2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tenks beybiii,

size de geçmiş olsun şimdi nasıl

işallaaah

bu arada hamişlere selam ederim, afferim len baya gözüpek çıktınız, alsen örnek oldu zannımca hayırlısıyla kavuşun ikincilere işallah

burası öğrenci şehri irisim, çekirge gibi dalıp bitirmişler lan herşeyi

gelsene yaaa ne güsel olulduuu

enişteylen benim adam da takılırdı, onları laba yollardık, biz gezerdik hep beraber

ben foruma girmeyeli sizleri okumayalı ne kadar çok olmuş 2.ye hamile olan arkadaşlar var inanamadım zamana:) biz 13 ay 15 günlük olduk.. eylül büyüyor ben de büyüyorum onunla.. bir çok dişimiz çıktı biraz çabuk çıkardık 4 azı tamamlanmak üzere toplam 12 dişimiz olucak, azılar çıkarken berbat oldu meleğim diş etleri yara gibi olmuş antibiyotik kullanmaya karşı olan ben ateş düşmeyince ve diş etleri o haldeyken mecbur kaldım çok şükür atlattık, gece uykularımız 1 yıl itibariyle diş durumu dışında normale döndü. sizin minikleriniz kaçta uyuyor ve sabah kaçta uyanıyorlar merak ediyorum sizleri, ben izmirdeyim bu arada buralarda olan arkadaşlar vardı bir ara yazmıştım ama zxaman girince araya unuttum nicklerinizi... hepinizi selamlıyor zaman zaman sabır diliyor miniklerinizi öpüyorum artık daha sık burdayım (umarım:))

Günaydın topîk..
Dün saat 4 te verilen calpolden sonra 11e kadar iyiydi. 9da uyudu 11 gibi 37.4 oldu yîne calpol verdim düştü ve sabaha kadar çıkmadı.. Uyurken çıkıyor yani. Sabah yüksek değişdi zaten toplantım var o yüzden doktora götürmedim.. Bakalım gün içinde nasıl olacak ona göre götürürüm akşama doğru.. Dîş dîye düşünüyorum hala çok kabarık ve eli hep ağzında.. Gece sat başı uyandım, uykusuzum..inşallah çabucak düzelîr antibiyotiğe gerek kalmadan..
Ela normalde 9 gibi yatp gece ortalama 3 defa uyanıyor sabah da 7 de kalkıyor. Gazı dişi bir sorunu varsa saat başı uyanıyor.. Hiç düzene girmedi yani.. Emiyor ama emenlerin uykusu daha düzensiz..

Cnm ya distir insallah. Cok yukselmemis yukselmezde insallah. En zoru ates cunku. 10 gunden fazladir emir hasta ama o atesli iki gun baskaydi. Yinede devam ederse bi dr gotursen iyi olur aslinda. Ozelliklede cisini yaparken bi rahatsiZlik hissedersen. Kuzularimiz iyi olsunlar

bizim henüz 6 dişimiz var :) ama 12,5 aylığız:) duru akşam 8de uyur sabah 7de kalkar anneannesine bırakılır karnı doyurulur 10a kadarda oyle uyur birde oglen kafasına gore 10 dakıka bazen 1 saat uyur :) gecede suara hiç uyanmıyor bazı gecelerde 1 kere uyandığı beni cıldırttıgı oluyor

çok geçmiş olsun bizimde diş zamanı bu ateş çıkıyor ve sadece geceleri dilerim hemen iyileşir pıtırcık

gunaydin topikolar
len bu bebeler uyumuyor anasini satiyim ne gece ne gunduz iyice buyuk adam zannediyorlar kendilerini

Selam topikolarım ,nasılsınız
Yine uykusuz bir sabah ,şu alttaki azılar da pırtlasaydı da bi uyusaydım
Arada kalanlar hemen çıkmıyo deyin ,lütfennnnnn

aha da yarama parmak bastin be iriscan cildirriccimm uyku nasil bisidi ozledimmm :26:
gunduz uykumuza bisi oldu zaten cok diildi ama en azindan butun gun toplam 1,5 saat uyurduk
simdi o dustu mak 1 saate
gecenin korunde uyanip 1,5 saatte zor uyutuluyorlar tekrar
haa bir de her yarim saatte bir mizikliyorlar
Selam topikolarım ,nasılsınız
Yine uykusuz bir sabah ,şu alttaki azılar da pırtlasaydı da bi uyusaydım
Arada kalanlar hemen çıkmıyo deyin ,lütfennnnnn

burası öğrenci şehri irisim, çekirge gibi dalıp bitirmişler lan herşeyi

gelsene yaaa ne güsel olulduuu

enişteylen benim adam da takılırdı, onları laba yollardık, biz gezerdik hep beraber
abd zor bacım ama kayseri kolay lannnnn , bi uçak biletine bakar
lab ne ki bu arada

dişzedelerden biriyiz biz de kıpırla bu aralar ,üstteki azılar çıktı alttakiler de çıkmak üzere...dişetleri nasıl yara olmuş ,diş patladıktan sonra mı ,yavrum yaa nasıl acıyodur
diş olmasa bizim uykular da problemsiz ama bitmedi ki anacım , 7.ayda başladık hala devam ediyo ,dua ediyorum ,şua arada kalan köpek dişleri biraz dursun hemen çıkmasın

selam uykusuz anneler kulübü üyesi dostum

laaannn 1 kere kalkınca mı çıldırıyon
1 kere kalksa öpüp başımda gezdiricem beeee

bizim kıpır da gündüz uykusunu kfasına göre takılıyor ,bazen hiç bazen 2 saat

Selamlar uykusuz anneler... Bizim sıpaya da bu aralar birşey oldu herhalde diş diyorum ben de kafası yanıyor ama vücut normal ısıda.. gün içinde normalde uyurdu artık uyumuyor gece de sürekli uyanmaya başladı... uyanık olduğu tüm zamanlarda da elleri yanaklarına vuruyor sürekli kuzumun belli ki ağrısı var... ben ilaç vermiyorum ama acaba versem mi diye de düşünüyorum... bu ara belki huysuzluğu düzelir ilaç verirsem...Bir an önce çıksa da dişler rahatlasak...:18: Allahımm ben bi de bu durumda ikinciyi bekliyorum offff noolcek halim

diş geliyor hayırlı olsun ,pırtlatana kadar rahat yok maalesef
ilaç vermiyoduk biz de ,benim herifin yüzünden ama 2 gecedir dayanamıyorum veriyorum biraz rahatlatıyo. ( calpol )
bi de diş jeli var ,o da iyi geliyo,emziğine sürüyorum.....

2. içerde şimdilik ,çıkınca düşünürsün ..hem annen yanında ne düşünüyon ? benim annem 1100 km uzakta

sanırım ben de bi ilaç vericem artık rahatlasın kuzum... annem yanımda da bu ikincide hiiiç bana güvenme diyor

sanırım ben de bi ilaç vericem artık rahatlasın kuzum... annem yanımda da bu ikincide hiiiç bana güvenme diyor

ver bence ,hepiniz rahat edin

ikisine birden bakamaz zaten , bi bakıcı bulursun birlikte bakarlar ohh misss ...öyle bi şansım olsa 3.yü bile yaparım beeee ,tutmayın beniiiii

laboratuvar

Mrs. Wiggy, canım hayırlı olsun seninde. o kadar ağrıyı çektirme bence ya, ondan sonra huyu değişcek, uykusu değişcek. yazık çocuğa da. geceleri ver biraz hiç olmazsa.

diş jeli de işe yarar ama etkisi daa az sürüyo, gündüzleri kullanmak daha mantıklı sanki

Slm kızlar nasısınız..evımde artık ınternet olmadıgı ıcın pek gıremıyorum ...bızım kucuk kız buyudu ,cadı bır kız oldu ..pıtır pıtır yuruyor masallh , dıs kapıyıda bılıyor orda durup aglıyor ,dısarı cıkmak ıstıyor..evde tutamıyorum artık ya hergun 6 7 arası hanımfendıyı mahallede gezdırıyorum parka goturuyorum..bzıım kız buyudu serpıldı masallh ama hala 1 dişi bile yok..off 13 aylık oldu hala yok işte bekliyoruz sabırsızlıkla ..

Napiyonuz topikcanlarim disler hepimizi mahvetmis anlasilan bizimkide alt ikisi azi disler patladi usttekileri bekliyoruz gece gunduz aglama modlarmiz devam cok yoruldum coooookkk parktaki kizlara yavastan isiniyor kedi kopek pesinden kosuyoruz istah yine yari yariya kesildi 240 cc icen 100cc zor iciyor..yemek desen zorlan bikac kasik purelerde sikinti yok tembel ama is digerleine gelince evlere senlik(
Kizlar biz 3 numarali mama veriyorduk ee bu 13 aylik oldu hangi sutu vermeliyiz siz naptiniz bunu cok merak ediyorum.???
Ceyda yeni eviniz hayrli olsun gule gule oturun zamanla olur eksikler tamamlanir hic olmazsa basini sokcak evi buldunuz bunada sukur..
Pepik aracin hayirli olsun kazasiz belasiz insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…