2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen feliz hakli o kadar buyudulerki umayla berayin top kavgasi cok guldurdu :))
Alsene bol eglenceler iyi tatiller..
Pepik ( yavrun hemencik iyilessin..
Albumlere bakicam birazdan uyutayim bizimkini

çok güzeldi evetttt

zaten ankara tayfası hep bizden kıskanıp buluşuyo

Yemedim kiiiiiii , istediğine sorabilrsin , alnım açık yani , aslanlar gibi hesap veririm

iyi tatiller alsenimmm, fazla yeme

ben geldim izin bitti tatil bitti moral sıfır bende kızı yazlıkta bıraktım geldimmm amann ban yaramadı tatill
görümcen nasıl oldu didom , iyi haberler vardır inşallah :44:

bence ev buluşması yapalım ,hem zaten kış geliyo ...açık alanda çok yayılıyolar

beğen butonunu arıyorum kaybolmuş gordumm albümlerden çokta kıskandımm 2ye ayrıldım vallaa çatladım bende tek başımıza cıktıgımız tatil fotosunbu yuklicemm birazdan

koy bakalım , serin havada iyi gider tatil fotosu

hadi hadi , ankaralılar da buluşsunnnn

gel hadi de sana tatlişkomun misafir ağırlamasını anlatacamm neler yedik içdik neler yaptık irise anlatmalıyım dedimm
ben artık yemiyom didom ,yediğin içtiğin senin olsun ,nereleri gezdin sen bana onu anlat

Kizlar bisi sorcak. Emirin oksuruk cok fazla. Bitkisel balgam sokturucu veriyorum ama hic bir duzelme yoj. Kusmadan atabilirmi bogazindakini.? Butun gece oksurmekten uyuyamadi.
günlük diye bişey var duydun mu pepiko , balgam söktürücü..aktarda satılıyo ,nasıl kullanacağını da ona sor ,unuttum ben...

Aynen feliz hakli o kadar buyudulerki umayla berayin top kavgasi cok guldurdu :))
Alsene bol eglenceler iyi tatiller..
Pepik ( yavrun hemencik iyilessin..
Albumlere bakicam birazdan uyutayim bizimkini
atarlı berayyyy...ne sinir yapıyo lan o öyle

görümcem daha ii sayılır ama bebek hala yoğun bakımdaa inşallah toparlanır ya çok üzülüyoruz.. tatlişkomla nerelere gitmedik ki artistim atmış arkaya bebeleri o avm senin bu avm benim gezdik durduk.. sosyete pazarına bilem gittki tatlişkom beni evinde ağırladı saolsunn 5 dk da bir sofra hazırladı görsen hamarat walla canımmm gözü gönlü boll sonunda görüşdük ama çok mutlu oldukkk... ondan öğreneceğim çok şey var daha amaa

evde de aynen öyle yapıyor bana istediği olmayınca bilmem napcam ben bu kızla :44::44::44:

inşallah o da toparlar en kısa zamanda ,canım yaaa

sen bi de onun anasını tanısan ,onun yüzünden rejimdeyim lan ,aaahhh o patlıcanlı köfteler ahhhh

evde de aynen öyle yapıyor bana istediği olmayınca bilmem napcam ben bu kızla :44::44::44:

etrafta hiç yaşına yakın bebek yok mu canım ya , belki onlarla biraz vakit geçirse daha sakinleşir ...böyle çok yorulursun :44:

inşallah o da toparlar en kısa zamanda ,canım yaaa

sen bi de onun anasını tanısan ,onun yüzünden rejimdeyim lan ,aaahhh o patlıcanlı köfteler ahhhh

heeee bende patlıcanlı bişe yedim ya çok güzeldiiiii inşallah toparlar ya dr yaşama şansı artıo gün geçdikçe demişlerr

etrafta hiç yaşına yakın bebek yok mu canım ya , belki onlarla biraz vakit geçirse daha sakinleşir ...böyle çok yorulursun :44:

etraftakiler 3 ten başlıyor yaşları parkta var sık sık götürüyoruz ama o yine bana sarıyor orda da bu modeller böyle herhalde

heeee bende patlıcanlı bişe yedim ya çok güzeldiiiii inşallah toparlar ya dr yaşama şansı artıo gün geçdikçe demişlerr

neyse kasıma kadar patlıcanın mevsimi geçer de kilo almam inşallah pırasa mırasa yeriz olmazsa...ama o tantuniciye gitmem lazım ,gerekirse 3 gün yemem

inşallah yaşayacak ,çok da sağlıklı olacak didom

etraftakiler 3 ten başlıyor yaşları parkta var sık sık götürüyoruz ama o yine bana sarıyor orda da bu modeller böyle herhalde

sanırım modeli böyle evet

ben de bikaç foto koyayım ,gerçi fotoların hepsi aşağı yukarı aynı ama olsun

kız sen kasıma kadar bişe yemee burda ne rejimi biizm burda pırasa falan yenmez sen gel akşamına adana kebabına vururuz hemenn cumartesi de tantuni daha künefe yedirecem sana patlıcan mevsimi geçmez merak etme patlıcan kebabını biliomusun bak ondan da yiyebilirizzz bizim burda eşimin dediği gibi sebze kebabın yanında salata olarak yenir

tek hedef gözetti de ne oldu ahhh atakancım ahh ahhh

Begenicemde buton kalmamış. Ne sebzesi yaww tantuni yiyelim kebap yiyelim. Dur o zamana kadar bende yemiyim hepberaber alalımkalolerıyı
ondan sonra 12. Cumaya yazar
sabah börek kızartma yanında kahvaltı şekersiz cay
öğlen 3 tantuni ciğer dürüm şalgam yanında bol bol salata
akşam adana dürüm şalgam künefe yanında bol bol bol salata
aforoz etmezlerse arap bacı olayım

kız irisin yüreğine inecek birden söyleme gelsin buranın yemeklerini görsün tayin ister valllaaa buraya ayyy sabah sabah açım zaten saldırasım geldiiii

günaydınlar annişler ve onların tatlı kuzuları
herkes iyidir inşallah ya topik çok durgun olmuyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…