisini alsam acep :44::44::44:

neyi önermiş anlamadım ,hangisi derken günlük ve bal arasında mı tercih yapıcan ?
günlük öksürük ve balgam sökücü diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim , zencefilli bal da her türlü gribal durumlar için

bir sonraki mesajında yazılanlardan dolayı önermiyolar , yani gribe neden olan birsürü virüs var ve aşı sadece birine karşı etkili diye

aman birine de etkili olsa yeter yaptıırayım ben zaten özel sigartoya bir ton para verioz işe yarasınlar aşılarım bedava

aman birine de etkili olsa yeter yaptıırayım ben zaten özel sigartoya bir ton para verioz işe yarasınlar aşılarım bedava

yan etksi yoksa yaptır gitsin didom ,canlı aşı değilmiş zaten..hem çıtırığım da zayıf , inşallah etkili olur da grip mrip olmaz kuzum

yan etksi yoksa yaptır gitsin didom ,canlı aşı değilmiş zaten..hem çıtırığım da zayıf , inşallah etkili olur da grip mrip olmaz kuzum

inşallah canım hiç birisi olmasın hepsi kışı güzel geçirsinnn ya şaka bir yana ben doktoruma güveniyorum gerekli olmayan hiç bişe yapmıyor unuttum size söylemeyi bak topik halkı doktorum bir şurup verdi bitkisel iştah açıyo ve inanılmaz yararlı dur resmini bulup paylaşayım sizlerle

nutrigen üzüm şurubu

Çocuğunuzun hem bugünkü hem de gelecekteki sağlığını korur, sağlıklı büyümesi ve gelişmesini destekler. İştahı düzenler, kan yapar, can yapar.
Bağışıklık sisteminin, sinir sisteminin, sindirim sisteminin ve metabolizmanın güçlendirilmesine, kronik hastalık riskinin azaltılmasına yardımcıdır.

günaydınnnnn topikcanlar dün kocişi istanbula uğurladık kızımla bir sürü program yapmışdık ama görümcem bugün hastaneden çıkıo pazara kadar ona özel şöfrlük yapacamm

Gunaydın herkeze Dıdemcım bende kullanıyor 2 haftadır nutrıgen eczanecı arkadasımız tavsıye ettı ben tok karnına 1 yemek k. Verıyorum ya sen

azılara geçmeden hiiiçç şikayet etme bacım....gerçi köpekler daha betermiş ama

Iriscan baci bende onu diyorum ya bunlar bile boyleyse onlarda ne etcez
kacgun yemiyor uyumuyor sadece emiyor curuttu beni :) neyse mecbur cekilecek birde onlarin acisindan bakiyorum cok zor garip yavrularim benim .
Ceydaaaaa minnoscan nasil oldu ?
Pepik senin paşa ? Ne uzun surdu ya bu mevsim cok tehlikeli
Feliz ( nicke alisamadim :)) buluşmaya getirdigin mamalarin tarifini isteyecektimdee musait olursan yazar misin sana zahmet
aysre ne ettin burnun nasil suluman nasil

Gunaydın herkeze Dıdemcım bende kullanıyor 2 haftadır nutrıgen eczanecı arkadasımız tavsıye ettı ben tok karnına 1 yemek k. Verıyorum ya sen

hayırlı olsun sizede ozaman:) ben sabah akşam veriyorum 1 tatlı kaşığı sabah 1 tatlı kaşığı akşam tok karnına

Günaydın topikcanlar..
Grip aşısı yaptırmayacağım ben. Genel olarak karşıyım grip aşısına.. İlaç firmaları para kazanacak dîye heryerde pr çalışmaları kapsamında haberler var.. Özel bir hastalık olur grip geçirmek bîle o kişi için çok rîsklidir o zaman tamam yapılsın tabi ama normal bir insanın grip olmasını neden engelleyelim ki.. Zaten o aşı da tam engellemiyor bildiğiniz gibi.. Çocukların bağışuklık sisteminin gelişmesini engelliyor aslında bir tarftan da.. Ve grip virüsünün her sene daha da güçlenmesine bile sebep oluyor.. Didemcin lina zayıf olduğu için önermiştir herhalde doktorun sözüm sana değil özel durumlarda yaptırılsın tabî ama özel bir durum yoksa gereksiz bence. İnternet gazete vs. deki doktor röportajlarına da inanmayın onlar hep parayla yaptırılan pr kampanyası doğrudan reklam yasak mecburen böyle yapıyorlar..ben de sinir oluyorum

Ice daisy gurme bebekteki bebek popaçası tarifinden yaptım. Ayrıca ordakî kek ve krebî de denedim güzel oldu. Bulamazsan ofise gidince linki atarım telden beceremiyorum

günaydınnnnn oldumu ecep
ayy bu azılar öldürdü beni gece saat 4 den 7.30 a kadar ayakta salladım dizlerimi hissetmiyorum ya

grip aşısı bende yaptırma taraftarı değilim ben pek ilaç verme taraftarı değilim

Zencefilli balli karisimi onermisti onu aldik verdik dun aksamdan itibaren gorucez bakalim ne kadar faydali olacak..
Feliz sen bizim herseyimizsin ne guzel ararstiriyorsun ve bize de aktariyorsun bildiklerini
Alsen benimde ayaklar suan itibariyla bitti salla salla dur
Ahh o disler ahhh o hiriltilar ahh o aglamalarr

evet canım doktorum aynen dediğin gibi herkese yapmıyoruz ama lina çok zayıf virüslerle savaşacak kadar bünyesi güçlü değil hastanırsa hastanede yatacak kadar ağır geçirebilir dedi oyüzden önlemini alalım dedi.. bu arada ayına ve boyuuna göre %12 lik dilimde Allah korusun %8 olursa hastanede yatması gerekirmişş kardeşim dedi yani hasta olurda 1 2 kilo verirsek yandığımın resmii... diğer konularda haklısın ben çok hastalanırım kışın ama grip aşısı olmayı asla düşünmem..

Selam topikolarımmmm

Umay hala sümüklü ...Ben de sümükleniyom sanırım C vitaminine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…