walla canım ne tadına baktım be kokusuna direk dayadım gittibilemedim portakallı
ben yaptımmm ben yaptımm ,:) ilk önce ben ekledim FOTOOOOOOO
bebişlerin hepsi birbirinden tatlı idi, ayrıca eşlerin bir günde bizden fazla kaynaşması gözlerden kaçmadı,
feliz i yine yediremedik
ne güzel sofra idi vee,herkesi görmek (pepik e de yeniden geçmiş olsun derken ,birdahakine inşallah ) çok ama çokk güzeldi
ha bu arada Atakan ın tek hedef gözetip harem imimizi korumuş olmanın gururu ve sevinci ile doluyum
Muhtemsinizz fotolarin hepsine bakamadim cepten gec yukluyor yarin ilk isim olucak
ankara tayfasi acaip gaza geldim biz de yapalimm
pepikim cok gecmis olsun gecsin gitsin bir an once hem uzulme sen de bulusmaya ank ya gelirsin biz ist u catlatiruz :)
Duygucuk hos geldin tekrar
Yemedim kiiiiiii , istediğine sorabilrsin , alnım açık yani , aslanlar gibi hesap veririmEvet katılıyorum muhtesem bi gun gecmiştir . Ortada sıcan oynayıp ip atladınızmı? İriscan sıra geldi 12. Cumacılara hesap vermeye buyrun efem sizi öyle alalım bakkalım ne yemişin. Valla diskalifiye olucan fazla anlatma
kızlar fotolara baktım nasıl büyümüşler ya tanıyamadım valla
ankaralılar oturun siz daha
biz sabah erkenden yola çıkıyoruz dua edin kızlar bana iki zıpırla sağ salim dönelim tatilden
kendinize iyi bakın
görümcen nasıl oldu didom , iyi haberler vardır inşallah :44:ben geldim izin bitti tatil bitti moral sıfır bende kızı yazlıkta bıraktım geldimmm amann ban yaramadı tatill
Günaydın topikcanlar..
Dün gerçekten çok güzeldi, bizim zıpırlar biraz daha büyüyünce daha da güzel olacak inşallah, yani biz daha az yorulacağız..
Yemekler çok güzeldi, herkesin ellerine sağlık..
İris sana ayrıca teşekkürler, organizasyon ve tüm lojistik için..
Eşlerin de kaynaşması süper oldu tabi..
Aysre tüm fotoları koymuş bendekiler aynı fotoların başka makineden çekilmiş hali..
Pepik üzülme önümüzde koca kış var, buluşmalar devam edecek..
Dido sende moralini bozma, ne zqman dönecek çıtırcan?
Duygu hoşgelmiş..
Unutuğum var mı bilemiyorum..
Bu arada beğen butonu kaybolmuş, niye ki??
Bugün tüm gün seminerde olacağum, kesin sıkıcıdır, buralarda takılırım.. Öpüldünüz
beğen butonunu arıyorum kaybolmuşgordumm albümlerden çokta kıskandımm 2ye ayrıldım vallaa çatladım bende tek başımıza cıktıgımız tatil fotosunbu yuklicemm birazdan
günaydınlar topikcanlar
inşallah güzel bir hafta geçer herkes için
istanbul buluşmasının fotolarına baktın çok güzeller birazdan kıskanmadım değil yani. Ankaralılar nerde.
ya bir önceki istanbul buluşmasının fotolarına da baktında kuzucuklar ne kadar büyümüş 3-4 ayda
ben artık yemiyom didom ,yediğin içtiğin senin olsun ,nereleri gezdin sen bana onu anlatgel hadi de sana tatlişkomun misafir ağırlamasını anlatacamm neler yedik içdik neler yaptık irise anlatmalıyım dedimm
günlük diye bişey var duydun mu pepiko , balgam söktürücü..aktarda satılıyo ,nasıl kullanacağını da ona sor ,unuttum ben...Kizlar bisi sorcak. Emirin oksuruk cok fazla. Bitkisel balgam sokturucu veriyorum ama hic bir duzelme yoj. Kusmadan atabilirmi bogazindakini.? Butun gece oksurmekten uyuyamadi.
atarlı berayyyy...ne sinir yapıyo lan o öyleAynen feliz hakli o kadar buyudulerki umayla berayin top kavgasi cok guldurdu :))
Alsene bol eglenceler iyi tatiller..
Pepik( yavrun hemencik iyilessin..
Albumlere bakicam birazdan uyutayim bizimkini
çok güzeldi evetttt
zaten ankara tayfası hep bizden kıskanıp buluşuyo
Yemedim kiiiiiii , istediğine sorabilrsin , alnım açık yani , aslanlar gibi hesap veririm
iyi tatiller alsenimmm, fazla yeme
görümcen nasıl oldu didom , iyi haberler vardır inşallah :44:
bence ev buluşması yapalım ,hem zaten kış geliyo ...açık alanda çok yayılıyolar
koy bakalım , serin havada iyi gider tatil fotosu
hadi hadi , ankaralılar da buluşsunnnn
ben artık yemiyom didom ,yediğin içtiğin senin olsun ,nereleri gezdin sen bana onu anlat
günlük diye bişey var duydun mu pepiko , balgam söktürücü..aktarda satılıyo ,nasıl kullanacağını da ona sor ,unuttum ben...
atarlı berayyyy...ne sinir yapıyo lan o öyle
çok güzeldi evetttt
zaten ankara tayfası hep bizden kıskanıp buluşuyo
Yemedim kiiiiiii , istediğine sorabilrsin , alnım açık yani , aslanlar gibi hesap veririm
iyi tatiller alsenimmm, fazla yeme
görümcen nasıl oldu didom , iyi haberler vardır inşallah :44:
bence ev buluşması yapalım ,hem zaten kış geliyo ...açık alanda çok yayılıyolar
koy bakalım , serin havada iyi gider tatil fotosu
hadi hadi , ankaralılar da buluşsunnnn
ben artık yemiyom didom ,yediğin içtiğin senin olsun ,nereleri gezdin sen bana onu anlat
günlük diye bişey var duydun mu pepiko , balgam söktürücü..aktarda satılıyo ,nasıl kullanacağını da ona sor ,unuttum ben...
atarlı berayyyy...ne sinir yapıyo lan o öyle
görümcem daha ii sayılır ama bebek hala yoğun bakımdaa inşallah toparlanır ya çok üzülüyoruz.. tatlişkomla nerelere gitmedik ki artistim atmış arkaya bebeleri o avm senin bu avm benim gezdik durduk.. sosyete pazarına bilem gittki tatlişkom beni evinde ağırladı saolsunn 5 dk da bir sofra hazırladı görsen hamarat walla canımmm gözü gönlü boll sonunda görüşdük ama çok mutlu oldukkk... ondan öğreneceğim çok şey var daha amaa
görümcem daha ii sayılır ama bebek hala yoğun bakımdaa inşallah toparlanır ya çok üzülüyoruz.. tatlişkomla nerelere gitmedik ki artistim atmış arkaya bebeleri o avm senin bu avm benim gezdik durduk.. sosyete pazarına bilem gittki tatlişkom beni evinde ağırladı saolsunn 5 dk da bir sofra hazırladı görsen hamarat walla canımmm gözü gönlü boll sonunda görüşdük ama çok mutlu oldukkk... ondan öğreneceğim çok şey var daha amaa
evde de aynen öyle yapıyor bana istediği olmayınca bilmem napcam ben bu kızla :44::44::44:
inşallah o da toparlar en kısa zamanda ,canım yaaa
sen bi de onun anasını tanısan ,onun yüzünden rejimdeyim lan ,aaahhh o patlıcanlı köfteler ahhhh
etrafta hiç yaşına yakın bebek yok mu canım ya , belki onlarla biraz vakit geçirse daha sakinleşir ...böyle çok yorulursun :44:
heeeebende patlıcanlı bişe yedim ya çok güzeldiiiii inşallah toparlar ya dr yaşama şansı artıo gün geçdikçe demişlerr
etraftakiler 3 ten başlıyor yaşları parkta var sık sık götürüyoruz ama o yine bana sarıyor orda da bu modeller böyle herhalde
neyse kasıma kadar patlıcanın mevsimi geçer de kilo almam inşallahpırasa mırasa yeriz olmazsa...ama o tantuniciye gitmem lazım ,gerekirse 3 gün yemem
inşallah yaşayacak ,çok da sağlıklı olacak didom
sanırım modeli böyle evet
ben yaptımmm ben yaptımm ,:) ilk önce ben ekledim FOTOOOOOOO
bebişlerin hepsi birbirinden tatlı idi, ayrıca eşlerin bir günde bizden fazla kaynaşması gözlerden kaçmadı,
feliz i yine yediremedik
ne güzel sofra idi vee,herkesi görmek (pepik e de yeniden geçmiş olsun derken ,birdahakine inşallah ) çok ama çokk güzeldi
ha bu arada Atakan ın tek hedef gözetip harem imimizi korumuş olmanın gururu ve sevinci ile doluyum
Begenicemde buton kalmamış. Ne sebzesi yaww tantuni yiyelim kebap yiyelim. Dur o zamana kadar bende yemiyim hepberaber alalımkalolerıyıkız sen kasıma kadar bişe yemee burda ne rejimi biizm burda pırasa falan yenmez sen gel akşamına adana kebabına vururuz hemenn cumartesi de tantuni daha künefe yedirecem sana patlıcan mevsimi geçmez merak etme patlıcan kebabını biliomusun bak ondan da yiyebilirizzzbizim burda eşimin dediği gibi sebze kebabın yanında salata olarak yenir
Begenicemde buton kalmamış. Ne sebzesi yaww tantuni yiyelim kebap yiyelim. Dur o zamana kadar bende yemiyim hepberaber alalımkalolerıyı
ondan sonra 12. Cumaya yazar
sabah börek kızartma yanında kahvaltı şekersiz cay
öğlen 3 tantuni ciğer dürüm şalgam yanında bol bol salata
akşam adana dürüm şalgam künefe yanında bol bol bol salata
aforoz etmezlerse arap bacı olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?