2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam topikolarım ,
çok yoğunum gelemiyorum ...öğleden sonra burdayım ....

slm ağustos anneleri ve tatlı bebişleri beni unutmuşsunuzdur ama zombicanın annesi dersem belki hatırlarsınız 2 gündür raporlu olduğumdan evden size bir merhaba diyim dedim hatta biraz foto ekliim de hatırlayın bizi:=)

Niye unutalım cnm nasılsın halen zombicanmı

Kizlar nasilsiniz?
Emirin ve benim grup devam. Hala duzelemedik. Emir yemek yemeyi reddediyor. Hastalijtan mi huysuzluktan mi yemek mi seciyor anlamadim. Her ogun nekadar sinirlerimi bozsada en sonunda depondan ye diyip pes ediyorum. Mama mama diye geziyor acikinca kasigi gorunce istahi kaciyor cicugun

balgamla ilgili yazdığımı gördün mü pepik dün , hala devam ediyo mu balgam :44:
hastayken iştah olmuyo ,ısrar etme bence ,dombili zaten depodan yesin bişe olmaz

anaaaaammmmm bileti erkene mi alsam laaaannnnn

kız irisin yüreğine inecek birden söyleme gelsin buranın yemeklerini görsün tayin ister valllaaa buraya ayyy sabah sabah açım zaten saldırasım geldiiii

sizin belediyenin peyzaj mimarına ihtiyacı yok mu kız dido

günaydınlar annişler ve onların tatlı kuzuları
herkes iyidir inşallah ya topik çok durgun olmuyo böyle
evet nerde herkes...ben biraz yoğunum

zombicanı unutmak mümkün mü

Selam kızlar
Tatilimiz iyi gidiyor benim zıpırlar sudan çıkmak istemiyor yemek falan yiyemiyoruz
Onun haricinde şimdilik No problem
Görüşürüz canlar

anaaaaammmmm bileti erkene mi alsam laaaannnnn

sizin belediyenin peyzaj mimarına ihtiyacı yok mu kız dido

evet nerde herkes...ben biraz yoğunum

zombicanı unutmak mümkün mü

Çık gel dedik sana denize havuzada gireriz die gelmedinnn... bari kasıma kadar dayan rejimi burda bozarsınn olmazmı canım peyzajcımız var bir sürüüümmm dayre başkanı olunca alacam seniii merak etme

Çık gel dedik sana denize havuzada gireriz die gelmedinnn... bari kasıma kadar dayan rejimi burda bozarsınn olmazmı canım peyzajcımız var bir sürüüümmm dayre başkanı olunca alacam seniii merak etme

kaydır sen onun ayağını ,geliyom ben

İstanbul havası beni çarpmış üşüttüm yeni kendime geldim Bebelerden fire vermedik baktığım kadarıyla çok şükür
Benim oğlum saf :111: verdiniz eline bir oyuncak, birde top getirdiniz hop Atakan devre dışı kaldı. Sonradan etrafa bakındı ama oda enzor lokmaya takıldı
tek hedef gözetti de ne oldu ahhh atakancım ahh ahhh
O ne öyle yaa maşallah mı desem ne desem bilemedim ki
Hepimize dua ederim hep sabır ve güç için sen listemde üst sıralara tırmandın :111:
Özgür kız birde Atakan gibi asabi :111: Bu sıskalar böyle oluyor galiba

Günaydın topik:)
Ice_daisy geçmiş olsun. Havalar çok kötü, bir soğuk bir sıcak ne giysem ne giydirsem şaşırıyorum ben de..
Dün kına gecesine gittik Ela ile.. Bana yapıştı kaldı ne kimseye gitti ne de pas verdi.. Biraz durup kalktık zaten.. Etraftaki teyzelerde cık cık küçük bebeği getirmiş bakışı gördüm.. Halbuki ben zaten sadece akşam görüyorum akşam da bırakmayayım en azından beraber oluruz hem değişik insanlar görsün sosyalleşsin diye düşünmüştüm.. Ama pek öyle de olmadı.. Çok ikilemde kalıyorum böyle durumlarda.. Çocuk var diye herşryden soyutlanmak istwmiyorum, çocukla da herşey yapılır diyorum ama aslında pek yapılmıyor.. Millet göbek atarken ben Ela'yı gezdirdîm.. Biraz büyüyünce daha iyi olur herhalde..
Ben yine yoğunlaştım, gündüz gitemiyorum pek ama takipteyim..

GUNAYDINN TOPIKCANLARIMM

Ayy sevgili dunurcummu desem adaymi desem ne desem allah razi olsun canim bu dualara cooook ihtiyacim var ..atakan asabimi hic belli olmuyor maasallah gayet uysal gozukuyor gerci bu ozgur kizin yaninda hepsi melaki benim icin tekrardan cook gecmis olsun canim atakana dikkat et ona da gecmesin..
Felizcim bosver sen o bakislari elayla oynasaydin sende hop hooop diye bizimkinin oyle hosuna gidiyorda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…