• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

laboratuvar :27:

Mrs. Wiggy, canım hayırlı olsun seninde. o kadar ağrıyı çektirme bence ya, ondan sonra huyu değişcek, uykusu değişcek. yazık çocuğa da. geceleri ver biraz hiç olmazsa.

diş jeli de işe yarar ama etkisi daa az sürüyo, gündüzleri kullanmak daha mantıklı sanki

sağol canım... bakalım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza... pek ilaç verme yanlısı değilim aslında ama dediğiniz gibi sırf bu yüzden de huyu değişmesin kuzumun...

Bu ara herkeste bir huzursuzluk hastalık var:(
Ela da bugün hep huysuzluk yapmış., ateşi yine 37.5 civarı olmuş. Bu gece de çıkarsa yarın sabah doktora götüreceğim..randevular doludur kesin de artık aradan gireriz inşallah..
Hasta olunca çalışmak çok zor, bugün de hep toplantıdaydım doğru düzgün arayamadım bile.. Sonra da annemin triplerî tabi.. Çok bunalıyorum bazen.. Herbokolog da çok rahat birşeyi yok,ne olacak modunda..neyseki bugün cuma..

merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim.2 li taramam gayet normal çıkmıştı.bir ay sonra 4 lü tarama için doktora gittiğimde
ultrason bulgularında iki taraftada biri 8.5 mm diğeri 12 mm olmak üzere ikitane koroid pleksus kisti çıktı.ve ayrıntılı ultrsona girmem gerektiğini söyledi.hemen o akşamı özel bi hastanede çok iyi bir doktor ücret bile almadan ayrıntılı ultrasona soktu.ve kistler dışında olumsuz bişey görmediğini söyledi.biraz içim rahtladı ama hala çok endişeliyim.lütfen bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi.çok korkuyorum bebeğimde birşey çıkacak diye. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin.şimdiden teşekkürler.cevaplarınızı bekliyorum.

merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim.2 li taramam gayet normal çıkmıştı.bir ay sonra 4 lü tarama için doktora gittiğimde
ultrason bulgularında iki taraftada biri 8.5 mm diğeri 12 mm olmak üzere ikitane koroid pleksus kisti çıktı.ve ayrıntılı ultrsona girmem gerektiğini söyledi.hemen o akşamı özel bi hastanede çok iyi bir doktor ücret bile almadan ayrıntılı ultrasona soktu.ve kistler dışında olumsuz bişey görmediğini söyledi.biraz içim rahtladı ama hala çok endişeliyim.lütfen bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi.çok korkuyorum bebeğimde birşey çıkacak diye. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin.şimdiden teşekkürler.cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba anneler.
Benim ogluma da biseler oldu anladim.2 bucuk gun atesi 38.5 ve 37.5 aradinda gitti geldi.sonra dokuntuler oldu.iki doktora goturduk bisry yok 6.hastalik dediler.ama yavrum gece gunduz huzursuz hep agliyor.ne yapacagimi sasirdim.disleri hepsi kabarmis dedi doktor .daha gecen hafta uyandirp mama veriyodum simdi yatmiyor.cok caresiz kaldim yavrum cok mutsuz.ates o kadar inatci degil azcik ilac verince dustu zaten.ama bu kadar huzursuzluk neden olabilir.

Napiyonuz topikcanlarim disler hepimizi mahvetmis anlasilan bizimkide alt ikisi azi disler patladi usttekileri bekliyoruz gece gunduz aglama modlarmiz devam :( cok yoruldum coooookkk parktaki kizlara yavastan isiniyor kedi kopek pesinden kosuyoruz istah yine yari yariya kesildi 240 cc icen 100cc zor iciyor..yemek desen zorlan bikac kasik purelerde sikinti yok tembel ama is digerleine gelince evlere senlik:((
Kizlar biz 3 numarali mama veriyorduk ee bu 13 aylik oldu hangi sutu vermeliyiz siz naptiniz bunu cok merak ediyorum.???
Ceyda yeni eviniz hayrli olsun gule gule oturun zamanla olur eksikler tamamlanir hic olmazsa basini sokcak evi buldunuz bunada sukur..
Pepik aracin hayirli olsun kazasiz belasiz insaallah..
ben sma 3 no kullanıyorum ama ondaki numaralar farklı aptamil kullanıyosan 4 no kullanman lazım 1yaş sonrası..aslında çok da farklı değildir içerikleri :44:

Bu ara herkeste bir huzursuzluk hastalık var:(
Ela da bugün hep huysuzluk yapmış., ateşi yine 37.5 civarı olmuş. Bu gece de çıkarsa yarın sabah doktora götüreceğim..randevular doludur kesin de artık aradan gireriz inşallah..
Hasta olunca çalışmak çok zor, bugün de hep toplantıdaydım doğru düzgün arayamadım bile.. Sonra da annemin triplerî tabi.. Çok bunalıyorum bazen.. Herbokolog da çok rahat birşeyi yok,ne olacak modunda..neyseki bugün cuma..
biz de az önce kavga ettik yaaa...doğduğundan beri kıpırın yattığı odanın camı için kavga ediyoz ,adam 40 derece sıcakta bile kapatıyo yaaaaaa :47::47::47: neymiş cereyan yaparmış üşürmüş ,lan terliyo çocuk ,oda hava almıyo...zaten içine tükürdüğümün memleketi rutubetli , yakında boğarız çocuğu :36::36::36:
yok valla ya boşa sen beni feliz ,bu adama laf anlatacağıma iki deve alırım bi de hendek kazarım daha kolay be :47:

hiç bildiğim bi konu değil canım ,için rahat etmediyse başka bi doktora daha görün bilemedim.çok geçmiş olsun...

Merhaba anneler.
Benim ogluma da biseler oldu anladim.2 bucuk gun atesi 38.5 ve 37.5 aradinda gitti geldi.sonra dokuntuler oldu.iki doktora goturduk bisry yok 6.hastalik dediler.ama yavrum gece gunduz huzursuz hep agliyor.ne yapacagimi sasirdim.disleri hepsi kabarmis dedi doktor .daha gecen hafta uyandirp mama veriyodum simdi yatmiyor.cok caresiz kaldim yavrum cok mutsuz.ates o kadar inatci degil azcik ilac verince dustu zaten.ama bu kadar huzursuzluk neden olabilir.
6.hastalık geçirenler daha iyi bilirler ama 3.günden sonra ateş düşüyo sanırım...dişten de olabilir tabi....

gece gece iris i topikte görünce şaşırmıştım zaten , meğer kavga dan mış, ne desek kii :(((

yardım isteyen 17 haftalık arkadaş dilerim bir sorum yoktur lakin aynen benimde pek vakıf olduğum bir durum değil yanlış yönlendirmek istemem,
herkes diş sancısı ve hava değişiminin getirdiği sıkıntıları yaşıyor galiba , paşa da pek sevimli değil bu aralar zaten,

unuttum ............:(((

gece gece iris i topikte görünce şaşırmıştım zaten , meğer kavga dan mış, ne desek kii :(((

yardım isteyen 17 haftalık arkadaş dilerim bir sorum yoktur lakin aynen benimde pek vakıf olduğum bir durum değil yanlış yönlendirmek istemem,
herkes diş sancısı ve hava değişiminin getirdiği sıkıntıları yaşıyor galiba , paşa da pek sevimli değil bu aralar zaten,

unuttum ............:(((

yok kız kavgadan değil ,feliz i okuyunca yaram kanadı :47:
kıpırın kıyafetlerini ütülüycektim ama bugün çok yoğundum gözüm kesmedi , kitap okuyacak da halim yok şaşı bakıyomz zaten ,takılayım dedim....:7:

ah yaa o dişler mahvetti bizi de , öyle bi de kabarmış ki alttakiler nasıl bi diş çıkacak merak ediyore :53::53::53:

zammbak doğurmuş bu arada , yeni topiğindekilere yazmış orda gördüm :1:
herşey yolundaymış :nazar::nazar::nazar:

anaa hayırlısı olsunn, tabi 2013 annelerine yazıyım dimi bunu :52::52::52::52:
leyn biz hala dişle bilmem neyle başa çıkamıyalım hatun 2.bebeği yaptı helal olsun diorummm :46::46::46:

ben oturuyorum şu anda hiç bişi yapma heveslisi değilim zaten, sana da yarın tatil hiç ütü felen bu saate uğraşılmaz bencee,

anaa hayırlısı olsunn, tabi 2013 annelerine yazıyım dimi bunu :52::52::52::52:
leyn biz hala dişle bilmem neyle başa çıkamıyalım hatun 2.bebeği yaptı helal olsun diorummm :46::46::46:

ben oturuyorum şu anda hiç bişi yapma heveslisi değilim zaten, sana da yarın tatil hiç ütü felen bu saate uğraşılmaz bencee,

gündüz de yapamıyom ki bacım ,ütü masasının altına giriyo :1:
neyse yaparım bi ara yorgunum şimdi....yarın biz ormana gidicez ,burda belgrata...siz naapıyonuz gelsenizeeeee :7:

İyi akşamlar olsun hepinize bebeleri uyuttuk kişiler kahve keyfi yapıyor lobide
Tatilimiz bitiyor ama ben yoruldum zati ama bebelerim yorulmak bilmiyor lannn su kaydırağına beren benden önce gidiyor:52:

Bu arada beren sudan çıkmayınca üşüttü sanırı burnumuz akıyor maalesef

Zambak doğurmuş demek iyi olmalarına sevindim

İris bacım bu erkeklerim hepsi ayrı bir cins şekerim benimde arada aklıma gelmiyor değil
Neyse görüşürüz canlar

slm güzel anneler. Gecenin bu saati uyanığım çünkü 2. Paşam teşrif etti. Doğumum hastaneye yatışla beraber 3 saat sürdü. Doğum anını hatırlamak bıle istemiyorum ama mucizeme bakmayada doyamıyorum. Cennet kokulumu yerinize öpüyort m.

Ben nöbetteyîm yine.. Şimdilik ateş çıkmadı ama mızıklama ve uyanma tam gaz devam..
İris boşayalım bunları en iyisi!!

Ben nöbetteyîm yine.. Şimdilik ateş çıkmadı ama mızıklama ve uyanma tam gaz devam..
hee boşayalım, kendi mor çatımızı kuralımm
benimkide beni istemediim bi yerde tutuyo zorla
slm güzel anneler. Gecenin bu saati uyanığım çünkü 2. Paşam teşrif etti. Doğumum hastaneye yatışla beraber 3 saat sürdü. Doğum anını hatırlamak bıle istemiyorum ama mucizeme bakmayada doyamıyorum. Cennet kokulumu yerinize öpüyort m.
aman aman maşallah Allah analı babalı abili büyütsün. çok sağol yazdığın için buraya da. hadi hayırlı gecelerrrr:3:
hayatım dr sorun yok demiş ya. kendine böle sıkıntı yaparsan bak çok zor geçer hamileliğin. kendine göre sorup durma sağa sola, olmadı bi tane daha dr bul, ona da sor, o da ok dediyse tamamdır. stres bebeğe acayip geçiyo aklında olsun, hep iyi şeyler olcak diyr düşün. kendine sağlıklı yemekler yap, yürüyüş yap, bırak böle kurmayı. sen rahat ol bebek de rahat olsun.
Merhaba anneler.

hayatım 6. hastalık döküntüler olunca biraz rahatlıyor diye biliyorum ben. ama diş te rahatsız eder, onu da hesaba katman lazım. ahhh annelik ahhhhh, böle böle alıştırıyo işte insanı eziyete bile. ama bebekler o kadar da güçsüz diiller, panik yapma. sabretceksin heppsi geçicek. unutcan sonra aaa böle olmuştu dicen. benim oğlan sabahlara kadar öksürür uyuyamazdı, hiç bi ilaç da işe yaramazdı, astım ilaçları bi nebze. mahvoluyor insan, ama çekicez yani yapacak başka bişe de yok:50:

demişken pepik nooldu emir ya, bak merak ettim gece gece, işallah toparlanmıştır biraz

gündüz de yapamıyom ki bacım ,ütü masasının altına giriyo :1:
neyse yaparım bi ara yorgunum şimdi....yarın biz ormana gidicez ,burda belgrata...siz naapıyonuz gelsenizeeeee :7:

ha haa isizn orman yalan oldu dimiii :))) yağmur yağıyor seller akıyorrr............. ay o ütü masası ve yakınlığı bizde de var arada uyusun diye bakıyorum.ancak öylee

geçmiş olsunnnnnnnn ,güle güzel üyüt bebeğinii, maşallah sana bak zaman geçti aldın bile kucağınaa,

feliz cim nasıl oldunuz, gece nasıl geçti acaba,

bunun dışında poyraz gece uyuyup ,sabah olmuş gibi davranmalara devam ediyor, dün gece 4:30 du kalktığında :27::27::27:
yaklaşık bir saat kadar uyumadı , bu arad sallamakta dahil tüm uyutma denelemeri başarısızlıkla sonuçlandı :32::32::32: (dün gündüz de uyumadı yahu :53: )sabah kalkış saatimizde yine son gaz kalk borusu ile devam ediyor, akşam 21:00 civarı uyuyor , gece de kalkıyor arada emmek için , daha geç yatırayım diyorum ama o zamanda çok mızıldanıyor :31::31::31:
leyn okulda bu kadar matematik hesabı yapmadım ben ,neyse kendi kendine girer herhalde bir düzene :24::24:

Hadi gozunuz aydin. Kucuk pasa hosgelmis. Saglikli omürleri olsun iki kuzununda. Annesini cok uzmesinler.

Hem dis hem hastalik sıkıntimiz devam ediyor. Sanki daha da kotuye gidiyor. Ne uzun surdu. Bitek emir degil bizde iyilesemedik anlamadim gitti. Hadi o bebe bize noluyor ayol.

Back