yok canım sadece bana karşı yapılan birşey değildi. anlayışsız bir insandı. Allahtan doğum yapmama sanırım 2-3 hafta kala şube müdürm değişti bu çok anlayışlı ve erkek. "benden izin almadan bile evine gidebilirsin" bile dedi adamcağız
kadınlar daha anlayışsız oluyor malesef ayy canm Allah korumuş ya senide bebeğinide bizim burda kar olmaz ama her ay kontrole giderken laf ediolardı bnde cumartesi gitmeye başlamıştım... bu kadın herkese mi böyle sadece sana mı
çıtırcana yaptırıcam valla bizim doktor önerdi çıtırcanın bünyesi çok zayıf dedi yapalım bu sene dedi niye önermiyolar ki dur bi bakayım ya kafam karışdı:18::18:
erkek üst kadından daha anlayışlı ve problemsiz oluyor kadın üstlerde bi burnu kalkıklık allahım hele de özel günündeyse
bizimki aktara gitmiş aktar sahibi zencefilli ballı bronşları açan çocuklar için macunu önermiş akşam geldiğinde birlikte bakıcaz mamaya yemeğe katılabiliyormuş merak ettim hangisini alsam acep :44::44::44:
bir sonraki mesajında yazılanlardan dolayı önermiyolar , yani gribe neden olan birsürü virüs var ve aşı sadece birine karşı etkili diye
aman birine de etkili olsa yeter yaptıırayım ben zaten özel sigartoya bir ton para verioz işe yarasınlar aşılarım bedava
yan etksi yoksa yaptır gitsin didom ,canlı aşı değilmiş zaten..hem çıtırığım da zayıf , inşallah etkili olur da grip mrip olmaz kuzum
azılara geçmeden hiiiçç şikayet etme bacım....gerçi köpekler daha betermiş ama
Gunaydın herkeze Dıdemcım bende kullanıyor 2 haftadır nutrıgen eczanecı arkadasımız tavsıye ettı ben tok karnına 1 yemek k. Verıyorum ya sen
neyi önermiş anlamadım ,hangisi derken günlük ve bal arasında mı tercih yapıcan ?
günlük öksürük ve balgam sökücü diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim , zencefilli bal da her türlü gribal durumlar için
Günaydın topikcanlar..
Grip aşısı yaptırmayacağım ben. Genel olarak karşıyım grip aşısına.. İlaç firmaları para kazanacak dîye heryerde pr çalışmaları kapsamında haberler var.. Özel bir hastalık olur grip geçirmek bîle o kişi için çok rîsklidir o zaman tamam yapılsın tabi ama normal bir insanın grip olmasını neden engelleyelim ki.. Zaten o aşı da tam engellemiyor bildiğiniz gibi.. Çocukların bağışuklık sisteminin gelişmesini engelliyor aslında bir tarftan da.. Ve grip virüsünün her sene daha da güçlenmesine bile sebep oluyor.. Didemcin lina zayıf olduğu için önermiştir herhalde doktorun sözüm sana değil özel durumlarda yaptırılsın tabî ama özel bir durum yoksa gereksiz bence. İnternet gazete vs. deki doktor röportajlarına da inanmayın onlar hep parayla yaptırılan pr kampanyası doğrudan reklam yasak mecburen böyle yapıyorlar..ben de sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?