evi tuttuk, site içinde, güzel bi bahçesi var vs. apartmanda yani . neyse yerler halı kaplı, değistirin dedim, yok dediler yıkatacaz, yalap şap yıkadılar ifrit oldum. profesyonel temizlikci gircek dediler, ne profesyoneli arkadas leş gibi bırakmış. mutfağı temizledim tam çıkmadı hafta sonu gene temizlik, artı kapılar kaldı. ha pencererleri de silmemişler. pis ayol bunlar çözdüm ben.
evde sadece 1 kanepe, 1 koltuk var, hepsi ikea, en ucuzu bu
daha karyolalar yok yerde yatıyoz yatakta. bütün stokları bitirmişler arkadaş oha dedimmm. ağlıcaktım magazada, o yok bu yok, ne alcaz lan. 2 hafta yerdeyiz, koltuunda kılıfı bitmiş, sadece 250 dolarlık olandan kalmıiş, oha dedim, onu da beklicezzz
oğlan okula gitti dün, geldiinde iyiydi, bugün sabah gene gitmicem dedi, nazla niyazla gitti
öle canikom, sizin de evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun bu arada, 33. yılınızı kutlayın işallah. kız ne triplisin, koptum valla didem
ya evet, ordan öle görünüyo dimi
internetin bile tadı yok, ben kalktıımda orda akşam oluyo, konuşcak kimse yok kk da skype ta.
hem daa hafta sonu buluştunuz ya daha ne sosyal olcanız, hergün buluşaydınız bare