istanbuldayım canım ben... kardeş istiyorduk ama ne biliyim seneye falan kalsaydım daha iyiydi
doğru söylüyorsun...
canım ya sağlıkla kucağına al yavrunu dualarımız seninle. zaman nasıl geçmiş sanki dün gibi aklımda hamileyim kızlar diye diyişin bize. bizde istiyoruz ikinciyi Allah hayırlısını verir inşallah
merhaba annelerrr.... ben yine bi görünüp bi kayboluyorum:26::26::26:
dün bir haber aldım sizlerle paylaşmak istiyorum ben yine gördüm çift çizgiyi.... kan testine de 6 haftaya denk geliyormuş yani yaklaşık 1.5 aylık hamileymişim:18::18::18::18::18::18: bu haftasonu dr. umuza gidicez bakalım. ne diyecek...
Bugün bizimmm evlilik yıldönümümüzzz
Aman canım 9 ay nasıl geçti bide bana sor ki hala bitmiş değil.
Şimdi doğumdan ziyade doğum sonrasını düşünüyorum :26:
Allah yardımcın olsun canım hem doğumda hemde doğum sonrası için.
doğum sezaryen mi yoksa normal mi olcak belli mi doğum için takvimde son bir gün diyo
Nasıl yaa ,sende mi düşünüyon pepiko
herkes hamile olacak bu gidişle
Ugrayamadum hatunlar bugun 2 sipayla evdeydim gecmis de yapamadim nasilsinizz
bi de bugun evlilik yildonumumuz bizim 6 sene bitti be..
Ugrayamadum hatunlar bugun 2 sipayla evdeydim gecmis de yapamadim nasilsinizz
ben geldim ama kimse yok
ne aldı eniştem söylesene , attın mı tribini
yok canım atmadım işde çok yoğunmuş dün yemek bile yememiş akşam gelirken almışdı çiçekk çok lüks biryere yemeğe götürdü bide altın bileklik almış hediye olarakdan ama beğenmemiş gibi yaptım çok yüz vermemek lazımm
Diyene bakpişttt nabıorsunuz,çok geçmiş yapamadım , wayv den haberi olan varrmı ???
ceydam uğramış gece buralara sanırımm
pepik nasıl oldunuz ki, ıce sen hastalanırsın tabi, cılız sın zaten birde hiç bişi yeme sonra hasta oldum de, önce kendine iyi bakman gerekkkkkkkko asabi erkeğide öp benim için ,
biz hala yürümüyoruz
çok mu rahatına düşkün acaba bu oğlan
Nice mutlu, huzurlu senelereBugün bizimmm evlilik yıldönümümüzzz
Ee bende gündüz geliyorum yine kimseye denk gelmiyorum :) Olabilirben geldim ama kimse yok
Nice huzurlu, mutlu senelereeeUgrayamadum hatunlar bugun 2 sipayla evdeydim gecmis de yapamadim nasilsinizz
herkes doğuruyorr benim koca 2. çocuk olunca gibi cümleler kuruyorr ben düşünmüyorum allah olmayanlara versinemzirirken doğum kontrol hapı içilirmii eyy topik milleti benim tum korunma yöntemlerini uygulamam lazım yeni hamişlere hayırlı doğumlar evlilik yıldonumu olanlaradaaa tebriklerimi iletiyorum
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebiş inşallahmerhaba annelerrr.... ben yine bi görünüp bi kayboluyorum:26::26::26:
dün bir haber aldım sizlerle paylaşmak istiyorum ben yine gördüm çift çizgiyi.... kan testine de 6 haftaya denk geliyormuş yani yaklaşık 1.5 aylık hamileymişim:18::18::18::18::18::18: bu haftasonu dr. umuza gidicez bakalım. ne diyecek...
Allah kolaylığını verir insallah. Hayırlı doğumlar :)))Aman canım 9 ay nasıl geçti bide bana sor ki hala bitmiş değil.
Şimdi doğumdan ziyade doğum sonrasını düşünüyorum :26:
Ev işi ne oldu? Hala otelde misiniz?:44:ben geldim ama kimse yok
herkes doğuruyorr benim koca 2. çocuk olunca gibi cümleler kuruyorr ben düşünmüyorum allah olmayanlara versinemzirirken doğum kontrol hapı içilirmii eyy topik milleti benim tum korunma yöntemlerini uygulamam lazım yeni hamişlere hayırlı doğumlar evlilik yıldonumu olanlaradaaa tebriklerimi iletiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?