• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben iyiyim biraz daha. Emir her gecen gun biraz daha gribe ceviriyor. Gecen hafta bugun biraz oksuruyor diye gittik. Soguk alginligi oldu grip. Oksuruk devam. Birin bi akiyor bi tikaniyor. İstah 0. Eline bi parca ekmek verirsem biraz yiyor okadar.

Prospan diye bi şurup vermişti doktor bize ,tamamen bitkisel ona izin verir mi acaba senin herif :44:
herşeye de karışmazlar mı yaaa ,ömür törpüsü :47:

yok be o kadar da fit değiliz , bikaç çıtırımız var tabi onları da sevmiyoz zaten ,yaşasın tombilikler :46::46::46:

O zaman emin ol beni çok seversin, 72 kilo tombik bişi oldum :)
El ayak şişti, fenalardayım :)

korkuyorummm :18::18::18::18::18::18: çok sürpriz oldu bize... hala şaşkınım... daha çok küçük kızım 13 aylık

Canım ben oğlum 6 aylıkken öğrenmiştim, ilk bunalımları hiç unutmuyorum, eşime kendimi aşağı atıcam gibi saçma bir söz bile söylemiştim, şimdi ise heyecanla bekliyoruz :)
Benim en büyük sorunum insanlara laf anlatmaktı, herkes çok karşı çıkmıştı, çok üzmüşlerdi beni. Şimdide iyi yaptın demiyolarmı çıldırıyorum :47:

merhaba annelerrr.... ben yine bi görünüp bi kayboluyorum :37::30::26::26::26:

dün bir haber aldım sizlerle paylaşmak istiyorum ben yine gördüm çift çizgiyi.... kan testine de 6 haftaya denk geliyormuş yani yaklaşık 1.5 aylık hamileymişim:18::18::18::18::18::18: bu haftasonu dr. umuza gidicez bakalım. ne diyecek...

Ne guzel bi haber. Hayirli olsun saglikla gelsin dunya ya.
Keske bende boyle bi haber veriyor olabilsem.

hayır canı tamamen plansız .... adam ceketi attı tuttu gibi bi durum yani...:53::53::53::49::49::49:

Kısmet kısmet :34:
Var mı yakınında birileri bari...ikinci hamilelikte ilk bunu soruyom , benim en büyük derdim bu , yoksa hemen atacam o ceketi üstüme:52::52::52:

Canım ben oğlum 6 aylıkken öğrenmiştim, ilk bunalımları hiç unutmuyorum, eşime kendimi aşağı atıcam gibi saçma bir söz bile söylemiştim, şimdi ise heyecanla bekliyoruz :)
Benim en büyük sorunum insanlara laf anlatmaktı, herkes çok karşı çıkmıştı, çok üzmüşlerdi beni. Şimdide iyi yaptın demiyolarmı çıldırıyorum :47:

72 ve tombik , 9 aylık hamilesin beeee....80 le doğuma girdim ben :51:

Ayy pepik dur anacım, benim gebelik zor geçtiği için yakın zamanda kimseye önermiyorum...

Var mı yakınında birileri bari...ikinci hamilelikte ilk bunu soruyom , benim en büyük derdim bu , yoksa hemen atacam o ceketi üstüme:52::52::52:

Ben İstanbul'a geldim doğum için canım, normalde Iığdır'dayız biz yani yakınımda kimse yok. Ggiderken annemide götürücem, sonrada haftada 2 yada 3 gün bir kadın tuttummu tamamdır, çocuklarımı kendim büyütmek istiorum...

Ahh oğluşumda 68'le doğuma girmiştim, ama o 2400 doğmuştu, bu oğluşum 3500 civarı ultrasonda..

ben şimdi o bunalımlardayım aldır diyen var ikisi birlikte büyür diyen var.. bizde de öyle hiç çok sevinen olmadı gerçi henüz herkese söylemedim... nasıl aştın peki bunalımını??

korkmaaaaaaa :20:
doğana kadar 2 yaşında olacak :46:
ya çok kıskanırsa ya kızımın huyu çok değişirse... hiç olumlu düşünemiyorum ki.. halbuki düşünsem... peeehhh

hayırlısı olsun canım istiyorsan eğer inşallah olursun...

şu anda kızıma annem bakıyor çalıştığım için o zaman da inşallah annem olacak da o kadına da yazık yani helak oluyo çocukla...
bu arada zaten öncekinin kilolarını tam verememiştim bi de bu eklendi hali hazırda 94 kiloyum zaten:42:

Ayy pepik dur anacım, benim gebelik zor geçtiği için yakın zamanda kimseye önermiyorum...

Ahh oğluşumda 68'le doğuma girmiştim, ama o 2400 doğmuştu, bu oğluşum 3500 civarı ultrasonda..

benimki kadar zor geçen yoktur heralde ama ben bile düşünüyom , kardeşsiz olmaz beee :50:

maşallah tosbağaya :nazar::nazar::nazar: kiloyu sonra halledersin canım şimdi önemli olan bebişler :46:

anaaaammmm , eniştem ne hediye alacak acaba :52::52::52:

bende bekliom heyecanla henüz çiçek gelmedi onun için ayrı bir kavga varda görücez bakalımmm ne almış

kısmet kısmet :34:

kız ben 87 ile doğuma girdim ne diyon sen 60 ile hamile kalıp 87 ile doğuma girmek düşün artık:1::1:

Slm kızlaar nasılsınız, ay sizler buluştunuzmu yoksa resimleri çok merak ettim şimdi, canları çok merak ettim, kocaman oldular, nasıl görebilirim? Bizde İstanbul'dayız bu arada küçük oğluşumu bekliyoruz ama pek bir inatçı çıktı gelmiyor, bu gebelik çok farklı olduğu içn ilk gibi hissediyorum, sancının bile nasıl olacağını kestiremiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olurmu?

canım ya sağlıkla kucağına al yavrunu dualarımız seninle. zaman nasıl geçmiş sanki dün gibi aklımda hamileyim kızlar diye diyişin bize. bizde istiyoruz ikinciyi Allah hayırlısını verir inşallah

ben şimdi o bunalımlardayım aldır diyen var ikisi birlikte büyür diyen var.. bizde de öyle hiç çok sevinen olmadı gerçi henüz herkese söylemedim... nasıl aştın peki bunalımını??

ya çok kıskanırsa ya kızımın huyu çok değişirse... hiç olumlu düşünemiyorum ki.. halbuki düşünsem... peeehhh

şu anda kızıma annem bakıyor çalıştığım için o zaman da inşallah annem olacak da o kadına da yazık yani helak oluyo çocukla...
bu arada zaten öncekinin kilolarını tam verememiştim bi de bu eklendi hali hazırda 94 kiloyum zaten:42:

Oooo annen yanındaysa hiç düşünme ve sakın aldırma :20:
Bi bakıcı bulursun ,annenle birlikte mis gibi bakarlar....o kadar da ince düşünme , kardeş gibisi var mı yaa :16::16::16:

Sivas ta mıydın sen ,yanlış mı hatırlıyorum ,gene hatları karıştırmış olabilirim :51:

bende bekliom heyecanla henüz çiçek gelmedi onun için ayrı bir kavga varda görücez bakalımmm ne almış

kız ben 87 ile doğuma girdim ne diyon sen 60 ile hamile kalıp 87 ile doğuma girmek düşün artık:1::1:
at tribini didom :19:
görmüştük fotolarııı ,dombili didoooooo :52:

canım ya sağlıkla kucağına al yavrunu dualarımız seninle. zaman nasıl geçmiş sanki dün gibi aklımda hamileyim kızlar diye diyişin bize. bizde istiyoruz ikinciyi Allah hayırlısını verir inşallah
buyrun bi hamile adayı daha ,hadi bakalım hayırlısı :46:

Canım öncelikle şunu düşün, Rabbim bu bebeği sana nasip ettiyse muhakkak bir hikmeti vardır. Neticede bizde doğacağımız tarihe anne babamıza kendimiz karar veremedik değilmi?

2.si ben hakikaten çok bunalmıştım, başkası olsa çok kızardım ama kendim aldırmayı bile düşündüm. Bbir gece çok bunalımda olduğum sırada kuranı kerimin herhangi bir sayfasını açtım ve duhan suresi çıktı karşıma, anlamını okuyunca kafama saksı düşmüş gibi oldum. Nette o kitapta yazanı bulsaydım paylaşıcaktım ama uzun yazıyor burada...

merhaba annelerrr.... ben yine bi görünüp bi kayboluyorum :37::30::26::26::26:

dün bir haber aldım sizlerle paylaşmak istiyorum ben yine gördüm çift çizgiyi.... kan testine de 6 haftaya denk geliyormuş yani yaklaşık 1.5 aylık hamileymişim:18::18::18::18::18::18: bu haftasonu dr. umuza gidicez bakalım. ne diyecek...

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al yavrunu sürpriz sanırım

Bugün bizimmm evlilik yıldönümümüzzz:1::1:

daha nice beraber mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllara canım.

Oooo annen yanındaysa hiç düşünme ve sakın aldırma :20:
Bi bakıcı bulursun ,annenle birlikte mis gibi bakarlar....o kadar da ince düşünme , kardeş gibisi var mı yaa :16::16::16:

Sivas ta mıydın sen ,yanlış mı hatırlıyorum ,gene hatları karıştırmış olabilirim :51:
istanbuldayım canım ben... kardeş istiyorduk ama ne biliyim seneye falan kalsaydım daha iyiydi :49:

Canım öncelikle şunu düşün, Rabbim bu bebeği sana nasip ettiyse muhakkak bir hikmeti vardır. Neticede bizde doğacağımız tarihe anne babamıza kendimiz karar veremedik değilmi?

2.si ben hakikaten çok bunalmıştım, başkası olsa çok kızardım ama kendim aldırmayı bile düşündüm. Bbir gece çok bunalımda olduğum sırada kuranı kerimin herhangi bir sayfasını açtım ve duhan suresi çıktı karşıma, anlamını okuyunca kafama saksı düşmüş gibi oldum. Nette o kitapta yazanı bulsaydım paylaşıcaktım ama uzun yazıyor burada...

doğru söylüyorsun...

Back