Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye unutalım cnm nasılsın halen zombicanmıslm ağustos anneleri ve tatlı bebişleri beni unutmuşsunuzdur ama zombicanın annesi dersem belki hatırlarsınız 2 gündür raporlu olduğumdan evden size bir merhaba diyim dedim hatta biraz foto ekliim de hatırlayın bizi:=)
Niye unutalım cnm nasılsın halen zombicanmı
kız didem nasıl beğendin bende begen butonu yok nere bastın
bnede var canım çok kalbi olanlara vermiyolarmış beğen butonuuu
Kizlar nasilsiniz?
Emirin ve benim grup devam. Hala duzelemedik. Emir yemek yemeyi reddediyor. Hastalijtan mi huysuzluktan mi yemek mi seciyor anlamadim. Her ogun nekadar sinirlerimi bozsada en sonunda depondan ye diyip pes ediyorum. Mama mama diye geziyor acikinca kasigi gorunce istahi kaciyor cicugun
Begenicemde buton kalmamış. Ne sebzesi yaww tantuni yiyelim kebap yiyelim. Dur o zamana kadar bende yemiyim hepberaber alalımkalolerıyı
ondan sonra 12. Cumaya yazar
sabah börek kızartma yanında kahvaltı şekersiz cay
öğlen 3 tantuni ciğer dürüm şalgam yanında bol bol salata
akşam adana dürüm şalgam künefe yanında bol bol bol salata
aforoz etmezlerse arap bacı olayım
kız irisin yüreğine inecek birden söyleme gelsin buranın yemeklerini görsün tayin ister valllaaa buraya ayyy sabah sabah açım zaten saldırasım geldiiii
evet nerde herkes...ben biraz yoğunumgünaydınlar annişler ve onların tatlı kuzuları
herkes iyidir inşallah ya topik çok durgun olmuyo böyle
zombicanı unutmak mümkün müslm ağustos anneleri ve tatlı bebişleri beni unutmuşsunuzdur ama zombicanın annesi dersem belki hatırlarsınız 2 gündür raporlu olduğumdan evden size bir merhaba diyim dedim hatta biraz foto ekliim de hatırlayın bizi:=)
anaaaaammmmm bileti erkene mi alsam laaaannnnn
sizin belediyenin peyzaj mimarına ihtiyacı yok mu kız dido
evet nerde herkes...ben biraz yoğunum
zombicanı unutmak mümkün mü
ben de beğenebiliyom
Çık gel dedik sana denize havuzada gireriz die gelmedinnn... bari kasıma kadar dayan rejimi burda bozarsınn olmazmı canım peyzajcımız var bir sürüüümmm dayre başkanı olunca alacam seniii merak etme
kaydır sen onun ayağını ,geliyom ben
balgamla ilgili yazdığımı gördün mü pepik dün , hala devam ediyo mu balgam :44:
hastayken iştah olmuyo ,ısrar etme bence ,dombili zaten depodan yesin bişe olmaz [/QUOTE
Gordum cnm sagol. Esim istemedi onu. Bilmedigi seyleri kabul ettirmek biraz zor oluyor. Hala devam bide burun akintisi. Buyudukce bisi yaptirmak ne zor oluyor.
Benim oğlum saf :111: verdiniz eline bir oyuncak, birde top getirdiniz hop Atakan devre dışı kaldı. Sonradan etrafa bakındı ama oda enzor lokmaya takıldıben yaptımmm ben yaptımm ,:) ilk önce ben ekledim FOTOOOOOOO
bebişlerin hepsi birbirinden tatlı idi, ayrıca eşlerin bir günde bizden fazla kaynaşması gözlerden kaçmadı,
feliz i yine yediremedik
ne güzel sofra idi vee,herkesi görmek (pepik e de yeniden geçmiş olsun derken ,birdahakine inşallah ) çok ama çokk güzeldi
ha bu arada Atakan ın tek hedef gözetip harem imimizi korumuş olmanın gururu ve sevinci ile doluyum
O ne öyle yaa maşallah mı desem ne desem bilemedim kitek hedef gözetti de ne oldu ahhh atakancım ahh ahhh
İstanbul havası beni çarpmış üşüttüm yeni kendime geldim Bebelerden fire vermedik baktığım kadarıyla çok şükür
Benim oğlum saf :111: verdiniz eline bir oyuncak, birde top getirdiniz hop Atakan devre dışı kaldı. Sonradan etrafa bakındı ama oda enzor lokmaya takıldı
O ne öyle yaa maşallah mı desem ne desem bilemedim ki
Hepimize dua ederim hep sabır ve güç için sen listemde üst sıralara tırmandın :111:
Özgür kız birde Atakan gibi asabi :111: Bu sıskalar böyle oluyor galiba