ay canım ben varım ama bence alma hiç bir işe yaramıo diyeyyim sana.. su kuşu seninkide deseneee
ama canım odasını ayrıyoruz biz kapılar kapalıyken nasıl duyacam duruyu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım ben varım ama bence alma hiç bir işe yaramıo diyeyyim sana.. su kuşu seninkide deseneee
Selam ,iyi haftalar topikolarımmm
Yağmur yağmadı ne güzel olduuuu Fotolar yüklenmiş , bakamadım ,bende de var benzer fotolar yükliycem ama az sonra ,biraz çalışayım geliyorummmm....
Kuzular da büyümüş ne güzel olmuşlar bi görseniz , orda bulunmayan topikolar
ama canım odasını ayrıyoruz biz kapılar kapalıyken nasıl duyacam duruyu :)
Selam ,iyi haftalar topikolarımmm
Yağmur yağmadı ne güzel olduuuu Fotolar yüklenmiş , bakamadım ,bende de var benzer fotolar yükliycem ama az sonra ,biraz çalışayım geliyorummmm....
Kuzular da büyümüş ne güzel olmuşlar bi görseniz , orda bulunmayan topikolar
Kizlar bisi sorcak. Emirin oksuruk cok fazla. Bitkisel balgam sokturucu veriyorum ama hic bir duzelme yoj. Kusmadan atabilirmi bogazindakini.? Butun gece oksurmekten uyuyamadi.
Kizlar bisi sorcak. Emirin oksuruk cok fazla. Bitkisel balgam sokturucu veriyorum ama hic bir duzelme yoj. Kusmadan atabilirmi bogazindakini.? Butun gece oksurmekten uyuyamadi.
Doktora gittiniz mi canım? Kusmadan da atar herhalde, bizde o kadar balgam olmadı hiç..
denize gittik benim kızım sudan çıkarılınca dudududu dedi duracakmışız yani :) kızlar aranızdaa telsiz alıp pişman olan ayyy satsammı acaba diye düşünen varsa bana ulaşsın lutfen :)
geçmiş olsun mukotik diye bir şurup var bizim dr onu vermişdi baya işe yaradı aklında bulunsun
evet ismini bende hatırladım bizede bunu vermşti portakal esanslı