2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya sağlıkla kucağına al yavrunu dualarımız seninle. zaman nasıl geçmiş sanki dün gibi aklımda hamileyim kızlar diye diyişin bize. bizde istiyoruz ikinciyi Allah hayırlısını verir inşallah

Aman canım 9 ay nasıl geçti bide bana sor ki hala bitmiş değil.
Şimdi doğumdan ziyade doğum sonrasını düşünüyorum :26:

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al yavrunu topikte hamileler çoğalıyo darısı başıma

Bugün bizimmm evlilik yıldönümümüzzz

daha nice beraber mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllara canım.

Allah yardımcın olsun canım hem doğumda hemde doğum sonrası için.
doğum sezaryen mi yoksa normal mi olcak belli mi doğum için takvimde son bir gün diyo

Son düzenleme:
Ugrayamadum hatunlar bugun 2 sipayla evdeydim gecmis de yapamadim nasilsinizz
bi de bugun evlilik yildonumumuz bizim 6 sene bitti be..

Vay atakan vayyy seni yere bakan yurek yakan hic belli etmiyor valla .bizde birbucuk saat bekledik uyumasi uyanmasi toplasmamiz ama hic bisey degismedi bizim ozgur kiz icin :))
Aaa zambak doguma girince haber ver yada telini ozelden yaz gelirim ben hastaneye yeni citir oglani gormeye umr.deyim zaten cokta sevinirim gorusursek
Yeni hamisler ve adaylar hayirli ugurlu olsun bence hic kotu dusunmeyin allah yardim eder etmeseydi nasip olmazdi (bu hamile olan arkadasimaydi)..
Ceydaaa napiyon ev buldunuzmu nasil gidiyor?
Didem nice mutlu yillariniz olsun..
Senaysen sizede nice mutlu yillar..
Valla bana yardimci olacak biri olsa etrafimda evimde hemen yapardim ikinciyi tam zamani bence..benim komsu yapti yeni cocuk digeri okula basladi ama bildigin kudurdu oyle simardi ve yaramaz olduki inanamazsiniz kiskancliktan catliyor ve anne babasi onun yaninda sevemiyor bi de bebegi bir kucagina alisi birakisi var bebegi allah muhafaza yarabbim ( buyuyunce daha kiskanc oluyorlar bana oyle geliyor ..

İyi geceler nasılsınız bakalım çok geçmiş yapamadım ama yeni bamişler var sanırım hayırlı olsun
Kızlar çocuk doğurdunuzmu artık eski günlerinizi unutacaksınız yaş farkı olsada olmasıda zor
Allah yardımcımız olsun

Bizde iyiyiz kızım suyu çok sevdi denize bayıldı kumda saatlerce oynuyor ama oğlum havuzu seviyor bende havuza sokmak istemiyorum Deniz'de kumda takılıyoruz
Yorucu oluyor ama ikisini getir banyo yaptır kremle giydir bide bu günde 3 falan olunca zor oluyor
Yemek saatlerimiz facia artık onlara odaya alıp yemeklerini yediriyorum sonra dönüşümlü kendimiz yiyoruz
Akşamda 10 da uyuyorlar genelde bizde gidip bir kahve içip odaya dönüyoruz
İşte bizden haberler böyle
Foto yüklerim bebeler uyurken yapacak bişey yok

Nasılsınız sevgili topikolarım

Yeni hamile var mııııı

ne aldı eniştem söylesene , attın mı tribini

ne aldı eniştem söylesene , attın mı tribini

yok canım atmadım işde çok yoğunmuş dün yemek bile yememiş akşam gelirken almışdı çiçekk çok lüks biryere yemeğe götürdü bide altın bileklik almış hediye olarakdan ama beğenmemiş gibi yaptım çok yüz vermemek lazımm

aferin enişteme

Diyene bak
Sülüman rahatına düşkün ama başka açıdan bakarsanda garantici. Sadece haremle adını haketmiyor yani her anlamda hakediyor
Bugün bizimmm evlilik yıldönümümüzzz
Nice mutlu, huzurlu senelere
ben geldim ama kimse yok
Ee bende gündüz geliyorum yine kimseye denk gelmiyorum :) Olabilir
Ugrayamadum hatunlar bugun 2 sipayla evdeydim gecmis de yapamadim nasilsinizz
bi de bugun evlilik yildonumumuz bizim 6 sene bitti be..
Nice huzurlu, mutlu senelereee

herkes doğuruyorr benim koca 2. çocuk olunca gibi cümleler kuruyorr ben düşünmüyorum allah olmayanlara versin emzirirken doğum kontrol hapı içilirmii eyy topik milleti benim tum korunma yöntemlerini uygulamam lazım yeni hamişlere hayırlı doğumlar evlilik yıldonumu olanlaradaaa tebriklerimi iletiyorum

walla canım ben emzirmiyorumm oyüzden hiç bir bilgim yok amann senin kesin korunman lazım ozamn senn kocaya güven olmaz bu durumdaa

Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebiş inşallah
Allah kolaylığını verir insallah. Hayırlı doğumlar :)))
ben geldim ama kimse yok
Ev işi ne oldu? Hala otelde misiniz?:44:
Ev işini halletsen biraz daha ısınırsın bence. Otelde kalmak çok bunaltıcıdır her nekadar yemek-bulaşık derdi olmasada :)
Bi tam yerleşsen aslancan okula başlasa sende normal hayata dönmeye başlarsın. Aslına bakarsan çok sosyal hayatımız yok bebelerle. Haa orda haa burda uçurum fark yok. Sadece işten tekrar ayrılmanın farkı var. Onda da bırak bu senede böyle olsun. Bebelerle vakit geçir bu seneler tekrar gelmeyecek geri :)

Normalde kullanılmıyor ama yeni bir hap vardı okumuştum adını unuttum. Onu kullananlar var. Yinede nekadar güvenilir bilmem yeni şeylere hep çekimser yaklaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…