Günaydın topik:)
Ice_daisy geçmiş olsun. Havalar çok kötü, bir soğuk bir sıcak ne giysem ne giydirsem şaşırıyorum ben de..
Dün kına gecesine gittik Ela ile.. Bana yapıştı kaldı ne kimseye gitti ne de pas verdi.. Biraz durup kalktık zaten.. Etraftaki teyzelerde cık cık küçük bebeği getirmiş bakışı gördüm.. Halbuki ben zaten sadece akşam görüyorum akşam da bırakmayayım en azından beraber oluruz hem değişik insanlar görsün sosyalleşsin diye düşünmüştüm.. Ama pek öyle de olmadı.. Çok ikilemde kalıyorum böyle durumlarda.. Çocuk var diye herşryden soyutlanmak istwmiyorum, çocukla da herşey yapılır diyorum ama aslında pek yapılmıyor.. Millet göbek atarken ben Ela'yı gezdirdîm.. Biraz büyüyünce daha iyi olur herhalde..
Ben yine yoğunlaştım, gündüz gitemiyorum pek ama takipteyim..
Bende kendimde dengesiz olduğumdan- adet olamamamın etkiside var sanırım- ne yapcağımı şaşırıyorum. Soğuk mu sıcak mı diye eşime soruyorum akşamları :)Günaydın topik:)
Ice_daisy geçmiş olsun. Havalar çok kötü, bir soğuk bir sıcak ne giysem ne giydirsem şaşırıyorum ben de..
Dün kına gecesine gittik Ela ile.. Bana yapıştı kaldı ne kimseye gitti ne de pas verdi.. Biraz durup kalktık zaten.. Etraftaki teyzelerde cık cık küçük bebeği getirmiş bakışı gördüm.. Halbuki ben zaten sadece akşam görüyorum akşam da bırakmayayım en azından beraber oluruz hem değişik insanlar görsün sosyalleşsin diye düşünmüştüm.. Ama pek öyle de olmadı.. Çok ikilemde kalıyorum böyle durumlarda.. Çocuk var diye herşryden soyutlanmak istwmiyorum, çocukla da herşey yapılır diyorum ama aslında pek yapılmıyor.. Millet göbek atarken ben Ela'yı gezdirdîm.. Biraz büyüyünce daha iyi olur herhalde..
GUNAYDINN TOPIKCANLARIMM
Ayy sevgili dunurcummu desem adaymi desem ne desemallah razi olsun canim bu dualara cooook ihtiyacim var ..atakan asabimi hic belli olmuyor maasallah gayet uysal gozukuyor gerci bu ozgur kizin yaninda hepsi melaki benim icin tekrardan cook gecmis olsun canim atakana dikkat et ona da gecmesin..
Felizcim bosver sen o bakislari elayla oynasaydin sende hop hooop diye bizimkinin oyle hosuna gidiyorda
Sağolun kızlar yorumlar için.. Azıcık okudum kaçıyorum.. İyi ki varsınız:):):)
Boşver yemeği , eğlenin şimdi ,önemli olan o ...hem sonra bizim gibi rejimle uğraşmasın bebelerSelam kızlar
Tatilimiz iyi gidiyor benim zıpırlar sudan çıkmak istemiyor yemek falan yiyemiyoruz
Onun haricinde şimdilik No problem
Görüşürüz canlar
balgamla ilgili yazdığımı gördün mü pepik dün , hala devam ediyo mu balgam :44:
hastayken iştah olmuyo ,ısrar etme bence ,dombili zaten depodan yesin bişe olmaz[/QUOTE
Gordum cnm sagol. Esim istemedi onu. Bilmedigi seyleri kabul ettirmek biraz zor oluyor. Hala devam bide burun akintisi. Buyudukce bisi yaptirmak ne zor oluyor.
Onu yemiyo ki sadece pamukla göğsüne sürülüyo...Kullananlar ççok memnun , bizde henüz yoğun balgam olmadı hiç kullanmadım o yüzden....
İstanbul havası beni çarpmışüşüttüm yeni kendime geldim Bebelerden fire vermedik baktığım kadarıyla çok şükür
Benim oğlum saf :111: verdiniz eline bir oyuncak, birde top getirdiniz hop Atakan devre dışı kaldı. Sonradan etrafa bakındı ama oda enzor lokmaya takıldı
O ne öyle yaa maşallah mı desem ne desem bilemedim ki
Hepimize dua ederim hep sabır ve güç için sen listemde üst sıralara tırmandın :111:
Özgür kız birde Atakan gibi asabi :111: Bu sıskalar böyle oluyor galiba
Zaten sıska , bi de İdilin peişnden koşarken iyice eriyip biterr bu keltoş
Günaydın topik:)
Bu muydu kız ,ben de önemli bişey sandım...Götür tabi ya alışsın ,teyzelere de bakma sen , götürmesen de "ne kadar yabani biyere götürmüyo " derler..yani onlar hep derler
Günaydınlar :)))
Bende kendimde dengesiz olduğumdan- adet olamamamın etkiside var sanırım- ne yapcağımı şaşırıyorum. Soğuk mu sıcak mı diye eşime soruyorum akşamları :)
Şimdi şöyleki Nevşehirde Cuma günü sünnet düğününe gittik. Atakan yüksek sesten ve kalabalıktan rahatsız oldu. Gece uykusunda ağladı. İlk defa öyle bir ortama girdi. Cumartesi düğüne gittik, ilk anlarda tedirgindi. Sonra alıştı alkış yapmaya başladı. Kına yakılmaya kız evine gidildi çok çok aşırı ses vardı huzursuz oldu, ağladı. Pazar günü oynamayı öğrendi her müzükte oynayıp alkış yaptı :) Şimdi müzük duyunca hemen elleri kaldırıyor. Bence çok normal tavrı. Ben bile o ortamları sevmem başım ağrır rahatsız olurum kalabalıktan ki bunlar sakinliğe alışmış bebeler.
Küçük bebek konusunda ise hiçte küçük değiller sen benim gördüğüm bebeleri görsen düğünde şok olurdun :) Belkide doğrusu o baştan soyutlanmıyor kimse biz tedirgin oluyoruz sonra zor alışıyorlar. Vee kırkbir kere maşallah Ela çok cana yakın bir bebek gerçekten normalde.
Aday bence İdil dönüp bir kere suratına bakmadı
Asabi Elaya bağırmasını falan görmedin sen garibimin kahkaha atarken sesi kesildi hemen sustu kızcağız :)
Bir erken kalmıştı, iki herkesten bir saat önce gelip 1saat koşturduk yoruldu, üç dışarda daha masum durup bana yapışır :)) Gerçek yüzü tam olarak o değil. Birde oda aynen İdil gibi hep bana yapar. Başkasına bu kadar yapmaz tamamen başka bir bebek olur
Umay ı bile pes ettirrdi top kavgasında ne diyosun
Slm kızlaar nasılsınız, ay sizler buluştunuzmu yoksa resimleri çok merak ettim şimdi, canları çok merak ettim, kocaman oldular, nasıl görebilirim? Bizde İstanbul'dayız bu arada küçük oğluşumu bekliyoruz ama pek bir inatçı çıktı gelmiyor, bu gebelik çok farklı olduğu içn ilk gibi hissediyorum, sancının bile nasıl olacağını kestiremiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olurmu?
aaa burda mı doğurucan ,nerdesiniz , ziyarete gelelim kafanı şişirelim doğunca
ilki normal miydi , hangi hastanede doğurucan ,anam heyecanlandım kız
allah ayrdımcın olsun ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah...gazsız sorunsuz bebek olur bi de inşallah
Bugün bizimmm evlilik yıldönümümüzzz
merhaba annelerrr.... ben yine bi görünüp bi kayboluyorum:26::26::26:
dün bir haber aldım sizlerle paylaşmak istiyorum ben yine gördüm çift çizgiyi.... kan testine de 6 haftaya denk geliyormuş yani yaklaşık 1.5 aylık hamileymişim:18::18::18::18::18::18: bu haftasonu dr. umuza gidicez bakalım. ne diyecek...
merhaba annelerrr.... ben yine bi görünüp bi kayboluyorum:26::26::26:
dün bir haber aldım sizlerle paylaşmak istiyorum ben yine gördüm çift çizgiyi.... kan testine de 6 haftaya denk geliyormuş yani yaklaşık 1.5 aylık hamileymişim:18::18::18::18::18::18: bu haftasonu dr. umuza gidicez bakalım. ne diyecek...
Açılışı ben yaptım arkamdan grliyorsunuz, hadi hayırlısı canım :)
Ayy bu fotolar çok hoşuma gitti yaa, keşke bende olabilseydim, ama ben utanırdım sizin yanınızda yaa, herkes fit ben bomba gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?