2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hadi ,senden de bi hamile haberi bekliyoz :111::111::111:

ama illa ki istemiyom diyosan ,benim çok garantili bi korunma yöntemim var ; sevişmiyoz

ama illa ki istemiyom diyosan ,benim çok garantili bi korunma yöntemim var ; sevişmiyoz

kahkaha attım yaa sevişme sevişme 1 kere seytana uy ya hamile kalırsaam hayır benim eşte tuhaff korunuyor ama çocuk istiyor heralde bir herkul delip geçecek falan diye bekliyor

Normalde kullanılmıyor ama yeni bir hap vardı okumuştum adını unuttum. Onu kullananlar var. Yinede nekadar güvenilir bilmem yeni şeylere hep çekimser yaklaşırım

yasmin kullanıyordum durucanı dünyaya getirme kararı almadan once ama malum duruda biraz alerjik bünyeye sahip korkuyorum buarada tek benmi meme veriyorum bu kıza yaa yoksa veren valla bende keseyim hemen artıkk milletin içinde memeeeee diye memelerime saldırmasından şikayetçiyim

walla canım ben emzirmiyorumm oyüzden hiç bir bilgim yok amann senin kesin korunman lazım ozamn senn kocaya güven olmaz bu durumdaa

araştırmalarım devam ediyor bakalım

didemmmmmm senaysennn kutlu mutlu huzurlu uzun olsun evlilik yıldönümsüleriniz,
didemleynn ne hatunsun ya,bak irde beğenmemiş gibi yapmış :)))

bir dolu hamişolmuş yine,leyn kaçmayın başka topiklee sonunda ben kalıcam sülümanla buralarda öyle görünüyorr

benim evi temizleme paklama zamanım , çok öpüldünüzz,
hasat olna kimse varmıi pepik in emir i nasıl oldu , halen girp ti, birde bu sabah menenjit salgını varmış gibi haber duydum, gerçi yeni aşıdan sonra duymak bu haberi çookta şaşırtıcı değil am neyse,
hva ne güzelll beee

Kizlarrr 3 aylik maraton sonunda sinavi gecmisim. Ne olcak simdilik hiiiccc. Bakalim onumuzdeki gunler ne gostercek. Hastalik devam bizde bi iyilesme yok.
Bu arada artik arabam var benimde kucuk eski bi taka aldik.

şeytana uymayacaksun

ben de bu topikteyim bacım bakma sen öyle dediğime , zor yaparım ben 2.yi

Kizlarrr 3 aylik maraton sonunda sinavi gecmisim. Ne olcak simdilik hiiiccc. Bakalim onumuzdeki gunler ne gostercek. Hastalik devam bizde bi iyilesme yok.
sınav için de araba için de hayırlı olsun bacımmmm ......

Son düzenleme:
svgptrcğı ben , feliz, ıce bir kaç kişi daha var emziren ,
iris can valla bak sana güveniyom buralarda tek kalmıycam die, yoksa dün gece tatlişkomun yoğun baskısına maruz kaldım

iris leyn biz vazgeçtik galba o taraflardan (ev için ) yokuşmuş ya çokkk , ne etsek bilemedim

bizde öyle korunuyozz canm benncede en etkili yöntem dert yok tasa yok banyo yok o ne rahat hayat

canım şaka bir yana madem ilaç kullanamıyosun sana bir kaç önerim var tabi sadece öneri sen biirsin benimde eşim kendi korunuyor ve dediğin gibi çocuk olursa iyi olur falan dio onlara güven olmaz bende ne yapıorum adet tarihime göre yumurtlama haftamı hesaplıyorum o ara utanmasam ayrı yatacam o hafta bişe yapmıorumm sonraki zamanlardada eşim korunuo zaten risk dahada azalıoo.. anlatabildimmi bilemedim amaa

anladım canım :) bizdede eşim korunuyorda seninde dediğin gibi çocuk isteyen bir eş nekadar dikkat edebilirki senin taktik iyiymiş ben onuda uygulayayım salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır tarzıı bahaneler üretirim

yani ,en azından en son ben giderim hamile topiğine ,onun garantisini veririm
Bi gün gelsene bize ,yokuş tanımını değiştireyim Evet yokuş maalesef ,sen bi de şehrin ortasındasın ,burası farklı ,ööle sülümanın arabayı kapıp çıkayım diyemezsin .....evler hem plansız hem bakımsız hem de anormal pahalı...
Yani buralar orman ,deniz iyi güzel de hakkaten çok yokuş,öyle bebek arabasını alıp ormana gidemezsin ,kışın sahile inemezsin...hem kışın çok rüzgarlı ,şehirden en az 5 derece daha soğuk ve en kötüsü rutubet ......rutubetten kaçtım taşındım ama burda da var malesef....

Ama sen yine de gel lan komşu olalım ,sülümanla hergün oyun grubu yaparız

oooo o kadar ince hesap yapılır mı kız dido , sevişmeyin gitsin yahu

bence de salı sallanır taktiğini uygula sen... kız irisim ince işe giriosan ince hesaplarda yapacannn ne yapimmm mecbur 2 3 sene istemiom en azzz oyüzden dayanmam lazım ama bgn dr mu aradım sizden sonra pimpiriklendim bana bir ilaç önerdi öbür ay artık rahatımm

aynı gün evlenmişizzz senaysenimmm bizimde 3 sene bitti

anam ceydam gelmiş neler yapıon gavur ellerde anlatsana yavru kuşummm

evi tuttuk, site içinde, güzel bi bahçesi var vs. apartmanda yani . neyse yerler halı kaplı, değistirin dedim, yok dediler yıkatacaz, yalap şap yıkadılar ifrit oldum. profesyonel temizlikci gircek dediler, ne profesyoneli arkadas leş gibi bırakmış. mutfağı temizledim tam çıkmadı hafta sonu gene temizlik, artı kapılar kaldı. ha pencererleri de silmemişler. pis ayol bunlar çözdüm ben.

evde sadece 1 kanepe, 1 koltuk var, hepsi ikea, en ucuzu bu

daha karyolalar yok yerde yatıyoz yatakta. bütün stokları bitirmişler arkadaş oha dedimmm. ağlıcaktım magazada, o yok bu yok, ne alcaz lan. 2 hafta yerdeyiz, koltuunda kılıfı bitmiş, sadece 250 dolarlık olandan kalmıiş, oha dedim, onu da beklicezzz

oğlan okula gitti dün, geldiinde iyiydi, bugün sabah gene gitmicem dedi, nazla niyazla gitti

öle canikom, sizin de evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun bu arada, 33. yılınızı kutlayın işallah. kız ne triplisin, koptum valla didem
ya evet, ordan öle görünüyo dimi internetin bile tadı yok, ben kalktıımda orda akşam oluyo, konuşcak kimse yok kk da skype ta.
hem daa hafta sonu buluştunuz ya daha ne sosyal olcanız, hergün buluşaydınız bare

Son düzenleme:
Ne güzel haberler :)) Hayırlı olsun.
Kazasız belasız günlerde kullan inşallah arabanıda :)
Bencede Didemin taktiği uygula :)
Bende emziriyorum. Çok bunaltıcı derecede düşkün ama sabrediyorum bakalım. 2yaş sınırını düşünüyorum kısmetse
Benimki dışarda falan yapmıyor öyle. Memeee kelimesini kullanmıyorum, kullanmayıda düşünmüyorum
Hepsi olur ya zamanla kafana takma. Geç olsun güç olmasın. Sen kaçta uygun oluyorsun söyle bir gece uyumayım geleyim ayıp ettin ceydam
Aslancanda alışır inşallah güzel güzel dil öğrenir, kardeşinede öğretir sonra :))

Topikcanlar selam..
Dün akşam Ela'nın kafa biraz sıcaktı ölçtüm 36.9 birşey vermeden ıyuttum sabah 5e doğru 37,5 oldu calpol verdim sonra da uyumadık. Iphone da bozuldu, telefonsuz çıktım evden.. Sonra düzeldi ama mayıs sonrası herşey silinmiş(
Elanın saat 4e kadar çıkmamış ateşi, uyuyup uyanınca 37.2 olmuş annem de yine calpol vermiş. Azı dişler çıkıyor ondandır umarım.. Aysre de menenjit salgını diyince korktum ama en kötüyü düşünmemek lazım herhalde onda ateş çok olur.. Takip edeceğim bakalım umarım çıkmaz..
Dido senaysen tebrikler.
Pepik ceyda size de hayırlı olsun..
Hap hiç kullanmadım, irisîn yöntemini uyguluyoruz:)
Metrobüs yolunda bile trafik var.. Süt izninin bitmesi hiç iyi olmadı(

Topikcanlar selam..
Dün akşam Ela'nın kafa biraz sıcaktı ölçtüm 36.9 birşey vermeden ıyuttum sabah 5e doğru 37,5 oldu calpol verdim sonra da uyumadık. Iphone da bozuldu, telefonsuz çıktım evden.. Ela ateşli ben telefonsuz ve toplantım var.. gıcık bir sabahtı..
Sonra düzeldi iphone ama mayıs sonrası herşey silinmiş(
Elanın saat 4e kadar çıkmamış ateşi, uyuyup uyanınca 37.2 olmuş annem de yine calpol vermiş. Azı dişler çıkıyor ondandır umarım.. Aysre de menenjit salgını diyince korktum ama en kötüyü düşünmemek lazım herhalde onda ateş çok olur.. Takip edeceğim bakalım umarım çıkmaz..
Dido senaysen tebrikler.
Pepik ceyda size de hayırlı olsun..
Hap hiç kullanmadım, irisîn yöntemini uyguluyoruz:)
Metrobüs yolunda bile trafik var.. Süt izninin bitmesi hiç iyi olmadı(

Yeni hamisler varmis hayirli olsun guzeller
zambak rahat dogum olsun insallah
didom hep birlikte yaslanalim insallah
pepikim bir an once iyilesin artik ya .. Sinav ve araba icin de ayrica tebrikler
feliz gecmis olsun aysemin dedigi gibi asi ustu salgin haberi normaldir takma atesin inatci olmamasi guzel
alsenim cok sevindim tatilin rahat gecmesine
svgptr ben yasmin kullaniyorum ama pko icin yoksa korunmak icin iriscanin yontemini kullaniyoruz biz de
ceydamm cok sevindim eve hersey yoluna girer merak etme
bebe uyutup cepten yazarken aklimda kalanlar unuttuklarim varsa affola..

koca ikeada mı bitmiş lan beleş mi veriyolar acep
evi bulmuşun ya gerisi kolay bacım ,hem nerdeyse bitti 1 ay ,kaldı geriye 11 ay ,o da geçer sabret ,hem havaalanında karşılayacam ben seni...
buluşmada topşkolar benlen dalga geçtiler , sen abd ye ceydanın yanına da gidersin deyüüüü ( kasımda adana ve mersin turu yapcam da o bakımdan) heee giderim tabi dedim , kıpırım az daha büyük olaydı

diştir inşallah felizcim ( feliz e de alışamadım kız ,eski niki söyleyesim geliyo )
bizim de alt diş etleri çıkmış dişlere kadar kabarmış ama öyle böyle değil , geceyarısı festivallerimiz devam

anaaaammm herkes benim yöntemi kullanıyo , müridlerim benim , peşimden gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…