tenks beybiii,Topikcanlar selam..
Dün akşam Ela'nın kafa biraz sıcaktı ölçtüm 36.9 birşey vermeden ıyuttum sabah 5e doğru 37,5 oldu calpol verdim sonra da uyumadık. Iphone da bozuldu, telefonsuz çıktım evden.. Ela ateşli ben telefonsuz ve toplantım var.. gıcık bir sabahtı..
Sonra düzeldi iphone ama mayıs sonrası herşey silinmiş(
Elanın saat 4e kadar çıkmamış ateşi, uyuyup uyanınca 37.2 olmuş annem de yine calpol vermiş. Azı dişler çıkıyor ondandır umarım.. Aysre de menenjit salgını diyince korktum ama en kötüyü düşünmemek lazım herhalde onda ateş çok olur.. Takip edeceğim bakalım umarım çıkmaz..
Dido senaysen tebrikler.
Pepik ceyda size de hayırlı olsun..
Hap hiç kullanmadım, irisîn yöntemini uyguluyoruz:)
Metrobüs yolunda bile trafik var.. Süt izninin bitmesi hiç iyi olmadı(
işallaaahYeni hamisler varmis hayirli olsun guzeller
zambak rahat dogum olsun insallah
didom hep birlikte yaslanalim insallah
pepikim bir an once iyilesin artik ya .. Sinav ve araba icin de ayrica tebrikler
feliz gecmis olsun aysemin dedigi gibi asi ustu salgin haberi normaldir takma atesin inatci olmamasi guzel
alsenim cok sevindim tatilin rahat gecmesine
svgptr ben yasmin kullaniyorum ama pko icin yoksa korunmak icin iriscanin yontemini kullaniyoruz biz de
ceydamm cok sevindim eve hersey yoluna girer merak etme
bebe uyutup cepten yazarken aklimda kalanlar unuttuklarim varsa affola..
koca ikeada mı bitmiş lan beleş mi veriyolar acep
evi bulmuşun ya gerisi kolay bacım ,hem nerdeyse bitti 1 ay ,kaldı geriye 11 ay ,o da geçer sabret ,hem havaalanında karşılayacam ben seni...
buluşmada topşkolar benlen dalga geçtiler , sen abd ye ceydanın yanına da gidersin deyüüüü ( kasımda adana ve mersin turu yapcam da o bakımdan) heee giderim tabi dedim , kıpırım az daha büyük olaydı
diştir inşallah felizcim ( feliz e de alışamadım kız,eski niki söyleyesim geliyo )
bizim de alt diş etleri çıkmış dişlere kadar kabarmış ama öyle böyle değil , geceyarısı festivallerimiz devam
anaaaammm herkes benim yöntemi kullanıyo , müridlerim benim , peşimden gelin
Günaydın topîk..
Dün saat 4 te verilen calpolden sonra 11e kadar iyiydi. 9da uyudu 11 gibi 37.4 oldu yîne calpol verdim düştü ve sabaha kadar çıkmadı.. Uyurken çıkıyor yani. Sabah yüksek değişdi zaten toplantım var o yüzden doktora götürmedim.. Bakalım gün içinde nasıl olacak ona göre götürürüm akşama doğru.. Dîş dîye düşünüyorum hala çok kabarık ve eli hep ağzında.. Gece sat başı uyandım, uykusuzum..inşallah çabucak düzelîr antibiyotiğe gerek kalmadan..
Ela normalde 9 gibi yatp gece ortalama 3 defa uyanıyor sabah da 7 de kalkıyor. Gazı dişi bir sorunu varsa saat başı uyanıyor.. Hiç düzene girmedi yani.. Emiyor ama emenlerin uykusu daha düzensiz..
ben foruma girmeyeli sizleri okumayalı ne kadar çok olmuş 2.ye hamile olan arkadaşlar var inanamadım zamana:) biz 13 ay 15 günlük olduk.. eylül büyüyor ben de büyüyorum onunla.. bir çok dişimiz çıktı biraz çabuk çıkardık 4 azı tamamlanmak üzere toplam 12 dişimiz olucak, azılar çıkarken berbat oldu meleğim diş etleri yara gibi olmuş antibiyotik kullanmaya karşı olan ben ateş düşmeyince ve diş etleri o haldeyken mecbur kaldım çok şükür atlattık, gece uykularımız 1 yıl itibariyle diş durumu dışında normale döndü. sizin minikleriniz kaçta uyuyor ve sabah kaçta uyanıyorlar merak ediyorum sizleri, ben izmirdeyim bu arada buralarda olan arkadaşlar vardı bir ara yazmıştım ama zxaman girince araya unuttum nicklerinizi... hepinizi selamlıyor zaman zaman sabır diliyor miniklerinizi öpüyorum artık daha sık burdayım (umarım:))
Günaydın topîk..
Dün saat 4 te verilen calpolden sonra 11e kadar iyiydi. 9da uyudu 11 gibi 37.4 oldu yîne calpol verdim düştü ve sabaha kadar çıkmadı.. Uyurken çıkıyor yani. Sabah yüksek değişdi zaten toplantım var o yüzden doktora götürmedim.. Bakalım gün içinde nasıl olacak ona göre götürürüm akşama doğru.. Dîş dîye düşünüyorum hala çok kabarık ve eli hep ağzında.. Gece sat başı uyandım, uykusuzum..inşallah çabucak düzelîr antibiyotiğe gerek kalmadan..
Ela normalde 9 gibi yatp gece ortalama 3 defa uyanıyor sabah da 7 de kalkıyor. Gazı dişi bir sorunu varsa saat başı uyanıyor.. Hiç düzene girmedi yani.. Emiyor ama emenlerin uykusu daha düzensiz..
Selam topikolarım ,nasılsınız
Yine uykusuz bir sabah ,şu alttaki azılar da pırtlasaydı da bi uyusaydım
Arada kalanlar hemen çıkmıyo deyin ,lütfennnnnn
abd zor bacım ama kayseri kolay lannnnn , bi uçak biletine bakarburası öğrenci şehri irisim, çekirge gibi dalıp bitirmişler lan herşeyi
gelsene yaaa ne güsel olulduuu
enişteylen benim adam da takılırdı, onları laba yollardık, biz gezerdik hep beraber
dişzedelerden biriyiz biz de kıpırla bu aralar ,üstteki azılar çıktı alttakiler de çıkmak üzere...dişetleri nasıl yara olmuş ,diş patladıktan sonra mı ,yavrum yaa nasıl acıyodurben foruma girmeyeli sizleri okumayalı ne kadar çok olmuş 2.ye hamile olan arkadaşlar var inanamadım zamana:) biz 13 ay 15 günlük olduk.. eylül büyüyor ben de büyüyorum onunla.. bir çok dişimiz çıktı biraz çabuk çıkardık 4 azı tamamlanmak üzere toplam 12 dişimiz olucak, azılar çıkarken berbat oldu meleğim diş etleri yara gibi olmuş antibiyotik kullanmaya karşı olan ben ateş düşmeyince ve diş etleri o haldeyken mecbur kaldım çok şükür atlattık, gece uykularımız 1 yıl itibariyle diş durumu dışında normale döndü. sizin minikleriniz kaçta uyuyor ve sabah kaçta uyanıyorlar merak ediyorum sizleri, ben izmirdeyim bu arada buralarda olan arkadaşlar vardı bir ara yazmıştım ama zxaman girince araya unuttum nicklerinizi... hepinizi selamlıyor zaman zaman sabır diliyor miniklerinizi öpüyorum artık daha sık burdayım (umarım:))
selam uykusuz anneler kulübü üyesi dostumGünaydın topîk..
laaannn 1 kere kalkınca mı çıldırıyonbizim henüz 6 dişimiz var :) ama 12,5 aylığız:) duru akşam 8de uyur sabah 7de kalkar anneannesine bırakılır karnı doyurulur 10a kadarda oyle uyur birde oglen kafasına gore 10 dakıka bazen 1 saat uyur :) gecede suara hiç uyanmıyor bazı gecelerde 1 kere uyandığı beni cıldırttıgı oluyor
aha da yarama parmak bastin be iriscan cildirriccimm uyku nasil bisidi ozledimmm :26:
gunduz uykumuza bisi oldu zaten cok diildi ama en azindan butun gun toplam 1,5 saat uyurduk
simdi o dustu mak 1 saate
gecenin korunde uyanip 1,5 saatte zor uyutuluyorlar tekrar
haa bir de her yarim saatte bir mizikliyorlar
Selamlar uykusuz anneler... Bizim sıpaya da bu aralar birşey oldu herhalde diş diyorum ben de kafası yanıyor ama vücut normal ısıda.. gün içinde normalde uyurdu artık uyumuyor gece de sürekli uyanmaya başladı... uyanık olduğu tüm zamanlarda da elleri yanaklarına vuruyor sürekli kuzumun belli ki ağrısı var... ben ilaç vermiyorum ama acaba versem mi diye de düşünüyorum... bu ara belki huysuzluğu düzelir ilaç verirsem...Bir an önce çıksa da dişler rahatlasak...:18:Allahımm ben bi de bu durumda ikinciyi bekliyorum offff noolcek halim
diş geliyor hayırlı olsun ,pırtlatana kadar rahat yok maalesef
ilaç vermiyoduk biz de ,benim herifin yüzünden ama 2 gecedir dayanamıyorum veriyorum biraz rahatlatıyo. ( calpol )
bi de diş jeli var ,o da iyi geliyo,emziğine sürüyorum.....
2. içerde şimdilik ,çıkınca düşünürsün ..hem annen yanında ne düşünüyon ? benim annem 1100 km uzakta
sanırım ben de bi ilaç vericem artık rahatlasın kuzum... annem yanımda da bu ikincide hiiiç bana güvenme diyor
abd zor bacım ama kayseri kolay lannnnn , bi uçak biletine bakar
lab ne ki bu arada
dişzedelerden biriyiz biz de kıpırla bu aralar ,üstteki azılar çıktı alttakiler de çıkmak üzere...dişetleri nasıl yara olmuş ,diş patladıktan sonra mı ,yavrum yaa nasıl acıyodur
diş olmasa bizim uykular da problemsiz ama bitmedi ki anacım , 7.ayda başladık hala devam ediyo ,dua ediyorum ,şua arada kalan köpek dişleri biraz dursun hemen çıkmasın
selam uykusuz anneler kulübü üyesi dostum
laaannn 1 kere kalkınca mı çıldırıyon
1 kere kalksa öpüp başımda gezdiricem beeee
bizim kıpır da gündüz uykusunu kfasına göre takılıyor ,bazen hiç bazen 2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?